Всички щети на хората след наводнението ще бъдат покрити

Все още няма дори приблизителни оценки, заяви Бобева
Обновена: 22 юни 2014 19:36 | 22 юни 2014 19:14, Александър Попов
58
Всички щети на хората след наводнението ще бъдат покрити
Снимка: Булфото, архив

Всички щети на хората от наводнените райони ще бъдат покрити, заяви вицепремиерът Даниела Бобева след
закриващата пресконференция по повод на Годишната среща на Черноморската банка за търговия и развитие /ЧБТР/, провела се в София.

Сега хората започват да предявяват своите искания, но едно са исканията, друго - оценките на комисиите, които реално ще определят щетите, каза Бобева.

Все още няма дори приблизителни оценки за щетите. Ще видим каква ще е сумата, докъде ще стигнат парите от фонда за непредвидени и неотложни разходи и откъде ще бъдат добавени средства, ако се налага. Чувам, че и ЕС ще помага, гражданите също са солидарни, коментира вицепремиерът.

В отговор на въпрос как ще се извършва подпомагането на хората Бобева каза, че няма да се създават нови политики и практики, а ще се следват практиките от предишни подобни случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
ДАЙТЕ И НА МЕН преди 9 години
И НА *** ЛИ ЩЕ ПОКРИЕТЕ ЩЕТИТЕ ЗА НЕЗАКОННИТЕ ПОСТРОЙКИ?
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във всички репортажи имаше само доброволци и част от пострадалите българи да чистят.Някой да видя *** да са хванали лопатите..НЕ.. те се бяха наредили за помощи, с които помощи на другия ден се завихри и сватба в гетото.Тези които бяха там видяха и са потресени,как да отиде човек да помага,като само *** са на пиедестал в тази държава,защото само те са потенциалните избиратели.Срамота, срам ме е че живея в такава държава.
34
0
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Първо една комисия, после друга комисия после,една процедура и т.н.
33
0
 
1
 
! Отговори
DA TI OTGOVORIA преди 9 години
До Питам: 36- I ZA NEZAKONITE KASHTI I ZA NEZAKONITE DECA I ZA NEZAKONITE YPRAVNICI V NEZAKONATA STRANA : AKO IMASHE ZAKONI NIAMASHI DA SME NA TOZI XAL I BEDNOTIA DO SHIA:A DA TE POPITAM TVOITA KASHTA ZAKONA LI E I DECATATI TVOI LISA ILI NA KOMSHIATA
32
0
 
4
 
! Отговори
Питам преди 9 години
И за незаконните къщи ли?
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До шопетоТОВА , ДЕТО ОБЕЩАВА ТАЗИ БАБИЧКА , ОЗНАЧАВА НОВ КРЕДИТ ОТ 3 МИЛИАРДА ЕВРО
30
0
 
2
 
! Отговори
шопето преди 9 години
Четиригуша нагла крадлива *** комунистка е това на фотото, дето се хили на народното нещастие.
29
0
 
4
 
! Отговори
Госпожата какво? преди 9 години
Какво ще прави госпожа дърта чанта!Това е министърката която обяснява най-добре "какво пада от водопада"Олющени шаблони и глупости ще чуете от нея.То какво ли може да каже жена, която като млаза се е издигнала по линията на най-старата професия.
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега държавата ще им плати за щетите върху незаконните им колиби. Няма такава държава. Закривай!
27
0
 
8
 
! Отговори
do 24 преди 9 години
Проблемът у нас е, че застрахователите не плащат. Има хора, които водят дела с години да им вбъде платена застраховката, но наяите застахователи са мошеници. Е, какд а са си застрахова човек имота, като знае , че ще пълни джобовете на застрахователите и накрая когато се наложи, застрахователят няма да ти плати. примерът със ЗД Викотрия, които помним как не плащаха никакви застраховки още важи , защото тези престъпни номера минават на тази територия
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ ще помогнат като замразяват пенсиите и заплатите
25
3
 
7
 
! Отговори
N преди 9 години
Дааа сигурно,колкото и последните пъти когато е имало бедствени положения,хората от Цар Калоян още живеят в бунгала и каравани,вече повече от 10год. чакат помощ от БСП-то.
24
0
 
9
 
! Отговори
читател преди 9 години
тази наистина ли се хили така след трагедията на хората ?ужас - господи накажи тези нехранимайковци
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната съветска крава. Стреляй и на луканки веднага.
22
0
 
9
 
! Отговори
реостат преди 9 години
За покриването на щетите не трябва ли да има застраховки , та откъде парите за тези без
21
0
 
5
 
! Отговори
гост преди 9 години
да садят архитектите те са виновни наи много 4е не са гледали на кого са дали за сад са с тези строителства дето са г правили ден до пладне гледам и прагове нямат някои ка6ти как са правени господ знае
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо не вземете пари от Дебелян, вместо да му спасявате фалиралите фирми.
19
1
 
13
 
! Отговори
До 16 и 19 преди 9 години
А ти какво очакваш? Да скачаме от радост за това, че от празните ни джобове държавата ще намери начин да измъкне пари, та да компенсира последиците от безобразията на ***?Вярно е, че са пострадали и невинни хора.Тях нека да ги обезщетят, но ти защо не предлагаш за това обезщетяване да помогнат и виновните - ако нямат пари,да помогнат с труд. Но вместо да почистват, те обикалят и дебнат, за да крадат!Посочи ми една логична причина, въз основа на която да се дадат компенсации на виновните
18
0
 
15
 
! Отговори
Да им покрият щетите преди 9 години
защото и държавата има вина - допуснала е *** да секат гората, да строят незаконно гето и на всичко отгоре са им узаконили бордеите, а не са ги притиснали да почистят дерето и да не смеят да го замърсяват занапред.Само че да впрегнат *** чрез задължителна мобилизация да работят не само по почистването и преместването на къщурките им,построени не където трябва.А после да им намерят и други обекти на обществено полезен труд, та поне отчасти да компенсират извънредните разходи на хазната
17
2
 
4
 
! Отговори
до анонимен 5 преди 9 години
Хайде бе.И Дянков и Велчев .И двамата на един кон качени ,ще се завърнат победоносно.Дянков ще върна кошмарите на оялите се.