24-годишната Хюлия убита с удари в главата

Информация ще бъде предоставяна само след разрешение на прокуратурата
Обновена: 6 яну 2014 14:06 | 6 яну 2014 11:39,
129
24-годишната Хюлия убита с удари в главата
Хюлия Назим Маджар. Снимка: Facebook

24-годишната Хюлия Назим Маджар, която беше открита убита на 4 януари в лозов масив, е починала  вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба. Това е показала аутопсията, съобщиха от полицията.

Оттам информират още, че е започнато досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта.

Както Dnes.bg вече писа, 24-годишното момиче беше намерено убито на 4 януари. Тя била студентка във Варненския свободен университет и е изчезнала в новогодишната нощ.

Родителите й пък били едни от най-известните предприемачи в селото. Семейството имало собствен бизнес. Цялото село Белоградец било в шок от случилото се, а съседи определили момичето като изключително възпитано, вежливо и интелигентно.

Извършват се активни действия по разследването, което се осъществява под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна.

Извършителят на деянието се издирва. Официална информация по случая ще бъде предоставяна само след разрешение на Окръжна прокуратура – Варна, допълват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много тъжно!Ама навсякъде чета: "жалко, хубаво момиче".А ако не е хубаво какво ? Кучетата да го ядат ?
33
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много душевно увреден народ има под тая статия, какво общо има бсп, герб, дпс, обама, султана, марс, сникърс и вафлите кукуруку? Ясно е, че е най-обикновенна шикерена драма. Ама медиите гладни, няма нищо съществено тия дни. Такива неща стават, защото една голяма част от мъжете в България, имат его все едно се трият със стотачки. Лекувайте се хора, нямате място сред нормалните.
32
2
 
6
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
DO 34-anonimen/tochno takiva kato boyko i sergey sa vinovni.takiva kato tyah dokaraha darjavata do polojenie da neznaesh ot kade izgryava slanceto.ne takiva kato tova nevinno dete tryabva da badat ubivani a takiva kato stanishev i boyko-preki vinovnici za situaciyata v balgariya.
31
0
 
40
 
! Отговори
гофус преди 10 години
Дано убиеца бъде хванат,и наказан най-строго.Такива убийци,нямат място сред нас.
30
6
 
16
 
! Отговори
моряка Цвъйо = нула преди 10 години
Смятам, че матроса Цвъйо, който ДОКАЗА, че не върши никаква друга работа, освен да огражда и пази Парламента, трябва да хвърли оставка. Този човек е толкова некадърен и бездарен, няма никакво разкрито сериозно престъпление досега, че заслужава сам да си направи отвод. Ама надали, всички знаем наглостта на комунистите каква е. Пък и от ниско образован моряк няма как да се желаят успехи и резултати в областта на МВР
29
0
 
65
 
! Отговори
Втрещен преди 10 години
Парите тотално са замъглили разсъдъка на хората. Погледнете какво хубаво момиче... ами случаят с Мирослава преди време ? Хората са тотално изтрещели !!! Сами ще си причиним "Армагдеон". Само гняв и страх изпитвам. Нямам за какво да се усмихвам вече. Сякаш сме наказани да врим в собственото си невежество...
28
2
 
25
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
Ало комсомолците ...едва ли точно Бойко или Сергей са виновни в случая ...я по-убедително, че няма надница !
27
5
 
27
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Сега ако бяха все още ГЕРБ на власт, пак щяха да овикат Цветанов.
26
0
 
22
 
! Отговори
чвор преди 10 години
Що бе,градски,проблем ли има?Да не би Бг да е рай,да е цъфнала?!Обичам родината си,мразя държавата,защото я превърнаха в един голям ***!А такива псевдо патриоти като теб могат да ходят да избиват комплекс единствено по форуми,а не по площади!
25
3
 
32
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
Дайте ни нещо хубаво... - някаква "опорна точка" - за която да се хванем... - не виждам такава, дори и в църквата...Изходът е забрана на БСП /БКП/ и изгонване на агентите от ДС и КГБ...
24
1
 
38
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
За смъртната присъда съм в случаи на непредизвикани(не при самоотбрана) умишлени убийства, и особено когато са предварително планирани ! 20 години затвор в никой случай не могат да бъдат компенсация, нито достатъчно наказание за извършителя, още повече, че такива често излизат по-рано !
23
0
 
38
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
И да открият ква е файдата?..момичето си замина, той рано или късно ще излезе от затвора. Авее лоша работа е тази с парите и алчноста. Бог да я прости!
22
12
 
51
 
! Отговори
Педро преди 10 години
Аз като ви казвах, че страха от ГЕРБ изчезна, вие не ми вярвахте. Питайте сега който искате престъпник, крадец, убиец дали има страх от нещо, да видите как ще се изсмее и ще каже, че вече не го е страх от нищо и от никой.
21
3
 
56
 
! Отговори
666 преди 10 години
Мъже и жени,не всичко е пари!Мъже не гледайте да купите една жена с пари,дайте и любов,дръжте се мъжки,жени,спрете с материалните интереси,вземете си някой по любов!
20
2
 
52
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Найстина много жалко такова младо и хубаво момиче да си отиде по такъв начин! Съболезнования на близките и роднините.
19
14
 
38
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ХУНТА! преди 10 години
Върна се турско-комунистическата ХУНТА на власт и започнаха наново отвличанията и убийствата. Нещо което при "лошият" Цветанов нямаше, а при малоумният матрос Цвъйо е ежедневие.
18
2
 
44
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Spiro Защо трябва трагедията на родителите на това красиво момиче да се политизира? В случая става дума за криминално престъпление - политиката няма място тук.
17
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СТРАНДЖАТАНапротив. "Отвличания, убийства, анархия и беззаконие"... типични прояви/резултати на капитализма и новата "демокрация". Животинската американска "култура" + българската мутро-свинщина и комплексарщина = обречен народ и загиваща нация.
16
18
 
33
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Абе, забелязвате ли как под такива новини няма нито един червен, форумен ***? Изведнъж изчезват, иначе активните и редовни активисти на Кутев. Скриват се като мишки и чакат от днес да им пуснат някоя статия според седмичните "опорни точки", че да почнат да пишат заучените си глупости. Забелязвате ли колко е жалка тази червена онлайн пасмина от платени мушмороци?
15
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато идеалите на младото поколение са ограничени до скъпи коли и напомпани мускули, и докато четенето на книги и богата общата култура са в разрез на вижданията им за живота, независимо кой управлява, положението няма да се подобри.

Спонсорирани публикации