Петното и компания трябвало да плащат по ?850 наем на месец

Собственичката на "превзетата" от тях къща ще влиза с взлом в имота си
17 яну 2014 09:35,
65
Петното и компания трябвало да плащат по ?850 наем на месец
Бисер Миланов Снимка: архив, Булфото

Месечният наем на къщата на столичната улица „Луи Айер”, която Бисер Миланов-Петното и хората около него „превзеха”, е бил 850 евро по договор. Това пред bTV собственикът на имота Анжелика Шварц.

Първоначално те платили едновременно депозит и наем за месец от 1700 евро, след което осигурили финансово престоя си до 15 септември.

Макар че договорът бил сключен с близкия до Миланов Йордан Бонев, екип на телевизията намери в къщата солидна част от участниците в Национално движение „Свобода”. Те обаче пропуснаха неколкократно да отговорят на въпроса откъде се финансира организацията.

Още по темата
Шварц уточни, че договорът е бил краткосрочен заради намеренията й да продаде имота. След като наемателите спрели да плащат, договорът бил прекратен с едномесечно предизвестие. Те обаче не се впечатлили и останали в къщата.

Анжелика Шварц, която е в Холандия в момента, обясни, че прави всички необходими постъпки, за да си влезе в къщата. Наемателите обаче не са й върнали ключовете и вероятно ще й се наложи да влиза „с взлом” в имота си. Собственичката чака и съдействие от полицията, за да бъде направен опис на измервателните уреди, за да търси освен парите за наем и тези за сметките на Миланов и компания.

Наемодателката каза още, че се притеснява от заплахи от страна на Миланов и хората около него и завръщането й в България до голяма степен ще зависи дали той ще бъде пуснат на свобода.

Миланов се разследва за хулиганство заради нападението над екип на bTV. Вчера прокуратурата му повдигна и обвинение за закана за убийство, отправена към жена през юли по време на протестите в градинката пред Народната библиотека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
S koi preparat se premahva leketo na snimkata !
17
1
 
46
 
! Отговори
безиме преди 10 години
До гостпреди една година имах една наемателка, дето не плащаше наема.предупредих я да напусне,...... спрях и тока и водата,но седя още 5 месеца.заведох дело и с 300 зора я махнах.какви са тези закони. ако влезеш в имота си се водело ,,самоуправство''.а за такива дето не са коректни...нищо.....ама никои не го интересува ...за политиците са,,дребни'' работи
16
1
 
50
 
! Отговори
Обикновен фашизъм преди 10 години
Всичко напоследък разкрива управление от хитлеристки (национал-социалистически) тип. Партиите си направили шпиц-команди, като тази на Лекето, които не палят еврейски синагоги, но палят, бият, заплашват български граждани, разполагайки и с тотална гьобелсова пропаганда чрез монопола на Пеевски и майка над медиите.Фашизъм в чист вид ли трябва да живеем в 21-век в европейска България??? Фашитска репресия, маскирана като социално управление, плод на болния мозък на сем. Станишеви Моника и Серж?
15
1
 
32
 
! Отговори
бобо преди 10 години
Е,що пък петното и компания!!!??? Кажете си го в прав текст-петното и *** Бареков дължат тези пари!!! Ама на каква вяра да имаш,че ще бъде точна,та толкова и на тази-бареков!!!???
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Со кротце, со благо и со малце кютек !!
13
1
 
55
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
ако имах необходимата власт, това "петно" да съм го изтрил точно за две минути с парцала.
12
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако все още съществува държавата, тя трябва да защити собственичката. Ще видим...
11
3
 
70
 
! Отговори
Страшна картина преди 10 години
Покрай Петното се откри страшна картина на държавното управление. Излезе, че българските политически партии са терористични организации! Атака палели коли на Скат и журналисти, разкриващи срамните им дейния, Петното, служещо на БСП и Орешарски, плашело с убийства и вършело терор, сега ни психясват че ще пуснат серийните убийци на свобода с промените които готвят в НПК , най-вероятно, за да тероризират допълнително.Следователно, полит-партиите трябва да бъдат обявени за терористични организации
10
3
 
90
 
! Отговори
асд преди 10 години
Най-гнусното е, че тоя се е загърнал с националния трибагреник. Това са най-големите предатели в историята на България. Заради мутри като тях 2 млн. млади и работоспособни души напуснаха страната. Изгонени от такива като този. Национален предател.
9
2
 
59
 
! Отговори
Бо преди 10 години
До кога трябва да търпим тези нагли мутренско-махленски човекоподобия да вилнеят и издевателстват над обществото, както турчин не го е правил?! Държава, прокуратура, съд, МВР, ДАНС, МАНС .....- къда са?! Няма никой! Само флашки, записи, подслушвания, доноси, компромати - само с това се занимават - а цяла държава с д.исльо не могат да се оправят! Държава ли?
8
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Nepopravimo LEKE !
7
1
 
12
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Bandita se nakazva surovo.Purvom krakata I sled 4/5meseca rucete.Udrya se na edno myasto deto se nasira.Nyama da mu chuete glasa pone mesec,a posle shte govori mnogo tiho oshte mesec,posle mesec shte gleda nadolu I shte se suglasyava sus zakonite na ulicata!!!!!!!!S kakvato myarka meri s takava shte mu se otmeri!
6
6
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунистическата партия е по страшна от мафията.
5
1
 
70
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Приятелю, те още оня ден казаха, че няма ток. Като влязоха журналистите вътре беше тъмно и обяснението беше точно това. Че по молба на собственика е спрян тока предния ден. Сега е ред на този *** да му се спре тока. Завират ми червата само като му видя снимката...
4
7
 
65
 
! Отговори
Каско преди 10 години
14 43 Каско преди 2 часаТози наркоман е от платените дудуци на ***, който е платен дудук от комуно-турците. Смеееех!Да се връща Бойко, че да ги измита тия всичките до един. Не че и той е цвете за мирисане, но за в момента е най- добрият избор. Никакви уж реформатори, абевейци и прочее дребни партийки не могат да бият *** освен Бойко! ФАКТ!!!!!!!!
3
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АА не, бандита разбира само от бой и с такъв се възпитава, само че повече шамари.
2
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стожерът на правителството и правовия ред. Гордостта на Олигархски.
1
1
 
65
 
! Отговори
гост преди 10 години
Не можеш да биеш бандита с бандински методи, защото си обречен.Подай молба и му спри тока , водата това ще има много по голям ефект.