Цветлин Йовчев в следствието заради "Червеи"-те

Нямам данни да са подслушвани протестиращи, допълни той
18 мар 2015 11:45, Красимир Ангелов
11
Цветлин Йовчев в следствието заради "Червеи"-те
Снимка: Булфото

Бившият министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев бе извикан на разпит в столичното следствие заради разработката "Червеи".

На влизане в сградата Йовчев обяви, че не е имал данни за източване на информация по разработката. Той посочи, че няма данни да са подслушвани протестиращи, отрече да е разпореждал разработката и заяви, че само е бил уведомен за нея, съобщава БТА.

Още по темата

По думите му прилагането на СРС-та е имало за цел да установи дали администратори на данни в МВР ги изнасят нераглемнтирано и не извършват злоупотреби.

Йовчев бе скептичен, че бившият началник на "Вътрешна сигурност" в МВР Тодор Костадинов е съставил документ с невярно съдържание.

Преди дни именно Костадинов получи обвинение във връзка със скандала, а заради "Червеи"-те поста си напусна и председателят на Софийски градски съд Владимира Янева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Цветлин Йовчевчервеи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
10
 
! Отговори
Х преди 9 години
Някой без да иска написал 300 дни,друг без да види ,че е 300 го разрешил,той е бил уведомен но не е разпореждал-много лъжат бе по вече от ***.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НА ТОЗИ НАГЛЕЦ МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАНДАНА ! ОТ СЪРЦЕ МУ ГО ПОЖЕЛАВАМ ! НЕ САМО ЗАЩОТО ЗА ПАРИ СЕ ПРОДАДЕ НА НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ,НЕ САМО ЗАЩОТО И СЛУГУВАШЕ КАТО БЕЗРОДНИК АМИ И ЗАЩОТО ПО НЕГОВО НАРЕЖДАНЕ БИХА ТОЛКОВА ХОРА НА ПРОТЕСТИТЕ ! ДА ИМА СЕГА НАЧИН И НА НЕГО ДА МУ СПРЕТНАТ ЕДИН ЯК БОЙ.....
1
4
 
12
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Ееееееее, крайно време беше малоумното моряче Офчев да влезе в панделата. Няма само Цецо да го съдят за някакви глупости, пък и така стана ясно кой наистина слухти в тази държава...Не е ГЕРБ за жалост на другарите обаче