За Коледа иде свинско по 7 лв. за кг

На Никулден хапваме сом за 10 лв./кг
Обновена: 30 ное 2013 07:52 | 30 ное 2013 07:51,
50
За Коледа иде свинско по 7 лв. за кг
Снимка: архив, Reuters

Свинско обезкостено месо по около 7 лева за килограм ще има на пазара за Коледа, пише под глава "Преса". Стоката ще дойде от Испания, Германия, Франция и Полша, а за да издържи на дългия транспорт до страната ни, е обработена с консерванти или с газ. Големите търговци вече са направили заявките си.

Мераклиите да опитат мустакат речен сом на Никулден ще трябва да заделят повече пари за празничната трапеза. Причината е, че това е една от най-вкусните ни риби. Цената за килограм от нея е 10 лв.

Униформени завардиха язовирите преди Никулден, за да пазят рибата от крадци. Водоемите на концесия пък са окупирани от частни гардове, съобщава на първа страница "Телеграф". Шараните в Бургаско са под безпрецедентна денонощна охрана. Причината е невиждано нашествие на ромски банди, което се вихри от седмици.

73-годишната Йорданка Димитрова от Златарица е бракониер - заловена е да лови риба с непозволени средства, без билет и по време на забрана. Затова й е наложена глоба от 3700 лв., допълва по темата "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 23Кой ти е казал че ще има прасе? Не обичам да коля животно. Взимам си го направо от магазина месото. Наздраве!
18
7
 
17
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 21Такива *** като теб не могат да усетят тръпката на природата- студа, снега, чистият мразовит въздух, огънят, просто защото са им ампутирани сетивата за това още от малки навряни в панелните си килийки.
17
9
 
47
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 12 Нека да е вредно свинското. Декември месец към нова година като отида на село в дебелия сняг и като запаля огън от дъбови дърва на двора, пък като направят една дебела жар, че като сложа скарата на нея, че като метна вратните пържоли, че като наточа червено изстудено вино от черна и бяла липа в една кана че като седна до жарта на една маса... и да мирише на студ и пържоли ...гледай ми сеира!
16
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това свинско дето е внос и е обработено за да е трайно ,да си го ядът тия дето го внасят, само името му е "свинско" на вкус няма как да познаеш какво е.По селата все още са останали хора които гледат прасета и можеш да си купиш от тях месо от току що заклано прасе и вярвайте ми разликата от *** в хипермаркетите е от земята до небето.
15
4
 
15
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Абе яз толкоз прасета съм гледал ама кат туй таз година съм немал бе,кат го пуща из дворат и тича та зима ножат от масата,носи ми го,ляга по граб и почва да рита с краката...брее-викам,такъв мерак да имаш,айде чекай още малко де,пък бабата вика-мажо бе,то що да го колим бе,що не земете един цирк да отворите и джумбуш на хората да прайте,ми то неговите паржоли и без туй ша чинат колкоз тез на магазина,ами барем по некой лев от цирка да зимате.Ми то право вика жената ама още три недели ша мисла де
14
9
 
13
 
! Отговори
Вегетарианец преди 10 години
Нека се наводни пазара с внос , та долните спекуланти от месарниците да издухат супата с огромните печалби....
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз си вземам свинско от един магазин само за месо на нашия пазар. Не знам дали има химия, но на вкус е същото, когато сме клали прасета едно време на село. 8.5 лева килограма . И да видя за 7 кинта няма да купя.
12
2
 
12
 
! Отговори
алхимикът преди 10 години
То и кайма за по лев килото може да се направи, но я яжте съгласно приложената инструкция.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе нас от 24 год. ни хранят с чурки, така че на кой му пука.
10
11
 
5
 
! Отговори
яба даба ду преди 10 години
Пък на Нова година, извънземните на Бузлуджа ще раздават овче.
9
4
 
28
 
! Отговори
Жо преди 10 години
КУПИХ от "Кауфланд" 2 кг. цяло парче свинско месо с перфектен външен вид- свежорозово, леко влажно. Когато у дома го срязах на две видях, че розовото е само около сантиметър от повърхността. Вътрешността на месото беше тъмносиня. Явно това беше резултат от обработка с химикали.
8
4
 
21
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Някой май не е виждал скоро село отблизо.Дядовците с многото прасета са само в главата ти.
7
4
 
9
 
! Отговори
bolka преди 10 години
Съзнателно тровене на народа ни.По-добре без месо, ако поради една или друга причина не мога да купя качествено.
6
6
 
15
 
! Отговори
vivian преди 10 години
"Свинско обезкостено месо по около 7 лева за килограм ще има на пазара за Коледа, пише под глава "Преса". Стоката ще дойде от Испания, Германия, Франция и Полша, а за да издържи на дългия транспорт до страната ни, е обработена с консерванти или с газ."И как ще се яде тази обработена с консерванти и газ гадост? Малко са ни колбасите, пълни със всичко друго, но не и с месо. Сериозно обмислям да стана ***, да завъдя градина, курник и ***, за да може децата ми да се хранят с нормална храна.
5
18
 
18
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
*** !!!!!!!!ОКОЛО ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАД ИМА ПОНЕ 5-6 МНОГО БЛИЗКИ СЕЛА НА 3-4-5 КИЛОМЕТРА . ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПАЛНЕ АВТОМОБИЛА И ДА ОТИДЕ ДА СИ КУПИ ИСТИНСКО МЕСО, АКО ЛИ НЕ СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ АВТОМОБИЛ , ТО СЪС СЪСЕДИТЕ . ПО СЕЛАТА ПОЧТИ ВСЕКИ ДЯДО КОЛИ И ПРОДАВА ПРАСЕ, А ИМА ХОРА КОИТО ОТГЛЕЖДА ПО МНОГО, КОЛЯТ И ПРОДАВАТ ИДЕТЕ И СИ КУПЕТЕ ИСТИНСКО И ВКУСНО МЕСО, *** ! НИЩО СЛОЖНО НЯМА *** !*** !
4
3
 
18
 
! Отговори
От село преди 10 години
Номер 1 е прав, из нашите села много животновъди и фермери станаха милионери за една вечер по времето на Борисов. С тия прословути протести им раздадоха стотици хиляди и милиони евра и с тях явно вместо фураж и техника си купиха мерцедеси и си направиха къщи-палати.
3
9
 
1
 
! Отговори
истината преди 10 години
Прав си пьрви.И защо иде,а не идва?Списвачите.Вий Бьлгарски знаете ли?
2
7
 
20
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
"73-годишната Йорданка Димитрова от Златарица е бракониер - заловена е да лови риба с непозволени средства, без билет и по време на забрана. Затова й е наложена глоба от 3700 лв."А, в това изречение се крие целият идиотизъм на управлението на ГЕРБ ! :)Слава Богу, че не са вкарали бабата бракониер в затвора, както вкараха онази старица от Петричко, за това че отглеждала канабис в двора си ...Макар че глоба от 3 700 лева си е направо смъртно наказание за един български пенсионер.
1
7
 
36
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
"Стоката ще дойде от Испания, Германия, Франция и Полша .."Защо от там бе ?! Къде го месото на нашите протеституиращи животновъди ????Боко им раздаде евромилионите, за да си накупят яхти и джипове селяните, а сега да ядем вносно консервирано месо !

Спонсорирани публикации