Полицаи търсят Бисеров със снимка

МВР предприема мерки за бързото откриване на бившия депутат
Обновена: 28 дек 2013 12:17 | 28 дек 2013 09:03, Веселина Йорданова
240
Полицаи търсят Бисеров със снимка
Христо Бисеров. Снимка: архив, БулФото

Полицаи издирват Христо Бисеров със снимка. Фотоси на бившия депутат, който бе обявен преди седмица от съда за издирване, вече са разлепени във всяко полицейско управление в страната. Снимки има и на всички контролни пунктове, пише "Стандарт".

Разпращането им бе наредено, след като вчера сутринта дългоочакваната призовка от Софийски градски съд пристигна в министерството, е съобщил за вестника главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Още по темата

"На 27 декември е постъпило постановление за установяване на адреса и местонахождението на г-н Бисеров с цел връчването на призовка за явяване по наказателно дело", обяснил Лазаров. И допълнил, че са предприети всички мерки за бързото откриване на бившия депутат.

На 17 декември Софийският градски съд реши, че ще възложи на МВР да обяви за общодържавно издирване Бисеров. Причината бе неявяването му като свидетел. Бившият зам.-председател на парламента и ДПС не се отзова на призовката да даде показания по делото срещу нападателя на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - Октай Енимехмедов.

Оказа се, че на единия си известен на съда адрес Бисеров не се е появявал от месец, а на другия се помещавала чешката резиденция. На предишно заседание в края на ноември пък Бисеров бе глобен с 500 лева, тъй като не бе представил уважителна причина за отсъствието си.

По делото си за пране на пари Христо Бисеров е обвиняем заедно с доведения си син Ивайло Главинков, като и двамата са с гаранции по 25 000 лева и с наложени забрани да напускат страната. Ексдепутатът има две обвинения - за подаване на невярна имуществена декларация и за пране на пари. Според Софийската градска прокуратура между 13 декември 2012 г. и 21 февруари 2013 г. двамата със сина му са изпрали общо 314 529 долара и 117 192 евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
3
 
! Отговори
цирк глобус преди 10 години
Големо търсене,голям цирк
197
0
 
2
 
! Отговори
сектор Кабул преди 10 години
До АнонименТози без пари ще го убия. Както и С.Паси с Иво Прокопиев. Стига да ми попаднат под мерника.Смърт на олигарси, ционисти и национални предатели! Смърт на Америка и Израел!
196
0
 
3
 
! Отговори
Дяда Ви Мраз преди 10 години
Виж мене като ме маскираха като дяда ви благоя, как бързо заловиха реакционните подривни диверсанти! Пък тоя бисеров сякаш вдънземя изфиряса, също като догана. Пък те не се крият хората, просто никой не ги и търси. Само парлама...
195
0
 
5
 
! Отговори
ASAN преди 10 години
А РИСТУ БИСЕРОГЛУ ОТ АСКОУУ ОТ ИНТЕРПОЛ ЗАЩО НЕ ГО ТЪСЯТ, НАШИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ НЯМА ДА ГО ПОЗНАЯТ ПО СНИМКАТА
194
0
 
9
 
! Отговори
1234 преди 10 години
Не ви трябва снимка, куче ви е нужно!
193
0
 
16
 
! Отговори
123 преди 10 години
Егати полицаите. Шест месеца пазиха Бисеров, а сега им трябва снимка, за да го познаят. Ами ако не го познаят и със снимка. Пак ще се обърка правосъдието.
192
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чух че е изнасилен брутално и самоубит в сарайте..кофти много кофти а колко много пари открадна само..
191
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами когато човеко си беше тука защо не го търсеха тогава или чекоха да избега след първата пързалка " когато уж го немаше" и ся го търсят. Мирише на договорки пак май!!!
190
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отищъ е в ЮАР да наеме жилища за останалите : Мая, Мики Маус и т.н.
189
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полицията го търсела по снимка! Ми да си вземат КУЧЕ !
188
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Деее...ба! Поредния! Или на топло в Африка, или на студено в земята...Съдебна система и МВР са баси грездеите мафиотски-ако аз открадна един хляб от магазина ше ми е.ат п...та ***...на, ама за *** като Галеви, Бисеров и сие .....гаранция, подписка.... НА ***>>>>>> ВИ П>>>>>ТА!!!!!
187
0
 
10
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Нека го търсят. В момента топлото лятно слънце огрява блажено Южна Африка и Аржентина. Плажовете в Бразилия и Карибите пък са прелестни, а морската вода - топла. Ако не го намерят, да се обадят на арменския поп. Той (попа имам предвид) най-обичал да ходи в Южна Африка, щото не екстрадирали бегълци. Както и Сингапур.
186
0
 
11
 
! Отговори
човек преди 10 години
не спряха да ни лъжат и да ни баламосват увеличение на пенсии с 5 лева безработица без коментар направо 1 милиярд кредит ай сектир полицейско насилие ааа вие луди ли сте няма такова нещо намаление на тока - дневна 1 процент ихааааааааа веднага цъкам всичките уреди търсят Бисеров със снимка айдееееее браво на полицията ( все едно не знаете къде е :D ) пак АЕЦ уууу (много крадене ще имааа :))) ) идеални сте чички стойте още в парламента ! а на всички протестиращи с песни и танци и викове сте 6 :)
185
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
решението е лесно един наемен килър и няколко десетки души да дарят 1лв. , аз давам 2 лв. :)
184
0
 
21
 
! Отговори
народоединица преди 10 години
Някой да не би да е очаквал друго?
183
0
 
48
 
! Отговори
qq преди 10 години
W A N T E D ! Търси се зам. председателя на парламента на една от управляващите партии на една загубена държава. Особени белези: Лъже, ***, краде. Труден за разпознаване - много прилича на други управляващи лица.
182
0
 
20
 
! Отговори
БСП-ДС преди 10 години
КОЛКО Е НАГРАДАТА
181
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На много кьорфишеци станахме свидетели от страна на "безпристрастната" съдебна система! А господинът сигурно отдавна си е осигурил не къща, а палат! Сигурно по-луксозен от този на ул."Омуртаг"!
180
1
 
34
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 10 години
Защо така иронизирате упорития и безпристрастен радетел на правосъдието Цацаров? По време на изборите се беше заел да брои едни бюлетини и пропусна факта, че самите избори се проведоха по начин, който напомня преврат. А пък сега се е заел да брои тухлите на къщата на Бойко Борисов и е пропуснал факта, че Бисеров отдавна е вече зад граница. Или може би чака момента, в който Бисеров ще си купи къща - да речем на о-в Бали, за да отиде да й преброи тухлите...
179
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От ЮАР, където е убежището на нашите червени синове и снахи, ще ги докарат на кукуво лято! Там сигурно е и хубавецът от "Соло". Апартаментите на Цветанов, не че защитавам някой, ако наистина е злоупотребил, едва ли струват колкото вилите и къщите по света на червените велможи и сегашните им партньори!

Спонсорирани публикации