130 лв. за кое по-напред - хумани, шампоани, памперси...

Ако ни спрат детските, как ще преживяваме, питат роми
Обновена: 7 фев 2014 14:04 | 7 фев 2014 11:43, Екип на Dnes.bg
484

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


484
Още по темата: ромидетски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
35
 
! Отговори
Z преди 10 години
Как ще преживявате ли? Ами както всички нормални хора преживяват - с възнаграждението от извършена работа. Този живот на кърлежи, който водите от 20-25 години нама как да продължи вечно. Като започнете да работите, ще имате пари и за памперси и за хумани, а не само за цигари, ракия и боя за коса. Ще започнете и сметките за ток и вода да плащате, както правят всички притежатели на паспорти, сиреч пълноправни хомо-сапиенс. Не може да ви отглеждаме като домашни любимци и да имате право на глас.
47
2
 
23
 
! Отговори
гост преди 10 години
Проблемът е , че това е държавна политика. Няма желание за разрешаване на *** проблем. Защо е така всеки може да си отговори.
46
2
 
25
 
! Отговори
бай Мангау преди 10 години
Тези не се чуват какво говорят: ами нали точно това е идеята да не се прехранвате с раждане на ***! Никакви помощи и ще трябва да си намерите други евробалами или да се изнасяте към Индия. Скоро ще паднат визите за САЩ и спокойно можете да се пробвате в страната на неограничените възможности и ограничените умове. Там има и мнооого жилязу и алумин ...
45
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И КАКВО ИЗЛИЗА ДЕТСКИ ЗА МАЙКАТА ,ДЕТСКИ ЗА БЕБЕТО ,ХА ДАНИЕ ЧЕСТИТО
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами как ще преживявате - ще умирате.
43
3
 
39
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
Не симпатизирам на Атака, но за мен идеята е чудесна. Бих я допълнил с образователен ценз, минимум завършено основно образование!
42
3
 
36
 
! Отговори
GLUPACI преди 10 години
*** до един са с фалшиви ТЕЛК -ове. Така една млада и проста *** с 3 деца,която никога не е работила си докарва над хиляда лева месечно от всичките му видове помощи. А вие работетете за 450 лева и после СЕДЕНКОВ и Сергейшата ще ви вдигнат пенсията с 2,5 евро
41
2
 
12
 
! Отговори
Крум преди 10 години
Моля за извинение задължително е началното и основното а не средното.
40
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И не само на малолетните майки - спиране помощите и на всяка с над 3 деца - щом има 3 и иска още, явно може да си позволи да ги излучи, облече, нахрани, възпита и да им осигури бъдеще, иначе защо ги е из*рала 10 (без извинение). Без никакви расови ограничения, това важи за българи турци и ***, традициите не ме интересуват има си закони, педофилията все още е престъпление. Хелзинския комитет могат да се гръмнат ако искат.
39
2
 
11
 
! Отговори
Вихър Райчев преди 10 години
Ааааа и да знайти,ако спирати помуштите,ша фърлями дитето на държавътъ.................
38
2
 
28
 
! Отговори
лол преди 10 години
ми ще работите ве! мама ви напаст!!
37
3
 
28
 
! Отговори
Крум преди 10 години
В тази държава задължително е средното образование. Който няма средно образование не може да има право да гласува, получава детски, помощи за безработица и т.н. Крайно време е да се сложи поне малко ред. Правото върви ръка за ръка с отговорността а за да взимаш отговорни решения трябва да си образован.
36
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Детските са за детето-да ходи на училище, да е нахранено, облечено и обуто, а не вие дъртите лежляци да преживявате с тези пари!Не само непълнолетните майки, а всички които не ползват детските за това, за което се дават, да ги отрежат!Жестоки мерки срещу тези ***, в противен случай сме обречени!
35
2
 
3
 
! Отговори
ivan преди 10 години
bravo za komentara na -covek,totalno,barzo unistozenie na ziganskata gamad.eh,zasto ne e *** otnovo..
34
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички индианци трябва да се депортират в резерват! Няма друг начин. Иначе ще си я караме така докато от България останат само текстовете в учебниците по история.То най-добре на един остров, за да няма ексцесии ама като няма остров ще импровизираме. Скоро, много скоро ще играе тоягата. И картечницата.
33
2
 
27
 
! Отговори
юююю преди 10 години
Тези *** знаят ли какво е това мотика?Наоколо се вижда само гола земя.Огромни площи незасяти и необработени.За каква работа плачат?"Да има повече ***"-ясно ли ви е за какво става дума?И докога?
32
4
 
16
 
! Отговори
Вихър Райчев преди 10 години
Сига да ви казвам,туй дето виждати,туй ши и бъдещето на нацията,ша знайти....................
31
2
 
25
 
! Отговори
До Ламбуров преди 10 години
Приятелска критика :). Имаш "+" от мен за оптимизма - ама надали. Ако под "почнете да работите" разбираш "почнете да крадете" си прав. За тях това са нормалните доходи. Бил съм свидетел как цял ден разбиват бетонна стена (в държ. предприятие) за 3-4 кг арматура, а когато им предложиш да работят за 25 лв на ден, за подобно работа (копаене на канал, пренасяне тухли) - "ууу бате много малко даваш бе ..." Просто възпитанието не им е пригодено за това ...
30
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ако ни спрат детските, как ще преживяваме, питат роми"Ами например, да речем, може би работете.Ако не смятате, че това ви нарушава правата разбира се.
29
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спирайте помощите на *** !!