Сигналът за Бисеров дойде от чужбина, призна Йовчев

Над 3 000 нелегални емигрант нямат право да искат статут
Обновена: 9 ное 2013 20:30 | 9 ное 2013 19:13, Камелия Цветанова
74
Сигналът за Бисеров дойде от чужбина, призна Йовчев
Снимка: Булфото, архив

Сигналът срещу доскорошният зам.-председател на Народното събрание и на ДПС Христо Бисеров е дошъл от чуждестранни служби. Това стана ясно от думите на вицепремиера и вътрешен министър Цветлин Йовчев по Нова телевизия. Досега официално потвърждение на тези информация, тиражирана през седмицата от медии, нямаше.

"Това е информация, която е пристигнала отвън и която след това е предоставена по компетентност на компетентните органи", каза Йовчев. Той каза, че сигналът не е дошъл от ЦРУ, както гласяха публикациите, но отказа да посочи откъде са дошли данните.

Над 3000 души са тези, които нямат основание да претендират да са бежанци. Именно такъв е и този - Салахедин Бин Аладин, който нападна с нож 20-годишната Виктория Христова, коментира още той в предаването "Дикoff".

По отношение на Салахедин Бин Аладин, Йовчев заяви - "не мисля, че сме станали за смях".

Още по темата

За няколко часа успяхме да разкрием извършителя. Той беше установен бързо.Действахме заедно с колегите от ДАНС. Това е вътрешна граница на Европейския съюз, там нямаме толкова патрули, нито има изградена интегрирана система за видеонаблюдение. Гръцките колеги са информирани за това лице, че има намерение да премине на негова територия, каза Йовчев.

И сега, ако трябва да бъде заловено лице, пак бихме вдигнали цялата полиция, пак бихме се обърнали към населението, за да помогне, да бъдат задържани, обясни Йовчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: бежанциЙовчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Утре при Карбовски- мутра ли е МУТРАТА? Интервю с Пешо Сумиста, ако го не утрепе Шлифера до утре...
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Норвежка фирма е открила голямо нефтено находище в Сирия на 250м дълбочина.В Сирия е единствената военна база на Русия на Средиземно море,апропо,единствената в.б. извън Русия.Капиталите се движат по посока на нефта,господа,а бежанците -в обратната.България е управлявана от правителство,което лансира руски проекти така,че не очаквайте ЕС да ви прати помощ.Когато атовете се ритат-магаретата го отнасят.
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 123тих шепот-Другарю Йовчев, благодаря за имформацията от МОСАД, ВЕНСЕРЕМОС!
35
1
 
17
 
! Отговори
Този Министър преди 10 години
Тази личност единственото нещо което върши е да поддържа правителството -- полицията последната опора на ОрешарскиАбе, ***, кажи какво наистина свършихте -- това дето пазят 50 полицай марионетките на *** Бареков пред Президенството, това е единственото нещо.Кой хвана алжиреца дето нападна момичето -- гърците.Защо от вън ще ви съобщават за Бисеров -- зер вие го знаете но си мълчахте нещастници с нещастници.Гледай като падне правителството да не те завари в България -- защото!!!!
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МВР пък какво мнение може да има кой е бежанец и кой не е? Агенцията е към МС?
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бисеров може би вече го няма, *** има опит в това...
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая смрад трудно ще я заметът, вервай ми!
31
0
 
13
 
! Отговори
123 преди 10 години
От момента на атентата в Сарафово конака на Доган с всички замесени български политици се следят отвън от чужди разузнавателни централи. ДПС депутата Бисеров е установен като лице към което се движат капитали с финансиране от радикални ислямски терористични фондации и клонове на Ал-Кайда.Станишев отива мин.седмица в Израел начело на делегация на ПЕС и се среща с вътрешния им министър.Късно вечерта миналата сряда той получава ПАПКА от израелците в която Мосад ЦРУ.... описват за ДАНС и МВР в опустошителни детайли схема за финансиране и разпространение на радикален ислямски тероризъм в България и
30
0
 
5
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
DANS e slujba ne za razkrivane na prestapleniya a za zamitane na takiva.ste gledame sadeben proces tip VALYO TOPLOTO 2-dokato podsadimite se spominat ot starost.
29
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атакувате ли НС ще се вдигнем от Прованса и ще ви счупим тиквиците прости!Казах!
28
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Греберастчета, знаем какво направихте миналото лято!
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, (пак аз), да обърна внимание, че фрази в стил "В каква Държава живеем" и всякакви препратки и внушения колко НЕПОПРАВИМО и зле е СТАТУКВОТО в държавата ни, е често използвана тактик, както от платени драскачи, така и дори в заглавията на изданията на една конкретна медийна група. Не, че България е цъфнала, но внушения, които демотивират хората да имат рефлекси към случващото се, и да гледат безучастни, силно ме дразнят.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОГА?, ти си голяма работа бе братче, ЦРУ знаеш за кого какви сигнали подават! А като толко много знаеш, защо ти не предоставиш на компетентните органи доказателства срещу плевнята? Или си поредния платен драскач?
25
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен само *** може да защитава Офшорко, те *** се защитават по между си.
24
1
 
22
 
! Отговори
А? преди 10 години
А КОЙ БЕШЕ В ЧУЖБИНА ПРЕЗ ПОСЛЕНИТЕ 1-2 СЕДМИЦИ?КОЙ ПЕС ОБИКАЛЯШЕ ЕВРОПЕЙСКИ И ИЗРАЕЛСКИ ИНСТИТУЦИИ, ПРОСЕЙКИ СНИЗХОЗДИТЕЛНОСТ ЗА ИЗДЪНКИТЕ СИ, И НА КАКВА ЦЕНА?ИСТИНАТА СЕ КРИЕ В ПОМИЯРСКИЯ ВОАЯЖ НА ДРУГАРЯ ПЕС...МИСЛЯ АЗ.
23
0
 
17
 
! Отговори
Тъжен преди 10 години
ДАНС и другите ни служби са продължители на делото на ДС.Възпитаници на червената олигархия,намиращи се на ключови позиции в целия обществен живот,провеждащи своя политика по увековечаване господството на олигарсите,контролиращи всички власти имедиите,те са в състояние да провалят всеки и всичко,което не се вписва в плановете им.Уви,приятели,надали ще дочакаме социална справедливост в обозримо бъдеще!
22
4
 
11
 
! Отговори
Rumen222 преди 10 години
Адашът 221 е просто овцебългарин. Мафията атакува президента, защото и е неудобен с демократичните си и проевропейски позиции, а овцебългарите блеят по команда на мафията. Просто като фасул, ама овца може ли да вдене, че оффчарите я правят на овца...???!
21
1
 
22
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Ако чуждите служби не се бяха обадили, никой нямаше дори да си помисли да започне разследване на това ***. защо избраха Пеевски за ръководител на ДАНС. За да прикрива всички сигнали за затъналия до гуша в *на Агент Сава. Ех, Октайчо, защо избра тапешника да плашиш Аамед бей, а не се въоръжи истински?
20
0
 
2
 
! Отговори
dassy преди 10 години
До АНТИМУТРАБостан
19
3
 
15
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
***, ТУРЦИ, АРМЕНЦИ, СИРИЙЦИ И ВСЯКАКВА ДРУГА *** ПРИСТИГАЩА ОТ ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ВСИЧКИ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ, ЧЕ ГРАНИЦАТА НИ ТАМ Е РАЗГРАДЕН БУСТАН!!!!!!!!!!!

Спонсорирани публикации