Започва плащането на пенсиите и великденските добавки

Пенсионерите ще получат „бонус“ между 20 и 40 лв.
4 апр 2014 08:35,
12
Започва плащането на пенсиите и великденските добавки
Снимка: архив, Dnes.bg

От днес започва изплащането на пенсиите и великденските добавки. Заради предстоящите празници възрастните хора ще могат да получат парите си няколко дни по-рано от обикновено. Изплащането чрез пощенските станции ще приключи на 17 април.

Заедно с пенсиите си за месец април, всички пенсионери ще получат еднократна допълнителна сума в зависимост от размера на получаваната пенсия или сбор от пенсии заедно с добавките и компенсациите към тях.

Още по темата

Допълнително 40 лв. ще получат пенсионерите, чиято пенсия или сборът от пенсиите заедно с добавките или компенсациите към тях е в размер до 150 лв. включително. Сумата от 30 лв. ще получат пенсионерите с размер на пенсията от 150.01 лв. до 251 лв. включително. За всички пенсионери с пенсия над 251 лв. размерът на добавката е 20 лв.

Преводите на сумите за априлските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на четвърти април 2014 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: НОИпенсии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
3
 
! Отговори
вихър преди 10 години
С това правителство нещата просто се случват ,а не като при Борисов развитие в застой !
10
3
 
3
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Орешарски ,цяла България е с теб ! Не се поддавай за завистливите критики и манипулации !
9
3
 
2
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Пламен Орешарски получава силна подкрепа от неподкупните българи за това ,че този човек не е спрял да работи откакто стъпи на власт и за това ,че осъществява значими,положителни промени в страната !
8
3
 
2
 
! Отговори
симона преди 10 години
България се нуждае от правителството Орешарски ! Видяхте ли сега кой се грижи за нас и на кой му пука !
7
1
 
7
 
! Отговори
Homer преди 10 години
Целта на цялата политическа хунта е постигната! Народът е разделен и се плюе един другиго. Обединение и въздигане на човешките ценности трябва, а не тоз червен, онзи зелен и т.н. Обединение пак казвам!!!
6
3
 
3
 
! Отговори
до asd преди 10 години
Заслужаваш да "дерат кожата на децата ти", за да могат да се изхранват нашите родители.
5
4
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
До 5.Много си акълен и критичен.Под един знаменател "мизерници"сложи всички пенсионери,като забрави,че *** Иван Костов направи пенсиите жалки за да може да се краде неистово .Като имаш висок революционен дух ти какво направи за родителите си ,че да живеят достойно,а джафкаш по форумите младо тъпичко безмозъчие
4
6
 
8
 
! Отговори
asd преди 10 години
Само истински мизерници се продават за толкова малко пари. А ако бяха умни вече щяха да взимат пенсии по средноевропейски стандарти, но те са си червени кратуни, затова ще се радват на 15 евро подаяния преди избори. Дано да им става хубаво като ги купуват, както купуват и ***, разликата няма. Дано да им става хубаво, че дерът кожите на децата им за да ги подкупват да гласуват именно срещу децата си. Глупави дърти червенотиквеничковчета.
3
4
 
2
 
! Отговори
Piperkov преди 10 години
Niama po unizitelno neshto ot trohite koito shtedro razdavat pazni Ademovci i chubanovci i oresharkovci.Tova zasluzava javno nai velikija,nai drevnija narod,koito sam se samoiziazda.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пазарен ден за евтини гласоподаватели.
1
3
 
5
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Да си ги харчат със здраве.Не са много но все пак ще зарадват хората в мизерията.