ГЕРБ иска незабавно оставката на Таня Андреева

Не е за това място, обвини я Десислава Атанасова
Обновена: 11 мар 2014 20:41 | 11 мар 2014 20:39, Камелия Цветанова
116
ГЕРБ иска незабавно оставката на Таня Андреева
Десислава Атанасова. Снимка: архив, БулФото

След федерация "Български пациентски форум" и ГЕРБ поиска оставката на министъра на здравеопазването Таня Андреева, само че за разлика от неправителствената организация, която й даде срок от 10 дни да реши проблема с лекарствата на трансплантираните, опозицията настоява това да стане незабавно.

„След почти 9 месеца управление на Министерството на здравеопазването в този сектор не е реализирана нито една законодателна инициатива от министъра”, упрекна бившият здравен министър и настоящ депутат Десислава Атанасова.

Още по темата
Според нея без обществено обсъждане се създават подзаконови нормативни актове, които да обслужват настоящото статукво.

„Институциите в държавата в сектора на здравеопазването не си говорят. Министър Андреева говори, че с 20 % ще бъдат намалени лимитите на болниците, Румяна Тодорова няколко часа след нея опровергава. Комисията по здравеопазване и Народното събрание е игнорирано от всякакъв дебат”, обвини още Атанасова.

Според нея е видно, че Таня Андреева „не е за това място и е наложително министър-председателят да я отстрани от тази длъжност”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не само тя, но и всичките и крадливи колеги от правителството трябва да с ги ходят!
96
0
 
1
 
! Отговори
Христо преди 10 години
С основание. Хората боледуват, а нашите убавци си правят густо с екзотика.
95
0
 
1
 
! Отговори
Нина преди 10 години
И с право я искат!
94
0
 
1
 
! Отговори
кирил преди 10 години
браво на Деси! Тя си вършеше работата. Тази Таня я няма никаква , нищо не е направила, веднъж съм я видял и тогава се обясняваше за закона против тютютнопушенето. И тя да си тръгва и съпартииците и
93
1
 
1
 
! Отговори
Зелката преди 10 години
Ох...де да беше само тя не на мястото си... Целият кабинет няма място в Парламента! А вече 9 месеца разиграват схемите си, а не правят нищо за народа!
92
1
 
1
 
! Отговори
simeon преди 10 години
Оставете си я на поста жената поне докато болните ,коитто би трябвало да защитава не почнат да измират като мухи по улиците.
91
1
 
1
 
! Отговори
тони преди 10 години
това ще най удачното решение за тройната коалиция трябва да поискат ОСТАВКАТА на тази овца Таня Андреева иначе ще падне цялото правителство
90
0
 
6
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Атанасова,ти си едно недоразумение на природата,най малко ти си човека ,който може да дава оценки.Мястото ти не е в НС,ами поне се скрии малко и млъкни.Когато човек не говори много не се разбира за простотията му.
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук от пишещите някой нормален има ли или само ***.
88
4
 
4
 
! Отговори
маги преди 10 години
Аз искам оставката на цялото правителство, ама не ме чуват вече 8 месеца.
87
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 10 години
То пък Десислава Атанасова беше изключително подходяща за министър на здравеопазването
86
1
 
9
 
! Отговори
предупреждавам преди 10 години
Внимавайте тази да не ви ухапе.
85
1
 
1
 
! Отговори
Болен без диагноза преди 10 години
Не съм адвокат, но ха някой да опита да прави добро здравеопазване с човеконенавистническа, дълбоко порочна, непочтена, невежа (да, да, лекарите ни не четат, не знаят новостите, превърнали са се в част от поточна линия - не умеят и,или не искат да лекуват човека като цялостен организъм) разбутана, несвързана, лаишки, но КОРИСТНО ИЗГРАДЕНА И ЯРОСТНО ПОДДЪРЖАНА от всички правителства (особено предходното) на прехода здравна псевдо-СИСТЕМА. Дали да не я прекръстим на угробваща система. (С извинение към добрите лекари, срещат се и такива)
84
0
 
3
 
! Отговори
Ц.Ц. преди 10 години
До политолог Пише се "коментарите", а не "коментариите". Научи елементарното, преди да политилогствуваш!
83
0
 
10
 
! Отговори
Прав ли съм? преди 10 години
И кой иска оставката? Машинописката от Дуловския районен съд!?! Смях!
82
9
 
4
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Цялата злоба която си изсипва върху Б. Борисов от троловете на опорните точки на мутресата Моника Сатанишева-Йосифова , говори едно , че Б. Борисов е високо дърво и е достоен Държавник. Вижте само коментариите на троловете на БСП-ДС колко са жалки и лъжливи. Това е от безсилие и некадърност.
81
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЯ Е ТАЗИ ДА ГОВОРИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ? ЮРИСТКА - ШЕФ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ? ГЕРБЕРСКА МУ РАБОТА ! А НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА МЪЖЛЕТО СИ, ГОСПОЖО ? ТО САМО СЪС СЪСКАНЕ НЕ СТАВА- КАЖИ КАК ПРИБРАХТЕ БЕЗ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ДВА МИЛИОНА ? КАЖИ ОКОЛКО ПАРИ ДЪЛЖИ МЪЖЛЕТО ТИ ЗА НАЕМ НА КАБИНЕТА СИ НА ЗДРАВНАТА КАСАР КАЖИ КАК ЗАТРИ 23 БОЛНИЦИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ОТКРИ 80 НОВИ В СОФИЯ, КЪДЕТО И БЕЗ ТОВА Е ПРЕНАСЕЛЕНО С БОЛНИЦИ, САМО И САМО ДА ТОЧИТЕ ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ?
80
3
 
16
 
! Отговори
а преди 10 години
а вчера се продъни поредния участък от бокова магистралка. Що мълчите?
79
4
 
15
 
! Отговори
0 преди 10 години
Боже мили боже ,прибери си вересиите.За смях ставате ,другари от Герб.И най смешното е ,че сте изтопорили точно тази дето "оправи"здравеопазването да сваля Таня Андреева.Е много сте прости г-да от Герб,но това и вие го знаете.И каква асоциация ще направи тази *** като хората я видят как критикува сегашната министърка,помислихте ли си.
78
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Далеч не съм фен на Таня Андреева, дори опазил ме Господ, но тази мома на снимката е просто смешна.