Задържаха 30 чужденци в столичния кв. "Дружба" 2

Сред тях имало и 9 деца
Обновена: 28 сеп 2014 11:13 | 28 сеп 2014 11:13,
41
Задържаха 30 чужденци в столичния кв. "Дружба" 2
Снимка: архив, Булфото

Полицията задържа 30 чужди граждани, от които 9 деца, в столичния квартал "Дружба" 2 при акция срещу незаконната миграция, съобщиха от МВР.

Тази сутрин бил получен сигнал, че в квартала е забелязана голяма група мъже, жени и деца.

Служители на Осмо РУ веднага посетили посочения адрес и провели заградителни действия в района на последна спирка на масовия градски транспорт.

Около 8 часа те задържали чуждите граждани.

Служителите на СДВР продължават действията по изясняване на всички факти и обстоятелства по случая. По отношение на чуждите граждани предстои да бъдат взети мерки от компетентните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали в Турция е много добре, защо идват насам?
15
0
 
1
 
! Отговори
op преди 9 години
sto taka ? bulgarturist seson krati li sa?!
14
0
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Не знам как се охранява границата ,не разбирам хвърчат ли тези чужденци ,че да стигнат до столицата ни и какво прави полицията и ДАНС.Очаквам гражданите да съобщят за спрял танк в някоя улица незабелязан от органите на реда,и без друго ние нямаме защото ги продадохме ?
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И вчера 70 човека в Северния парк и кв. Враждебна. Как така безпрепятствено ги превозват до София? Не може да няма наши полицаи и граничари в схемата, със сигурност участват.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми умрелите командировани полицаи по границата кво правят, бе! Само харчат държавни пари, пият и чукат жените! Баси изродската държавица!
11
8
 
3
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
"Ти като по умничък затова ли си се скрил чак в Берлин,еми то на тях им е последната спирка там."Мюсюлманите в Берлин са повече от тези в България. Аз нямам проблем с тях, бягам от такива дървени глави като тебе, с каквито за съжаление България е пълна. :(((
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз съм взел мерки и си купих фес
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идват, идваааат!
8
2
 
6
 
! Отговори
ataka преди 9 години
samo русия
7
8
 
3
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
"това е плана на НАТО , да ни напълнят с Джихаджисти и после да ни колят тук"Олеле, ще ме уморите! НАТО ни пълни с джихадисти... хахахахахаха. Ама вие наистина сте нехора, бе! :)))ПП А този голям българолюбец, който е написал малоумието по-горе, е допуснал три грешки в един ред. Подлогът е с кратък член - "плана", преди запетаята не се оставя интервал, а "джихадисти" не е собствено име и се изписва с малка буква. Хайде, понаучете малко родния език, а после защитавайте националните интереси!
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4. Мюсюлмани са , това е плана на НАТО , да ни напълнят с Джихаджисти и после да ни колят тук . От Сирия и Ирак да ги прехвърлят в България !
5
1
 
9
 
! Отговори
Конфликти в бъдеще преди 9 години
Няма ли отговорни хора от правителството , да дадат обяснение какво става с България !Някой се е съгласил , че колкото влязат са наши , така излиза !Колкото й да ни насилват да ги приемаме , този от НАТО , дето беше тук по бежанските въпроси , не е никакъв да ни определя че трябва да ни напълнят с Джихадисти !Те си търсят конфликти в бъдещето и Балканите и България са едни оттях ! Конфликта християни - мюсюлмани !
4
1
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Много семпла информация от великото ни МВР . Какви са - сини , зелени , от Марс , Венера или от друга галактика . Може и да са американци бягащи от срутващата се империя .
3
0
 
15
 
! Отговори
Ужас преди 9 години
Стига бе , от къде влизат тия и как стигат до София ?Къде спят и живеят ???
2
2
 
8
 
! Отговори
Ужасиите предстоят! преди 9 години
Единствен БОЯН РАСАТЕ се обяви срещу НЕЗАКОННИТЕ емигранти у нас и тюфлеците от МВР се обявиха веднага срещу единствения ИСТИНСКИ националист у нас! Ужасията тепърва предстои за нацията ни от НЕГЛИЖИРАНОТО отношение на МВР, ДАНС и всички непукистки институции! Защото те са там само ако има нещо за КРАДЕНЕ , ЗА ДАЛАВЕРА, но чергата ни започва вече да ГОРИ, мислете българии ПРОТИВОДЕЙСТВАЙТЕ в името на децата си!!!
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле, какъв разграден двор сме! Тия "бежанци" си влизат когато и както си поискат в държавата! Пък и директно в столицата започнаха да ги стоварват каналджиите.

Спонсорирани публикации