Пред Апостола поклон!

Кулминацията на събитията е довечера в София
Обновена: 19 фев 2015 14:22 | 19 фев 2015 14:21,
49

Кърджалийци се поклониха пред подвига и величието на Апостола на свободата Васил Левски и окичиха с венци и цветя паметника в центъра на града. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е грозен паметник като всичко в тази държава , а Левски е детеубиец и стига сте се превързнасяли по минали герои, нали помните малолетните престъпници ястебинчетата
24
2
 
1
 
! Отговори
Антон преди 9 години
До 25:Не сквернете паметта на Апостола мръсни душици. Съгласно правото сега не е престъпление, дело, което предотвратява по-голямо престъпление. Ако не беше го убил / той го е предупредил да мълчи, а то се е развикало /, щеше да се разкрие цялата организация и много повече хора щяха да загинат. Колко невинни деца са заклани от башибозука и османците? За това "геройство" в Батак са наградени даже от Султана!!! Левски е обесен заради това, че се е борил за свободата ни и формално за убийството.
23
3
 
3
 
! Отговори
koko6kar преди 9 години
abe hora nikoga li ne ste 4uvali za istinata Levski.toy e bil nay obiknoven koko6kar apa6 pak da ska4a kato liv se e nau4il kato preska4a ogradite.
22
3
 
8
 
! Отговори
така преди 9 години
напълно безсмислена смърт на един човек с име- Васил Иванов Кунчев !!! Този човек щеше да поиска да не се е раждал, ако беше останал жив след " освобождението " !!! Тъжна история !!!
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VOLEN E PO-VELIK OT EDNA SAMNITELNA LICNOST KATO LEVSKI
20
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честит празник! 19 Февруари е незабравим ден за българската история! Честит празник и наздраве заз Левски. Пуснете си планета и Милко Калайджиев.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много трудно, почти невъзможно е да се говори за Левски сега, от дистанцията на вримето. Левски е това което всеки би искал да е във време на борба за свобода, на борба за национална идентичност. Тефтерчето в което Апостола е писал какво ще бъде в България след освобождението се крие до днес. Особено в онази част в която се наказва със смърт нечестно забогателите и предателите. Борисов работи под портрета на Апостола, иска му се да е поне малко като него. Страхливецивеца няма шанс.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За и пред най - великия доказал се Българин ....ПОКЛОН ...
17
2
 
11
 
! Отговори
сс преди 9 години
Лицемери, пет пари не давате за Левски. Турците са го уважавали повече.
16
4
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Защо на статуята в Балчик (сн10.) Левски е с отрязани ръце?
15
22
 
6
 
! Отговори
а бе я...промити моз преди 9 години
До 1990 правех поклон пред Левски, но сега правя дълбок поклон само на съпругата ми! Чоа на всички изкувствени идеали! 25год. тормоз,не от османци,а от управници крадливи българи! Не,не искам! Вярвам в Бог,и в моето семейство. Свят голям,държави много
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само една дума: ПОКЛОН!!!!!
13
1
 
23
 
! Отговори
ази преди 9 години
У нас всичко е псевдо - социализъм,демокрация ,реформи ...живот . Единственото истинско явление е Левски, като мисъл, действие и живот.Някой да ме опровергае ?Без теб Дяконе, какви ще са историята, България ,ние ?
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българския народ е народ с хилядолетна история и традиции!!!За съжаление като цяло на Българския народ му куца културата щото дори Петко Р. Славейков преди 100 години е казал за народа: *** народ *** и с туй ще да свърша :)
11
3
 
18
 
! Отговори
666 преди 9 години
До Анонимен 9 Правилно! По съвременните неолиберални стандарти убиецът на масови убийци не е никакъв герой, а терорист. Защо не е провел хипнотични сеанси и фън шуй с османците, ами направо с ножа? Защо не им е дал шанс, чрез разяснителни семинари, да разберат, че не е хубаво да се колят българите като ***?! Защо на днешните масови убийци не се дава шанс, ами искат да им спрат помощите?! Тероризъм!О, /извратени/ времена, о, /извратени/ нрави!
10
3
 
14
 
! Отговори
Ставри преди 9 години
Пред Апостола не просто поклон, а ДЪЛБОК /доземи / поклон !Колко са тези като него, зад чийто портрет се крият"величията" днес ?
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВАСИЛ ЛЕВСКИ според днешните разбирания и стандарти е терорист тръгнал срещу държавната власт. Опитайте се да направите това което той е правел и ще разберете какво се казва опазване на приоритетите на власт имащите. Първото което ще направт власт имащите е да ви намерят и да ви обвинят в най тежкото престъпление. А то е ТЕРОРИЗЪМ.. След което ще ви осъдят за държавна измяна и потъпкване на законите. Срещу вас ще използват цялата строгост на закона даже ще приемат смъртното наказание.
8
2
 
15
 
! Отговори
Илко преди 9 години
До 9А Бойко мутрата е бореца за свобода!
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турчулята много го мразят щото за тях той е разбойник и убиец :D
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поклон!Вечна му памет.

Спонсорирани публикации