Честит 8 март, дами!

Днес отбелязваме Международния ден на жената
62
Честит 8 март, дами!
Снимка: Sxh.hu

На днешния 8 март отбелязваме Международния ден на жената. Празникът е започнал като политическо събитие, като води началото си от Ню Йорк и е свързан с битката на жените работнички за равни права и равностойно заплащане.

Днес датата е свързвана преди всичко с най-светлия женски празник, когато мъжете засвидетелстват уважението си към дамите около себе си, а децата с благоволение изричат: “Благодаря ти, мамо!”.

В България празникът първоначално се отбелязва в тесен кръг на социалисти през 1911 г., а през 1915 г. е първото публично честване.

По повод празника, представители от Представителството на ЕК за трета поредна година организират инициативата "Извърви километър в нейните обувки". Събитието ще се проведе днес от 14 ч. на кръстовището на булевардите "Витоша" и "Патриарх Евтимий" в София.

По време на събитието мъже ще обуят дамски обувки на висок ток, за да привлекат общественото внимание върху насилието над жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много мразя *** мъже,които си провалят връзките и взимоотношенията с Жените от простотия и тъпота.Като се знаеш ,колко си *** и ***, хак да ти е!Честит празник, мили дами!Мъжете са едно огромно зло за Жената,дори и на 8-ми март!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В годината,трябва да му прощава и да му угажда.А кога да бъде,преди всичкоЖена,като и единия ден в годината и бива отнет.Мъже!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що казвам че мъжете са гадове.Ако не набие и о *** собствената си жена ще излее бълвоча си срещу друга.На връх празника си вместо да са с половинките си падат под масите с приятели.На връх празника са на еабота по 100 часа.На връх празника все нещо не е като хората.Да се видят мъжете колко са скапани.Така скапВат живота и на собствените си жени и приятелки.Един ден в година е 8-ми март и на този ден не могат да бъдат истински мъже все ще сбъркат някъде!Скапва и празника и след това тя 364 дни
34
0
 
3
 
! Отговори
Ха-ха, 31 ме разсмя преди 9 години
Обича и уважава жена си, но докато тя му готви и пуска перални, той, от много обич и уважение към нея, на връх женския празник, не й помага, а седи пред компютъра и търси коментари от чужди жени в добро настроение, та да ги обиди точно на празника им! Не разбрах с какво го е засегнала 29.Ами ти, бре льольо 31, твоята жена не ходи ли на работа, няма ли нужда от почивка поне в неделя. Или от вродена злоба просто не можеш да дишаш?ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИЧКИи да не ви пука от комплексари
33
0
 
6
 
! Отговори
ази преди 9 години
Честит празник жени !Здраве, щастие и усмивки ... !
32
0
 
2
 
! Отговори
ЧНГ преди 9 години
До Анонимен 36Демек правете повече секс , но не за пари , а за повишаване на раждаемостта .
31
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честит 8 март мамо, бабо. На останалите - дгд, за нищо не ставате.
30
1
 
3
 
! Отговори
Ai chestito преди 9 години
Na tezi koito zaslujavat.
29
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честит празник българки! Бъдете живи и здрави и раждайте, раждайте за да я има България и утре!
28
2
 
15
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 9 години
Честит празник на всички жени! Те са по-ценната част от човечеството. Жените създават в по-голяма степен новия живот и затова го ценят повече - не започват войни за разлика от "умните" мъже. Въпреки недостатъците им искрено ги уважавам. Овен тъпите фолкаджийки, дето пеят без ***, има и жени сериозни, красиви, умни, трудолюбиви. Работят и си гледат децата и мъжете добре. Винаги ще ги уважавам! Желая им здраве и много щастие!
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясно, включил се е дежурният хейтър. Само дето си няма жена горкият, но сайтовете са за това - някои да се правят на такива, каквито не са.
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз го разбирам като напомняне, че жените все още нито имат равни права, нито достатъчно уважение, нито достатъчно помощ в отглеждане на децата и грижите за семейството, които са тежък и всеотдаен труд. Да не говорим в държава като България как се помага на майките- все едно не съществуват.
25
12
 
14
 
! Отговори
до :) преди 9 години
Аууу една дама се излюпила рано,рано и благодари за поздравленията а жена ми закуската направи,втора пералня пусна и в момента довършва обяда.Нямала е късмет да се роди "дама" ,но си гледа работата и децата без лиготии и разбира се с голяма обич и подкрепа от моя страна.Този празник никога не сме го зачитали,но който иска нека си празнува само да не ни го слага като задължение и не ни го натрапва като всички телевизии от ранна утрин до късна вечер...На жените целувки а на "дамите" обръщам гръб
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честит празник на всички :)
23
9
 
12
 
! Отговори
:) преди 9 години
Благодаря на автора на статията *** и на онези 4-5 мъже-коментатори, които ни поздравяват за празника. Останалите, разбира се, сипят остро(тъпо)умия или пак ги избива на политика. Простено да им е :)Да им е честит празникът и на останалите женички, които посещават този сайт! Пожелавам здраве, успехи, щастие и, най-важното, висок дух, а усмивката никога да не слиза от лицата им!
22
4
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Таз сутрин жената *** буди и вика-мажо,ставай,че днеска бая зор ша видиш,пък яз викам-що ***,да ней паднала плевнята от снега,пък тя вика-не бе,днеска викат праздник на дамите бил,та требе ти закуска да прайш пък нящо чер хайвер ми сай прияло.Ееее викам-лесна работа *** и станах да и правя-ами то убаво,че консерви копърка у нас бол та кат им избодеш очичките също чер хайвер мяза та ша излезе една филия са намаже де-то щом дама си имам требе си и угаждам
21
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не забравяме ,че Волен Сидеров също е усещал твърдостта на пияната тояга,е хайде ,честит осми март и на Волен
20
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честит празник и на Путин!
19
7
 
8
 
! Отговори
до Воленко Сидераста преди 9 години
Честит празник на перхидролената мома
18
2
 
11
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Още заглавието ви е дискриминационно защото поздравявате само Дамите или изисканите жени от благороден и знатен произход,жените тънещи в разкош и прекарващи ежедневието си в грижи за външния си вид и обсъждане на участието си в поредния прием на величайша особа... Или поздравете българските жени или изобщо не го правете!Друг е въпроса дали изобщо този ден за тях е празник освен,че днес почиват защото е неделя...Вниманието към обикновената жена и майка трябва да е ежедневие а не към "дамите"

Спонсорирани публикации