Пред Апостола поклон!

Кулминацията на събитията е довечера в София
Обновена: 19 фев 2015 14:22 | 19 фев 2015 14:21,
49

Кърджалийци се поклониха пред подвига и величието на Апостола на свободата Васил Левски и окичиха с венци и цветя паметника в центъра на града. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
26
 
! Отговори
Балкана преди 9 години
"Кулминацията на събитията е довечера в София" .... когато бандата мутрагени, далавераджии, бездарници, безхаберници, *** от настоящия "хайлайф" се нареди до паметника на Апостола да реди заучени фрази и нервно да поглежда часовника, че зер си е студено. Без безродниците от ДПС. А и те влизат в изброената по-горе група.
4
2
 
27
 
! Отговори
кк преди 9 години
От 38 г живея в Карлово. От тогава, най-напред с децата си, а сега с внуците си, на този ден отиваме през деня на Паметника на Апостола, полагаме цвете и сведем глава за минута.Не ходя на зарята, защото имам едно чисто човешко разбиране за тези неща. Не понасям хора, които прекрасно знаят произхода на парите си, излизат на трибуната и с "умиление" говорят за ТЕФТЕРЧЕТО на Левски...Апостоле, ако можеше само да ги зърнеш, колко ли още предупреждения "Народе? щеше да напишеш????
3
1
 
20
 
! Отговори
въйвъй преди 9 години
Дженко, ко на интересува Гърция бе? Майната им на гърците! Никога не сме видели и не сме имали полза от тях, та да се интересуваме от тях когато и да е било, особено пък в деня на ЛЕВСКИ !!!
2
4
 
26
 
! Отговори
въйвъй преди 9 години
"ПИСМО ДО ЛЕВСКИ" / от Златина Великова /Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб! Добре си ти ... от там не виждаш съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобовете празни,в ръцете с куфари, и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи ...Край просяка минава BMW.На "пътя към Европа" се продават,в ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.Стаена скръб в очите им гори.Спи, Дяконе! Не с
1
24
 
8
 
! Отговори
Дженко преди 9 години
Абе в братска Гърция става напечено , защо не пишете а ни занимавате с глупости ?

Спонсорирани публикации