Войници с картонени калашници атакуваха с "Леви, леви..."

Акцията на студентите тръгна от Ректората и завърши пред НС
Обновена: 20 ное 2013 15:02 | 20 ное 2013 15:02,
144

Снимка: БТА

"Ранобудните студенти", облечени като войници, се хвърлиха с бойни викове към Народното събрание.

Акцията на младежите тръгна по обед от Ректората и до парламента те маршируваха, викайки: "Леви, леви, раз-два-три", "Оставка", пееха и песента на протеста: "Пацо в Дупница".

Пред НС младежите, облечени с хартиени дрехи, налягаха по земята и с картонени калашници "обстрелваха" Народното събрание.

Студентите хвърлиха и няколко пиратки, а на главите си надянаха противогази.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
8
 
! Отговори
Вунд преди 10 години
Тея нео-либерални сульовци извращават идеята на протеста. Ако искат сцени и хореографии да ходят в театъра. Дори "сблъсъците" им с полицията си личи че са постановки.Въобще има нещо много изкуствено в излъчването и действията им, личи си че това е платен цирк на Сорос.
120
4
 
2
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
когато са гръмнали пиратките,*** в ***-парламент,сигурно са се сетили как са обирали мандри и овчаря как ги е бил по *** кратуни.
119
1
 
8
 
! Отговори
провинция преди 10 години
До хмбезобразие, утре всеки може да почне да ходи с пушка - картонена, вафлена, шоколадова... е и истинска и кой ще е виновен, ако стане нещо
118
2
 
1
 
! Отговори
До всички плюещи преди 10 години
за съжаление стихотворение писано преди 150 години е толкова актуално и днес
117
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези ранобудни пръдлювци излязоха големи хитреци.Нахлузили са противогази та да не си дишат взаимно изгорелите газове дето излизат от задниците им.А те са толкова много че в цяла София вони та се не трае.Утре най-добре да си спретнат едно влакче на голо дупе.Ще избият рибата а и много ще им отива.Нали и без това все с левите крака вървят.
116
3
 
11
 
! Отговори
коста преди 10 години
ако бяха ходили войници сега нямаше да правят тези глупости. Премахването на задължителната военна служба бе една от глупостите на прехода. Тези младите се *азчиха и си мислят, че правят нещо като лягат с картонените автомати.
115
4
 
11
 
! Отговори
БРЪМ преди 10 години
ЖАЛКИ! ЯВНО КАТО ДЕЦА МНОГО СА СИ ИГРАЛИ НА ВОЙНИЦИ И ТОВА ЯВНО ИМ ЛИПСВА.
114
0
 
4
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До ники моп за почистване ще свърши работа;)
113
5
 
12
 
! Отговори
ник преди 10 години
Полицията също да направи ?флаш моб?,да докара водните оръдия,купени от Борисов за борба с безредици и да Уросява Укупиращите студенти с подходяща смес от вода и H2SO4,(безопасна),за да се получат още по великолепни арт сцени!
112
12
 
20
 
! Отговори
GERB=MAFIA ! преди 10 години
Смешни платени студентчета герберасти ! "Спонтанен" протест със "спонтанно" раздадени чисто нови противогази ...аааахахаха смях
111
13
 
17
 
! Отговори
Вотан преди 10 години
Тия майчини синковци усещат ли се какви просототии правят?Дали майките и бащите им знаят с какви глупости се занимават техните деца?
110
1
 
7
 
! Отговори
до 109 преди 10 години
Ти си доста глупав. Да, платеното образование, по 10х-20х на семестър ще е много по-добър избор. Първо, има директна връзка между потребителя на услугата и професора; второ-студента ще знае защо е там и ще си гони сам задачите; трето-ще може да изисква високото качество на преподаване; ще има конкуренция между преподавателите, а не заспали професори. Затова топ университетите по света са топ, защото са платени, а не соц-университети, които те лъжат, че те учат. А ти си просто ***!
109
9
 
12
 
! Отговори
дидо преди 10 години
***
108
1
 
0
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
ако има от някой от conQUIZtador да се обади..изгубих ви следите;)
107
0
 
2
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До smyrt na genite i UIко написа е?!...преведи си лайняницата..упс латиницата
106
13
 
9
 
! Отговори
az tam преди 10 години
Готини сте момчета и момичета :)) За разлика от театрото на Доган и Лютфи /под режисурата на Доган и КТБ/
105
7
 
7
 
! Отговори
az tam преди 10 години
Готини сте момчета и момичета :)) За разлика от театрото на Доган и Лютфи /под режисурата на Доган и КТБ/
104
7
 
12
 
! Отговори
3434 преди 10 години
Както казва проф.Вучков-гледам и не вярвам на ушите си! Ако досега имах малко надежда,че поне част от тези ранобудни студенти са идеалисти,сега вече се убедих,че клоунадата и идиотщината е пълна!Колко млади,а колко ***!
103
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората са направили оргинални плакатите и костюми. Проявяват творчество и оргиналност което е похвално.А какво ще кажете за хилядите хора на Орлов мост на 16ноември, докарани с автобуси, които получаваха готови плакати и стояха пасивно докато лидерите на БСП и ДПС ги обливаха с безмислени речи.
102
1
 
5
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
не разбрах ,кой беше в ролята на майор Деанов но на мен ми хареса донякъде...ми кво сеир за фейсбука...ако им спрат интернета ще се откажат на секундата от всички тия номера и ще хукнат презглава към дома си защото могат да изпуснат някоя простотия от виртуалното пространство.......

Спонсорирани публикации