Сигналът за Бисеров дойде от чужбина, призна Йовчев

Над 3 000 нелегални емигрант нямат право да искат статут
Обновена: 9 ное 2013 20:30 | 9 ное 2013 19:13, Камелия Цветанова
74
Сигналът за Бисеров дойде от чужбина, призна Йовчев
Снимка: Булфото, архив

Сигналът срещу доскорошният зам.-председател на Народното събрание и на ДПС Христо Бисеров е дошъл от чуждестранни служби. Това стана ясно от думите на вицепремиера и вътрешен министър Цветлин Йовчев по Нова телевизия. Досега официално потвърждение на тези информация, тиражирана през седмицата от медии, нямаше.

"Това е информация, която е пристигнала отвън и която след това е предоставена по компетентност на компетентните органи", каза Йовчев. Той каза, че сигналът не е дошъл от ЦРУ, както гласяха публикациите, но отказа да посочи откъде са дошли данните.

Над 3000 души са тези, които нямат основание да претендират да са бежанци. Именно такъв е и този - Салахедин Бин Аладин, който нападна с нож 20-годишната Виктория Христова, коментира още той в предаването "Дикoff".

По отношение на Салахедин Бин Аладин, Йовчев заяви - "не мисля, че сме станали за смях".

Още по темата

За няколко часа успяхме да разкрием извършителя. Той беше установен бързо.Действахме заедно с колегите от ДАНС. Това е вътрешна граница на Европейския съюз, там нямаме толкова патрули, нито има изградена интегрирана система за видеонаблюдение. Гръцките колеги са информирани за това лице, че има намерение да премине на негова територия, каза Йовчев.

И сега, ако трябва да бъде заловено лице, пак бихме вдигнали цялата полиция, пак бихме се обърнали към населението, за да помогне, да бъдат задържани, обясни Йовчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: бежанциЙовчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 10 години
Пак благодарение на външна информация.а нашите служби какво правят? Тук големите престъпници са недосегаеми и си живуркат наволя.
57
0
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Йовчев, джуджо! Не знаеш ли, че на лъжата краката са къси?!Първия път когато алжирецът е нападнал не го ли броиш? Трябваше да се вдигне шум покрай бежанците, за да си размърдат трътките от МВР и пак хубаво, че гърците си гледат работата та го хванаха. Институциите не работят и това е очевадно! Вихри се дива корупция на най-високо ниво! Случая с Бисеров щяхте да го потулите ако не е бил оказан натиск от вън, но ние си знаем, че всеки в НС е направил достатъчно за поне 15г. затвор! ОСТАВКА ВЕДНАГА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОЛИГАРХИЯТА!
56
0
 
11
 
! Отговори
ТЪПО преди 10 години
ДО ВЧЕРА ПОВТАРЯШЕ ЧЕ НЕЗНАЕ СЕГА СЕ ОТМЕТНА ЩОТ СТАНА ЗА СМЕХ ЧЕ СЛУЖБИТЕ ГО ПРОПУСКАТ.СИГНАЛА БИЛ ОТ ВЪН АМА РАЗБИРАСЕ АКО БЕШЕ ОТ ВЪТРЕ НЕМАШЕ ДА ИМА ОСТАВКИ И ДА СЕ КРИЕ ОТ ЖУРНАЛИСТИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ЖУРНАЛИСТИ В БГ НЯМА ТЕ СЛУЖАТ НА ПОЛИТИЦИ .НИКОИ НЕ ГО ТЪРСИ ПРОКОРАТУРАТА СПИ ДЪЛБОКО СЕКИ СИ ПРАВИ КВОТО ИСКА *** ОБИЖДА ИНСТИТУЦИИТЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ ЗНАЕ ЧЕ ВСЕКИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ СЕ РАЗСЛЕДВА ПРОКОРОРА СЕ ТРАЕ ВМЕСТО ДА ИЗЛЕЗЕ ИДА КАЖЕ ИСТИНАТА
55
1
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Докато партиите си назначават МВР шефовете,прокурорите и съдиите,сигналите за изнасяне на Българския капитал ще продължават да идват от чужбина.А какво стана с оня диск , който е списъка на БГ милионерите с влогове в Швейцария?Тишина....Призовавам да се назначи правителство от експерти ,без партийно участие,а с икономиите от милионните субсидии да се назначат и наблюдаващи експерти от ЕС.Комунистите застрашават националната ни сигурност-лустрация.В Русия КПСС е забранена,както фашистката партия.
54
0
 
18
 
! Отговори
БГ преди 10 години
НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СЕ ПЛАЩА НА ПОЛИЦИЯТА В ЧУЖБИНА,ОТКОЛКОТО НА НАШИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ.ПОЛИЦИЯТА В ЧУЖБИНА НИ ИНФОРМИРА ЗА ВЪТРЕШНАТА СИГУРНОСТ И МАФИЯТА,ПОЛИЦИЯТА В ЧУЖБИНА ЗАЛАВЯ АЛЖИРСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,ИЗПУСНАТИ ОТ НАШАТА ПОЛИЦИЯ,КОЯТО НИ "ПАЗИ" И Т.Н.
53
0
 
8
 
! Отговори
до 61 преди 10 години
Ами защото ако сигнала дойде от тях гнилото Орешаро-Станишево-Доганско правителство веднага ще падне!!!!!
52
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако цру не беше надушило далаверите на тая *** бисеров тая турска *** на снимката щеше да си му пази гърба докато е министър..От тоя Овчев ще видим шенген през крив макарон, а може и съюза да ни изгонат..ОСТАВКА, крадливо племе.
51
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най нескопосаният вътрешен министър за всички времена ..Бегай докато можеш бе *** на турски дупета, защото народа много скоро ще те подгони..!
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Йовчев, защо не свършим и нещо сами и без сигнал от чужбина да се разследват останалите от ДПС, начело с Доган?
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ami ti kato si negov slyga i proteje na dogan kak da doide ot teb ili onia pisanchev xorata znaiat kvi ste licemeri i alchni tartei bacili tymori koito tr.da se izrejat .
48
1
 
20
 
! Отговори
Мръсни комуняги! преди 10 години
Долни, подли, крадливи ***. За няколко месеца направихте България на ***. А искате и пълен мандат. ОСТАВКА!
47
10
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Само ВМРО,ще оправят реда в тази пропиляна държава !Дерзайте!
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак да ви го напиша:още през април т.г. ЕС е взел решение да купува нефт от сирийските бунтовници,които контролират 70% от находищата за да даде ЕС"позитивен политически сигнал".Ясно ли ви е ,че ви няма в цялата схема вас българите?
45
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде да идва студа, да падна снега и да започва шоуто. Комунистите ще реват на умряло и направо няма да им се вярва!!!
44
0
 
24
 
! Отговори
detelina преди 10 години
ЧУДЯ СЕ И СЕ МАЯ-ТЕЗИ СЛУЖБИ ЗА КАКВО ВЗИМАТ ПАРИ,МИ ДА ГИ ЗАКРИЕМ,САМО НИ ПАПКАТ ПАРИЧКИТЕ!?23 ГОДИНИ ДА СА РАЗКРИЛИ НЕЩО,АЗ НЕ СИ СПОМНЯМ!ВОЗЯТ СИ ДУПЕТАТА И УЖ ВЪРШАТ НЕЩО,АМА КАКВО!?ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ 23 ГОДИНИ СПЯТ ЗИМЕН СЪН КАТО МЕЧКИТЕ!НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА,АМА ЗАПЛАТИТЕ СИ ГИ ВЗЕМАТ!?А, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА-ТАМ Е ТЪМНА ЦЪРКВА,КЬОРАВ ПОП,СИТНО НАПИСАНО ЕВАНГИЛЕ!
43
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичките ще свършите като бисеров...!
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако Костов не им го бе турил на западняците и на хамериканците, днес София щеше да бъде Тирана 2, а България- второ Косово!
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецо ще го изкопа с багера от някъде.
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледах Дикофф, мога да кажа, че България вече не съществува...От тази ситуация може да ни спаси само Израел и Господ Бог! Йовчев играе за хамериканците, а те за Ердоган, а той си е мамата...Сори Йовчев, но всичките ти действия водят в тази посока!
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе,къде е Бисеров?

Спонсорирани публикации