Войници с картонени калашници атакуваха с "Леви, леви..."

Акцията на студентите тръгна от Ректората и завърши пред НС
Обновена: 20 ное 2013 15:02 | 20 ное 2013 15:02,
144

Снимка: БТА

"Ранобудните студенти", облечени като войници, се хвърлиха с бойни викове към Народното събрание.

Акцията на младежите тръгна по обед от Ректората и до парламента те маршируваха, викайки: "Леви, леви, раз-два-три", "Оставка", пееха и песента на протеста: "Пацо в Дупница".

Пред НС младежите, облечени с хартиени дрехи, налягаха по земята и с картонени калашници "обстрелваха" Народното събрание.

Студентите хвърлиха и няколко пиратки, а на главите си надянаха противогази.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Палячовци! Днешният цирк бе отвратителен!
100
0
 
1
 
! Отговори
da преди 10 години
Vsichki,povtarqm VSICHKI ne ste dostoini da se narechete bulgari,shtom mislite po podoben nachin..po burzo da izmirate ili emigrirate,che voni ot negativizma VI..i preduprejdavam,che ako chuq takiva neshta ot nechiq usta,tq garantirano she bude arkadizirana..Vie i vashite principi dovedohte strana sys silna istoriq,idealno geo razpolojenie i unikalna priroda,do sustoqnie na totalna razruha..Skapqnqci ste i ne se zalugvaite,che shte se opravite..vuprosut e koga shte si trugnete ot tozi svqt!!
99
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спектакъла на студентите е много по-съдържателен от ставащото в Народното Събрание.
98
7
 
9
 
! Отговори
Веселин преди 10 години
*** малоумната ***. Дайте им "дясно" управление и да плащат по 10 000 лева на семестър, че безплатното образование е ЛЯВО мили ми ***!
97
3
 
8
 
! Отговори
ще горят книги преди 10 години
Т.н. студенти започнаха с палежи. По-нататък, по стара традиция, те ще продължат с факелни шествия, ще облекат кафяви униформи с пречупени кръстове, ще подгонят евреите и ще горят книги на клади.
96
1
 
5
 
! Отговори
независими преди 10 години
"Студентите" са независими. В смисъл, че от тях нищо не зависи!
95
2
 
7
 
! Отговори
мързеливи студенти преди 10 години
Самодейният театър от село Горно Нанадолнище изнася по съдържателни театрални постановки, отколкото некадърните и мързеливи студенти от Нафтиз!
94
5
 
9
 
! Отговори
pepi gotinoto преди 10 години
Е по тъпо изпълнение от това на студентите не бях виждал! Е кажете сега, че тези лумпенчета неса ограничени умствено? И тези искат да ни оправляват след време. И моге да стане защото и да излязат през терминал 2 Европа ще ги върне през терминал 1 щото за нищо не стават.Да се напиваш и да пушиш трева-от тези нищо нестава. Жалко,че попречиха на по добрите и умните да си учат. Само прости студенти могат да се маниполират от Боико и неговите мекарета. Умните разбират всичко и е трудно да ги лъжат.
93
2
 
12
 
! Отговори
123 преди 10 години
"Партизаните" на Сорос-хе.хе...
92
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От тез не очаквайте да станат професионалисти в живота! Шоу да става и не им пука! За какъв морал ми говорят като ги дават по тв с бира в ръка вечерно време!
91
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
проблемът на интернета е че дава възможност на прекалено много *** да изказват мнение
90
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП и ДПС прогонват квалифицираните млади хора в чужбина. Те им пречат, заплаха са за националната сигурност. Цялото внимание и ресурс на управляващите е насочено към бедните и неуки хора. Тази прослойка от обществото е останала единствената която все още наивно вярва, че някой ще дава безплатен обяд.
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе вие на всякакви *** лепвате етикета "ранобудни студенти". Отново *** пиар простотии за привличане на внимание, нищо повече! С пиар акции не се управлява държава!
88
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно защо размахват знаме с юмрукът на Сорос? Какво искат да кажат, че имат връзка някаква със Сорос, или се борят за последните 2 безплатни стипендии за САЩ и ЕС?
87
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Готини са студентите.
86
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Леле какви идиотиа ти даже Винету не си чел
85
3
 
5
 
! Отговори
do 92 преди 10 години
С тези си разсъждения, нищо чудно, че си беден, такъв и ще си останеш - след като 30-те лева подигравка от правителството са ти по-ценни от красотата и морала, няма смисъл друго да говорим, ти си едно обречено зомби.
84
3
 
10
 
! Отговори
курафей преди 10 години
......какво чакате. Имате си автомати,каски, финансова подкрепа от Прокопи и Сорос а и мутри и ултраси ще помагат,срещу съответния надник.С избори власт не може да се вземе, дори и придворните социолози го показват. ПРЕВРАТ му е майката, е....ги изборите. Жалко само че армията ни е червена по душа,особенно след мандата на Аню.
83
3
 
14
 
! Отговори
Леле какви идиоти преди 10 години
приемат за студенти у нас. Май само "Винету" са чели
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
83 с друго си си играл ама ако се задълбоча ще ми изтрият коментара

Спонсорирани публикации