Майката на Камелия: Да забрави за сватба!

Роднините на жениха Найчо обаче я искат за снаха
20 мар 2015 10:12,
111
 Майката на Камелия: Да забрави за сватба!
Майката на Камелия. Снимка: Нова тв

Майката на 15-годишната Камелия, която повече от седмица бе издирвана, обяви пред Нова тв, че все още не се е виждала с дъщеря си. Тя съобщи, че Камелия още е в полицията и не знае кога ще се види с нея.

Баща й все още не се е върнал от Испания, сподели Валя Вътова.

Тя бе категорична, че няма никакъв начин дъщеря й да се омъжи за 25-годишния Найчо, където момичето се било скрило.

Майката е на мнение, че детето първо трябва да стане на 18 години и тогава чак ще може да прави каквото си иска.

Сестрата на Найчо, известен във врачанското село Тлачене като Тони, потвърди, че Камелия е живяла там няколко дни и поясни, че тя не е била насилвана за нищо и по никакъв повод.

"Тя беше тук, но полицията дойде и я взе", разказа Виржиния.

"Добре се държахме с нея, никой не я е дърпал насила, по собствено желание е била тук с момчето", добави тя.

В многолюдния ромски дом никой не е регистриран, къщата няма нотариален акт, няма дори тоалетна.

Въпреки липсата на условия, роднините на Найчо са готови вземат Камелия за снаха. Затова част от тях заминали за Видин, за да склонят близките на момичето.

Майката на детето обаче отново бе категорична, че няма да се съгласи тя да се омъжи преди да стане пълнолетна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква "сапунка" само... :)
48
3
 
3
 
! Отговори
faf преди 9 години
Какво сте се притеснили? Булка да избяга и да пристане си е нормална практика от едно време в ромския свят, даже е закъсняла
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До NikolovЯвно нямаш никаква представа за поведението на ПУБЕРТЕТИТЕ! С нищо не може да им се угоди. Нито се водят, нито се карат. Лошото е обаче, когато си останат и след пубертета с постъпките и поведението на пубертети. Вярвайте ми има и такива случаи,.
46
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Драми от Третия свят.
45
0
 
31
 
! Отговори
Христов преди 9 години
До стресиранКакто и да изглежда,тя и е майка.И това лапе му се до пикало,а то помислило че му се д...ло. И на 15 къде ще ходи да се жени? За женене винаги има време.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Тaчотой сертевто Пете може и някое бебешоче да е направил в Гръцко , нищо че е дърт , , ,
43
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ако е майката на Камелия, то тогава е достойна за уважение за мнението си, което според мен е рядко срещано сред ромите. Много малко от тях осъзнават, че ако дъщерята се омъжи на 14-15 и почне да ражда всяка година, както обикновено става, ще си остане неграмотна и необразована, магическият кръг се затваря а после се чудят защо живеят в порутена къща без тоалетна.Мога само да си представя що за интелЕгент е Найчо.
42
0
 
14
 
! Отговори
Отговор на гатанката преди 9 години
До ГатанкаЕвро ром!
41
3
 
30
 
! Отговори
Гецата преди 9 години
До Възпитание : Ти да си видял *** в църква ? Да запали свещ, да се прекръсти ? Ми те тия нямат религия, ценности /извън далаверата /...
40
1
 
104
 
! Отговори
Гатанка преди 9 години
Пребиват ви. Мамят ви. Крадат ви. Убиват ви за 20 лв. и ви хвърлят в реката. Изнасилват ви. Живеят на ваш гръб. Размножават се като животни. Продават си децата. Не работят и не плащат за нишо. Возят се навсякъде гратис. Сеят навсякъде разруха и мръсотия. Що е то?
39
0
 
54
 
! Отговори
До 43 преди 9 години
Детелина,Този случай е свързан с един от най-тежките проблеми на нацията ни в момента. Едни хора се научиха да се издържат с помощите, давани за деца, народени на бърза ръка от непълнолетни момичета, за които "жененето" се изразява в сватбено тържество без сключване на граждански брак - така помощите ще са повече и по-щедри.Знаеш ли, че издръжката на подобни хубостници ни струва повече от един милиард годишно?
38
0
 
61
 
! Отговори
Отива ли в пандела преди 9 години
лицето Найчо, известно още и като Тони? Ще плати ли и глоба от 5 000 лева, както предвижда законът, или пак ще се размине с "Нема нищо, не е било насила, момето е дошло по своя воля, айде да ги жениме"?Случаят се разшумя и няма да се учудя, ако последва взрив от подобни бягства - мързеливи, празноглави кифлета дал Господ, и всяка иска да стане известна, а също и да се почувства като някаква съвременна Жулиета.Журналистите да пишат повече за наши гимназисти, спечелили международни конкурси!
37
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До края на учебната година остават няколко месеца. Някой да убеди това диване, че е най-добре да си завърши учебната година.После дано да кандиса да изкара и останалите два класа. Стане ли 18-годишна с диплома за средно образование, ще бъде вече Някой. А засега все още е само госпожица Никоя - ето това да й обяснят, ако изобщо е склонна да възприема.
36
1
 
53
 
! Отговори
Капитан Ясен преди 9 години
Ума ми не го побира, как 15 годишно момиче иска за мъж 10 години по-възрастен ром, живеещ с многолюдното си семейство в мизерия без тоалетна даже?! Щом искат да се женят, значи искат и бебе в най-скоро време?! С какво толкова я е излъгал?! Не осъзнава ли, че така ще пропилее младостта си в майчинство и домакински грижи?!
35
0
 
78
 
! Отговори
Samuilov преди 9 години
Как няма да искат тая Камелия за снаха. Ще народи циглета, ще потекат помощи - цялата фамилия ще има за плюскане и пиячка.
34
2
 
20
 
! Отговори
Тaчо преди 9 години
Вaжното е, че Петко Сертов се върнa...
33
6
 
44
 
! Отговори
detelina преди 9 години
И, това ли е най-големия проблем в момента в България!?Стига сте занимавали хората с битовизми!
32
1
 
42
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
сапунката продължава
31
1
 
3
 
! Отговори
русофил преди 9 години
ЗАЩО?!?!
30
42
 
5
 
! Отговори
Nikolov преди 9 години
Кой знае как тормози детето после що избягало .... Никой не прави мръсно на родителите си просто защото му е скучно , а после,че и дете виновно ... просто хора... първо да погледнат себе си после да обвиняват другите!