Полицаи търсят Бисеров със снимка

МВР предприема мерки за бързото откриване на бившия депутат
Обновена: 28 дек 2013 12:17 | 28 дек 2013 09:03, Веселина Йорданова
240
Полицаи търсят Бисеров със снимка
Христо Бисеров. Снимка: архив, БулФото

Полицаи издирват Христо Бисеров със снимка. Фотоси на бившия депутат, който бе обявен преди седмица от съда за издирване, вече са разлепени във всяко полицейско управление в страната. Снимки има и на всички контролни пунктове, пише "Стандарт".

Разпращането им бе наредено, след като вчера сутринта дългоочакваната призовка от Софийски градски съд пристигна в министерството, е съобщил за вестника главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Още по темата

"На 27 декември е постъпило постановление за установяване на адреса и местонахождението на г-н Бисеров с цел връчването на призовка за явяване по наказателно дело", обяснил Лазаров. И допълнил, че са предприети всички мерки за бързото откриване на бившия депутат.

На 17 декември Софийският градски съд реши, че ще възложи на МВР да обяви за общодържавно издирване Бисеров. Причината бе неявяването му като свидетел. Бившият зам.-председател на парламента и ДПС не се отзова на призовката да даде показания по делото срещу нападателя на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - Октай Енимехмедов.

Оказа се, че на единия си известен на съда адрес Бисеров не се е появявал от месец, а на другия се помещавала чешката резиденция. На предишно заседание в края на ноември пък Бисеров бе глобен с 500 лева, тъй като не бе представил уважителна причина за отсъствието си.

По делото си за пране на пари Христо Бисеров е обвиняем заедно с доведения си син Ивайло Главинков, като и двамата са с гаранции по 25 000 лева и с наложени забрани да напускат страната. Ексдепутатът има две обвинения - за подаване на невярна имуществена декларация и за пране на пари. Според Софийската градска прокуратура между 13 декември 2012 г. и 21 февруари 2013 г. двамата със сина му са изпрали общо 314 529 долара и 117 192 евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лицето на тройната коалиция изчезна?
177
1
 
26
 
! Отговори
Дан-55 преди 10 години
Още колко ли бисери се крият зад партийни централи,правителства,президенства,народни събрания,министерства,агенции и управления.Цялата вина за дереджето на което е в момента България носи ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА.
176
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го търсят в зъболекарските кабинети, нали той щеше да вади зъби без упойка! Мръсен еничър - и той беше един от основншти оплювачи на Костов...
175
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
WANTED Бисеров ...а по нашенски .....КАМ го Бисеров......
174
0
 
42
 
! Отговори
Спиридон преди 10 години
Съдебните нещо много "рано" се усетиха. За кого разигравате този цирк, нещастници? По-добре напишете кое келеменце му разреши да напусне страната ..... и баба ми знаеше, че ще офейка, а баба ми е покойник отдавна ...... циркаджийска държавица
173
0
 
51
 
! Отговори
смях преди 10 години
..УБАВЕЦ-СЛОЖЕТЕ МУ ЕДНА СНИМКА КЪДЕТО СИ БЪРКА В НОСА,ТОВА БЕШЕ НОРМАЛНОТО МУ СЪСТОЯНИЕ ДА ДРЕМЕ С ПРЪСТ В НОСА:)
172
0
 
31
 
! Отговори
budi преди 10 години
300 000 dolara 100 000 E za 2 mesetza. A prez ostanalite.
171
0
 
29
 
! Отговори
ранчо преди 10 години
До kalinkamalinkaСъгласен съм.Политиците имат интерес да разделят народа не само по боя, но и по занаят и професия. И докато ние си викаме червени ***, мафиоти и оставка, те си трупат парите от далавери. Досега никое следващо правителство не е разследвало и осъдило за далавери някои от предишните. Рулетката се върти за тях. За нас борба за оцеляване.
170
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бисеров, покажи се крадецо.
169
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ранчоВСИЧКИ ОСВЕН БОЙКО И ЦЕЦО.А ТИ НЕ СПИРАЙ ДА ВЪРТИШ *** НА ТИЯ ДЕТО ТИ ПЛАЩАТ---ЧЕВРВЕНИТЕ ***.ЧЕСТИТО.
168
17
 
15
 
! Отговори
ранчо преди 10 години
До Анонимен187А бе, човече не мислещо! Борисов нали дойде от СИК. Това да не беше благотворителна фондация. Закланите шофьори в Ирак за дрога, чия работа вършеха.И Цветанов докато се бореше с мафията, направи 6 апартамента. Физкултурникът се изживя като най-целомъдрения човек в държавата. Каналите за цигари да не са на обикновените хора. Що не ги затвори? Защото се хранят от контрабандата. Всички са в големия кюп. Затова 24 години няма осъдени политици /а, те разпродават страната и богатеят/
167
0
 
17
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
И да не се делим на сини , червени и бенбени . Към това се стремяха тия отгоре и успешно го прилагаха толкова години и яко ни яхнаха, а ние долу да се джавкаме.
166
0
 
31
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Народа трябва да се вдигне срещу цялата престъпна *** управлявала България в последните 20 години.
165
0
 
7
 
! Отговори
ujas преди 10 години
smqqqtai ve4e i sus snimka go tursqt ..............PARODIQTA NAMERI VURHA NA PROSTOTIQTA I LICEMERIETO
164
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА Е СЛУГА НА ОРГАНИЗИРАНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНОСТ...НА МАФИЯТА НА СТАНИШЕВ И ДОГАН.САМО ДВАМА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ТАЯ МАФИЯ---БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ЗА ТОВА ЦАЦАРОВ МАФИОТА СЕ ЗАНИМАВА САМО С ТЯХ.
163
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българската прокуратура се занимава с ужасното престъпление че Цветанов не разрешил подлушване във връзка с открадната катерушка в търновско село но че зам.председателя на НС откраднал милиони народна пара и изчезнал нито дума. Нищо не става от България.
162
0
 
25
 
! Отговори
тя преди 10 години
Всички тлъсти вратове в парламента са бисеровци и никой не го вини , щото са кат него.
161
1
 
24
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 10 години
Защо така иронизирате упорития и безпристрастен радетел на правосъдието Цацаров? По време на изборите се беше заел да брои едни бюлетини и пропусна факта, че самите избори се проведоха по начин, който напомня преврат. А пък сега се е заел да брои тухлите на къщата на Бойко Борисов и е пропуснал факта, че Бисеров отдавна е вече зад граница. Или може би чака момента, в който Бисеров ще си купи къща - да речем на о-в Бали, за да отиде да й преброи тухлите...
160
0
 
33
 
! Отговори
тя преди 10 години
До къде я докарахме? Зам. председател на нар. събрание да се издирва от полицията.Такива са ни управниците - най- големи престъпници в държавата , затова сме така "цъфнали".
159
0
 
31
 
! Отговори
доволен преди 10 години
Ааферим,Ашколсун Машала на родната полиция!!!