Камелия е в кризисен център, защитават я от вредни влияния

Има рискове за нормалното й развитие, видяха експерти
Обновена: 20 мар 2015 18:19 | 20 мар 2015 18:17, Веселина Йорданова
27
Камелия е в кризисен център, защитават я от вредни влияния
Снимка: Нова тв

Камелия Цветанова, която избяга от дома си и беше издирвана повече от седмица, е настанена в кризисен център, съобщиха от Агенцията за социално подпомагане.

Още по темата
Социални работници от Отдел „Закрила на детето” към Дирекция „Социално подпомагане” – Видин са извършили спешно социално проучване след постъпил сигнал на 19 март от служител към Областна дирекция на МВР – Видин.

Свиканият веднага мултидисциплинарен екип по координационния механизъм за взаимодействие при работа в случаи на деца, жертви или в риск от насилие и за взаимодействие при кризисна интервенция е решил спрямо непълнолетната да бъде предприета спешна мярка за закрила съгласно Закона за закрила на детето.

Причината е, че са идентифицирани рискове относно нейното нормално физическо, психическо и емоционално развитие.

В кризисния център ще й бъдат осигурени адекватни грижи и ще бъде защитена от вредни фактори и влияния, изтъкват от АСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Камелия Цветанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тя е дете ,няма ли някой да го съдят за педофилия,ако не е дете а голям човек ,пуснете я,нямате право да я задържате. А сега де...
9
2
 
6
 
! Отговори
oo nee преди 9 години
детето е изнасилено - инъче нямаше да се намеси кризисният център! *** по принуда са я заплашвали както нея така и майка и
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въпросът не е дали е девствена или не, а да си завърши учебната година - все пак е в девети клас.После, ако я разубедят от тези безперспективни женитбени намерения, нека да завърши гимназия. Това е важно, а не дали е преспала с момче или не.Виж, ако е забременяла, тогава е лошо. Или ранно раждане от мъж, който не може да й осигури бъдеще, или аборт, но това последното подлага на риск здравето й.
7
44
 
1
 
! Отговори
любов преди 9 години
Кой ви е крив? Ромите са страхотни любовници. Огън са в леглото. Една моя приятелка си хвана гадже и не може се нахвали. Не може да му се насити. Щом Камелия е харесала това момче, сигурно има защо. А възрастните нека да не им пречат щом се обичат.
6
0
 
21
 
! Отговори
faf преди 9 години
Сигурно вече е бременна няма какво да я пазят. Ромите като си вземат булка това им е основната задача:) Така през година докато не стане на 40-45
5
1
 
28
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
ДНА-то и доброто възпитане си казват думата. Нъл така?Едно време нали беше - Хрънъта, Батт Тошо и топлите грижи на Партията. А сега- Демокрацията, Хелзинскио комитет и толерастията, си казват думата.Да четат и пишат не могат. Да смятат съвсем не могат. Държанието и обноските- да забравим. От чуждите езици могат само (не знам как да кажа)- ромски. Едно могат - деца да правят, ама другите да се грижат за тях. Е.. динозаврите и те са измрели, и българите сме за там. На природата и е все едно.
4
2
 
36
 
! Отговори
Жалко преди 9 години
Жалко за България! Такива са поколенията след 90та година... Демокрацията ни възпита на морални ценности, фолклор, култура, история и много други благодетели, от които днес берем пладовете! Радвайте се докато още децата не бият родителите си това е следващата крачка в развитието на нашия социум. Заедно с чалгата българите приеха културата на *** и номадите и я интегрират в последните 20год. доста успешно. Радвайте се тези съкровища за Вас и трета ръка хора за бялата раса!
3
9
 
25
 
! Отговори
жжжж преди 9 години
Пуснете я бе, какво толкова е направила?!Другите раждат на 12, тя на 15 и се приискало да си има мъж, какво толкова...
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ОТ САМАТА НЕЯ ЩЕ УСПЕЕТЕ ЛИ ДА И СЛОЖИТЕ ЗАДКРИЛКИТЕ?
1
1
 
11
 
! Отговори
jivovliak преди 9 години
ot tran, ta na glog?