Депутат от ГЕРБ - в редиците на СУ като доцент

Лъчезар Иванов ще преподава в Медицинския факултет
31
Депутат от ГЕРБ - в редиците на СУ като доцент
Новите преподаватели в Алма Матер. Снимка: СУ

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов е най-новият преподавател в Медицинския факултет на Софийския университет.

Общо деветима нови преподаватели се присъединяват към Алма Матер, сочи съобщение на сайта на университета.

От него става ясно, че Иванов е доцент.  През 2012 година стана ясно, че две от публикациите, които депутатът е представил за конкурс за доцент в Медицинския университет в София, не са негови, което впоследствие беше обяснено с техническа грешка.

Лъчезар Иванов е депутат от ГЕРБ от 40-ото НС насам и беше известен и като личен лекар на Бойко Борисов. През 2010 година обаче се наложи да сдаде ръководни постове заради разкрития, че е ходатайствал пред шефа на Агенция "Митници" за свой приятел - митничар.

Тогава Лъчезар Иванов подаде оставка като заместник-председател на парламента, председател на здравната комисия в НС и шеф на софийската организация на ГЕРБ.

Новоназначените преподаватели в СУ, сред които и Иванов, са получили трудовите си договори от ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. дин Иван Илчев.

Проф. Илчев се срещна с част от най-младите си колеги и проведе кратък разговор с тях. Той им пожела успех и ги поздрави за избора им да работят в най-старото българско висше училище, съобщават още от пресцентъра на Алма Матер.

Доц. Ренета Райкова започва работа във Физическия факултет, а доц. Мирелла Дечева – в Историческия факултет на СУ.

Факултетът по химия и фармация приема в редиците си четирима нови преподаватели – доц. Владимир Гелев и асистентите Десислава Станишева, Румен Ляпчев и Ана Колева.

В Софийския университет започват работа и двама главни асистенти – Николай Димитров постъпва във Философския факултет, а Добромир Кралчев – във Факултета по математика и информатика.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
иван преди 9 години
герб да си направят калининград да си живуркат заедно
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде стига бе хора. Този пак ли изплува? Не вярвам,това някой си прави някаква шега.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мозъка в су смях в залата и по всички етажи и коридори
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DNES KA TO OTGOVOR NA SVETILOTO NA NAUKATA RUSCEV SU SE ZASHTITI,KATO NAZNACI LACO ZMEIA--SVETILOTO NA GERB I MEDIZINSKATA NAUKA.E NA TOVA SE KAZVA IZVRASHTENIE V ISTINSKIAT SMISAL NA DUMATA.VERNITE NA BOIKO ZAVINAGI USTROENI NA DARGAVNA IASLA.POSLE LACO SVETILOTO SHTE GO NAPRAVIM I REKTOR NA SU
16
1
 
4
 
! Отговори
Пресцентър на МВР преди 9 години
Вчера 19 март 2015 близо до София е намерен трупът на Граф Дракула. Има обосновано предположение, че е дошъл да смуче кръвта на българските граждани, но гарантирано правителството го е изпреварило с емитирането на облигационен дълг същия ден по обяд и вероятно по тази причина графът е починал от глад.
15
1
 
7
 
! Отговори
Въпросът е... преди 9 години
Въпросът е сега министър на образованието ли да го направим, или министър на здравеопазването, не че не може ивъншен и военен да го направим ама повече обеснения трябва да даваме на стадото...
14
1
 
8
 
! Отговори
www преди 9 години
Лъчо Мозъка ще преподава в медицинския!?Едно време имаше лаф "Като знам какъв инженер съм, не смея да ида на лекар." Сега той ще претърпи метаморфоза и ще стане "Като знам, че депутати ги учат, предпочитам да ида в молитвен храм."
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва Лъчо мозъка ли ве? ХАХАХА
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно, Лъчо Мозъка в СУ, Боко Истината във ВИТИЗ, а Цеко - Доцент във Философския! Да вземаме тоягите и камъните, че тези *** и внуците ни ще заробят и опростачат! Какво чакаме, видяхме как се сваля власт с 50-100 крякащи ***!?
11
1
 
20
 
! Отговори
лекар преди 9 години
ГОЛЯМ СРАМ ЗА УНИВЕРСИТЕТА!
10
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СУ и без това бъка от "мозъци" та чак се пука по шевовете и за Лъчо има място. От най-реномирания университет в България от 20 години е просто една голяма клоака.
9
1
 
30
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Това този дето харесва да му подаряват готини телефони ли е?
8
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лъчо Мозъка в СУ.. хахаха На СУ трябва да му викат Соросоидния Университет. Софийския Университет е Соросоиден , напълно подчинен на ЦРУ.. Сорос вече няма нужда НБУ да издържа частен университет , ЦРУ си има университет с парите от българския бюджет..
7
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горкото здровеопазване ако Лъчо Мозъка започне да преподава.
6
1
 
25
 
! Отговори
аз преди 9 години
До АмаДобре че завърших отдавна.
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама ТОЗИ е депутат и СЕГА ли?!?Ясно.
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България лесно се става доцент и професор, мога и аз да се пробвам. Само че той е депутат и са му подарили титлата даром, едва ли е направил нещо, за да стане доцент.
3
1
 
28
 
! Отговори
uncle red преди 9 години
Цекомир Воденичаров му "спретна" една дисертацийка срещу малко финикийски знаци и ето ти доктор, че и доцент...
2
1
 
33
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Лъчо Мозъка .... :)
1
1
 
48
 
! Отговори
Ама преди 9 години
В държава в която Боко тиквата е премиер. Неговият личен лекър Лъчо Мозъка може без никакви проблеми да е преподавател в СУ