Гаврата в Карлово – много алкохол, малко култура

Редниците се оправдават за паметника с пиянството си
Обновена: 27 дек 2013 15:18 | 23 дек 2013 11:12,
160
Гаврата в Карлово – много алкохол, малко култура
Грозната сцена се е разиграла пред паметника на братята Евлогий и Христо Георгиеви в Карлово. Снимка: Facebook

Какви хора работят в българската армия?

Въпросът изникна след като четирима рейнджъри от Карлово бяха обвинени, че са осквернили паметника на братята Евлогий и Христо Георгиеви като уринирали върху него. Не само това, но и разбили бутилка в главата на млад мъж, който им направил забележка.

Още по темата
В началото на месеца, след почерпка в карловска дискотека, четиримата рейнджъри тръгнали към домовете си. Ибрям Камерлов отишъл за такси, а Рафет Сакатов вървял след него, разказват самите те пред bTV.

Редниците Моско Пънгов и Мустафа Бекташ изостанали, защото им се ходело до тоалетна. Отричат обаче да са уринирали върху паметника.

"Ние не сме уринирвали върху паметника. Аз уринирвах под чешмичката, под храстите, встрани. Не сме уринирвали на паметника как може да пишат това!", обясни Мустафа Бекташ, като оправда постъпката си с факта, че са пили.

"Ивайло Пръмов твърди, че съм пикал върху паметника. Той няма с какво да се оправдае, защото той ме обиди и ме напсува, предизвика да стане този скандал. Просто ме предизвика, настигнахме го и го ударих", обясни на свой ред Моско Пънгов.

Попитан кои са Евлоги и Христо Георгиеви, Пънгов отговори: "Това са дарителите, велики хора".

Според него те не дължат извинение на карловци, "няма такова нещо да сме се изпикали върху паметника", настоя редника.

Жертвата на побоя пък разказа, че не е видял точно къде е случката с препикаването на паметника.

"Не съм видял точно къде отгоре или отстрани. Казах им да се съобразяват, че са в България и това е", каза той.

Побоят и разбитата бутилка в главата му, Ивайло Пръмов обясни с думите, че биячите му са били почерпени. Отказа обаче да посочи дали е бил обиждан от войниците и дали е бил наричан "гяур".

Пострадалият Пръмов обяви, че ще съди нападателите си. А след разследване на военната прокуратура министерството ще реши как да накаже четиримата рейнджъри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
25
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Вие ако искате им давайте пушки в ръцете ,аз не съм съгласен.
37
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво да очакваме от хора които ,,уринирват,,. То по принцип наемните войници във всички държави са изметта на обществото. В САЩ ги рекрутират от гетата, при нас същото.
36
1
 
18
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
СЪЩОТО ЩЕ ПРАВЯТ И СИРИЙЦИТЕ КАТО МУСЛЮМАНИ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ КЪМ ПАРТИЯТА НА ТУРЦИТЕ ЗАЩОТО СА МУСЛЮМАНИ.
35
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какви военни ли ? хахаха .. ами ето какви, пияндета, тарикати, побойници ... "ша ти казвам бате, аз не съм уринирвал там... хафте, как може така да говориш върху мене" .. :))) хахахаха .. и тези хора наричат себе си Българи ? Бих ги смачкал от бой, и бих ги изхвърлил оттатък границата ни с Турция.
34
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето в какво превърнаха България в 21 век! И си седим кротко по панелките, и търпим отново да ни гази и управлява Ахмет Доган!!!
33
8
 
14
 
! Отговори
Баба от Нови Хан преди 10 години
Тия *** НЕ СА ТУРЦИ! Помаци са. Вижте, че имената им завършват на "..ов". Така се пишат помаците. Пък и те са такива гадняри. Турците, специално тези, които са родени и си живеят тук, имената им са съвсем турски и манталитета им е съвсем различен от тоя на помаците. Така че, не обиждайте напразно хората.
32
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам за алкохола и културата, но мен ме подразни къде беше зашит българския трибагреник върху анцуга на единия, което показва съзнателно отношение. А шефовете им, които се изказаха в последствие, по-добре да бяха си останали на село, щяха да са по-полезни.
31
3
 
10
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
До Al do 10Дай Боже, да не видиш колко сме смели в действителност,извън форумите, както нкога, при Одрин, Дойран, Тутракан....
30
2
 
9
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
До Al do 10Дай Боже, да не видиш колко сме смели в действителност,извън форумите, както нкога, при Одрин, Дойран, Тутракан....
29
1
 
22
 
! Отговори
Румби преди 10 години
Срам и позор! И никакво наказание не ще го измие.
28
0
 
22
 
! Отговори
Дано след ИЗВЕСТНО преди 10 години
ВРЕМЕ- не се окаже,че имаме вече ЦЯЛА АРМИЯ от ислямисти-терористи готови на всичко за АЛЛАААMСАМСАЛАМАМ, ей така завъдили се от нищото в продължение на 15-20 години в България... и ако бъдат финансирани един ден от техните събратя на Изток- ще разбият на пух и прах нашата армийка
27
2
 
25
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
Най-много строго мъмрене пред стоя. Да не се дразнят излишно коалиционните партньори и да не се насажда етническо напежение... По мое време, служеха в кеча, тук там някой *** или турчин имаше в бойните подделения,и по правило, завършири средно специално образование..А сега-толкова сме закъсали за войници, че приемаме жени и такива ***..Пав е Росен Петров, ако искат, турците за 2-2,5 часа при тая наша армия, ще забият пак знамето си на Баба Вида във Видин...
26
1
 
36
 
! Отговори
Някой си... преди 10 години
Не можах да разбера тези от българската армия ли са, или от турската. От имената се подразбира, че са от турската армия, а от деянията, че са от башибузука. Ако бяха от българската армия, щяха да са давали клетва за вярност към Народ и Родина, но на какъв език, като не чух да могат да говоряг правилно български език. Последно, който е служил в казармата знае, че имаше час на прибиране в поделението, имаше коменданти, имаше устав, а сега какво има? Има башибузук от министъра до редника.
25
2
 
17
 
! Отговори
иванов преди 10 години
следващият път може да изпозастрелят някое училище
24
3
 
33
 
! Отговори
Имам чувството,че преди 10 години
"Българите" от турски произход мразят много натуралните Българи.. Вчера, след предаването на Карбовски, имам чувството, че тук се отглеждат вече и полу-готови терористи.. Не ми се мисли драги сънародници..
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Направи ми впечатление, че кадъните са прилежно подмити и добре си окастрят растителността на венериния хълм. Иначетова кадъната е страшна работа в леглото- сама се нанизва на гегата ....толкова неиздържала разбирИш ли..
22
0
 
54
 
! Отговори
BG преди 10 години
Представяте ли си само - тия ще бъдат строени и ще застанат на честванията на 19 февруари на паметника на Васил Левски - само като си го помисля и почва да ми се гади !!!Сега военните *** какво ще кажете - "Който не храни своя, храни чужда армия". Ние нашата за какво я храним - да ни пикае по паметниците и да малтретира гражданите - същите дето на тия им плащат заплати !!!Предлагам в Карлово да се вдигне паметник на ... Пикаещия Военен !. 100 % Неджми Али ще отиде да го освети !!!
21
30
 
2
 
! Отговори
Al do 10 преди 10 години
Както винаги много сте смели във форуми..... Герои юнаци!!!!
20
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само имената им да прочетете е достатъчно, за да разберете какви хора са...!
19
0
 
37
 
! Отговори
Справедливост преди 10 години
Както е в мюсюлманските страни, така да действаме и у нас, само че безшумно - реципрочни мерки срещу *** и мюсюлмани, а не "политическа коректност" до дупка...