24-годишната Хюлия убита с удари в главата

Информация ще бъде предоставяна само след разрешение на прокуратурата
Обновена: 6 яну 2014 14:06 | 6 яну 2014 11:39,
129
24-годишната Хюлия убита с удари в главата
Хюлия Назим Маджар. Снимка: Facebook

24-годишната Хюлия Назим Маджар, която беше открита убита на 4 януари в лозов масив, е починала  вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба. Това е показала аутопсията, съобщиха от полицията.

Оттам информират още, че е започнато досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта.

Както Dnes.bg вече писа, 24-годишното момиче беше намерено убито на 4 януари. Тя била студентка във Варненския свободен университет и е изчезнала в новогодишната нощ.

Родителите й пък били едни от най-известните предприемачи в селото. Семейството имало собствен бизнес. Цялото село Белоградец било в шок от случилото се, а съседи определили момичето като изключително възпитано, вежливо и интелигентно.

Извършват се активни действия по разследването, което се осъществява под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна.

Извършителят на деянието се издирва. Официална информация по случая ще бъде предоставяна само след разрешение на Окръжна прокуратура – Варна, допълват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
22
 
37
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
По всичко се усеща, че *** са на власт... - отвличания, убийства, анархия и беззаконие...Найденов да се обади на Цветанов да му залови убийците...
13
17
 
32
 
! Отговори
Пич преди 10 години
До СаваОт цялото ти излияние няма нито едно вярно нещо. Нито Цветанов си е "купил" 6 апартамернта докато е бил на власт, нито от ГЕРБ са пуснали всички престъпници. Поне малко прочетете и се образовайте преди да говорите подобни глупости. Поне малко ...
12
2
 
34
 
! Отговори
... преди 10 години
Жалко е, защото всики ние, млади и образовани, стремящи се към развитие, осъзнаваме че за жалост битката е изгубена, и не защото врагът е силен, а защото масата е покорена.... хубавото пък е че ние младите, амбициозни и образовани имаме бъдеще другаде, и макар и да ние тежко, че трябва да се развиваме другаде а не в собствената ни държава, ще се реализираме, лошото е че за вас промити мозъци, ще става все по тежко... защото ще дойде момент в който няма кой да отваря работни места
11
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да почива в мир. Бившото й гадже бил някъв бияч/спортист спонсориран от варненски мутри, т.е не очаквайте да има осъдени. Бързо ще се потупи цялата работа по българо-свински..Впрочем, помните ли миналата зима (или по-миналата ли беше) всички медии гръмнаха за някакви си разфасофани трупове в чували на трамвайна спирка в кв. Княжево? После ПЪЛНО затъмнение по случая. Ако беше друга държава подобно клане нямаше да изчезне от първа страница седмици наред? Каква е там "работата"?
10
16
 
19
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Селската красавица + богати родители. Резултатите са ясни. Било е въпрос на време. Това хубаво момиче не трябваше да се връща на село дори за 1 ден. Доколкото разбрах е учела във Варна ... там трябваше и да си остане.
9
1
 
63
 
! Отговори
..... преди 10 години
...*** мръсни. кво толкова може да им е направило тва момиче... тия хора как живеят със себе си не знам.
8
19
 
38
 
! Отговори
... преди 10 години
Сава, ти във ред ли си? Незнам защо такива жалки *** като вас продължават да говорят подобни глупости по форумите, трябва да се засрамите, че заради промитите си мозъци, отново започнаха убииства, отвличания и тем подобни... ГЕРБ и Цветанов на влас разбиха всички банди които се занимава с подобни неща, но вие сте с промити мозъци, и ако някой ви втълпи и сложи етикет на друг, че той е мутра, вие се връзвате.. а не разбрахте че от 44 насам ни управлява шепа мутри, които извършват геноцид
7
58
 
29
 
! Отговори
Сава преди 10 години
Ами как няма да има отвличания и убийства, като Цветанов и ГЕРБ пуснаха всички престъпници и убийци докато бяха на власт ГЕРБ, и сега престъпниците са на свобода. А в същото време Цветанов си купи 6 апартамента - как може *** полицай с една заплата да купи 6 апартамента а кадърните и талантливите хора със стаж да изплащат с години двустаен докато един осъден от прокуратурата пртестъпник с три доказани обвинения се шири в 6 апартамента вместо да лежи в затвора.
6
44
 
34
 
! Отговори
дядо преди 10 години
До 4321защото мутрите вече не са на власт и се върнаха към стария си доходоносен занаят
5
9
 
62
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Защо ли наблюдаваме бум на престъпността от такъв тип в последните месеци? Отвличания, мистериозни убийства и тн? Отново се връщаме във времената на Любен Беров. Колко е тъжно и опасно да живееш в България..
4
6
 
40
 
! Отговори
ххххххххххх преди 10 години
това дете е отвлечено и затова че бащата се обадил в полицията са я убили.
3
0
 
116
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
В България е опасно да си от каквото и да е семейство!
2
19
 
60
 
! Отговори
fdh преди 10 години
това е само на4алото.тепърва има да гледаме що е престъпност и отвли4ания.дпс е навсякъде във власта а ние българите в момента протестираме по 50 4овека пред парламента .срам!!!!!!събуде се българино ,съдбата е в твои ръце.не го ли направи6 не се сърди на никого.
1
3
 
121
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Хубаво момиче да почива в мир! В България е опасно да си от заможно семейство!

Спонсорирани публикации