"Прокурор", но не съвсем - шофьор в прокуратурата

Започва дисциплинарно производство срещу мъжа от клипа с колоездачите
Обновена: 13 апр 2015 19:14 | 13 апр 2015 15:05, Красимир Ангелов
212
"Прокурор", но не съвсем - шофьор в прокуратурата
Снимка: YouTube

Шофьор от Районната прокуратура е заснетият мъж във видеото с инцидента с колоездачи, информира прокуратурата.

Още по темата
Както Dnes.bg съобщи, скандален клип взриви социалните мрежи по време на празничните дни.

В него се вижда лют скандал между шофьор на лек автомобил, който се представя за прокурор и група колоездачи. "Бойко не ме е направил прокурор, моето образование ме е направило”, крещи прокурорът от видеото.

След като скандалът стана обществено достояние, по разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров са предприети незабавни действия за установяване на самоличността на водача.

Със съдействието на полицията е установено, че лицето, управлявало автомобила, работи като шофьор в Софийската районна прокуратура.

Спрямо него органите на КАТ са предприели предвидените в Закона за движение по пътищата действия с цел налагане на санкции.

Утре спрямо него ще бъде започнато и дисциплинарно производство. Ще се преценява дали има данни и за хулиганство.

Ръководството на прокуратурата оценява такива действия като крайно несъответни на стандартите за прилично поведение в обществото и на пътя, и поднася извинения на гражданите, участвали в инцидента, предизвикан от служителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредният брутален простьо на държавна хранилка. Ако беше едно ниво по-глупав, мигом щяха да го вземат в милицията.
34
3
 
12
 
! Отговори
Енчев преди 9 години
До АнонименА, ти колко си ***/а само!!!Как така в цяла Европа хората се придвижват с колела, а само тук създават психоза...
33
7
 
8
 
! Отговори
Друг Варненец преди 9 години
Някой май има комплекси от Варна, а? Те за това Софиянци ходят по южното черноморие.
32
2
 
7
 
! Отговори
турчин преди 9 години
ХУБАВА РАБОТА, АМА БЪЛГАРСКА
31
6
 
10
 
! Отговори
ДО 23 преди 9 години
в софия живеят най много 10000 шопа заедно със селата наоколо та помисли откъде са другите и защо са злобни. Шопите с нивите около околовръстния път станаха отдавна милионери.
30
3
 
12
 
! Отговори
ист преди 9 години
Шофьор на прокурор, или шеф на прокурор. Гъста мъгла, и след мъглата , пак мъгла.
29
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SHOFIORA E NEVINEN,KOLOEZDACITE SA VINOVNI,A KADE RABOTI NIAMA ZNACENIE.DA SE OBEDINIM VSICKI SRESHTU KOLOEZDACITE I DA PROTESTIRAME MIRNO PRED PARLAMENTA.KOLOEZDACITE SAZDAVAT PSIHOZA PO PATISHTATA I ZATOVA NIAMAT MIASTO TAM.
28
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Софиянец, Варна задмина отдавна софия по луксозни имоти , незнам кой е фалирал.Града е пълен с туристи , а в землянка е живяла баба ти преди да станеш ти кореняк столичан като тоя прокурор на видеото хахахахаха
27
0
 
28
 
! Отговори
vinetu преди 9 години
Както се казва-олигфрен, но с претенции!!!!!!!!!!!!
26
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
и никой не го провери за наркотик и алкохол хайде вън от софияда си стои там за където е тръгнал
25
2
 
48
 
! Отговори
някой преди 9 години
Гледай слугата /шофьора/ и си прави извод пък какъв му е господаря!
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ ПРОКУРОР - ШОФЬОР ЗАЩОТО СРС БЕШЕ НА НЯКОЛКО МЕСТА В СОФИЯ И РАЗНАСЯШЕ ПАПКИТЕ МЕЖДУ СЛЕДОВАТЕЛИТЕ ,ПРОКУРОРИТЕ И СЪДА. СЕГА КАТО СЕ ПОСТРОЙ НОВИЯ СЪД ОТ ТАЗИ *** НЯМА ДА ИМА НУЖДА СОФИЯ И ЩЕ СИ ХОДИ НА СЕЛО.
23
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те прокурорите и прокурорките не падат по-долу. Мой близък, младо момче със златен талон за 10 години без нито едно нарушение, беше ударен от една прокурорка на Цар Борис Трети.. Шефа на КАТ и районния и централния натиснаха яко полицая и той изкара момчето виновно и 300 лева глоба плати. Никакъв шанс нямат обикновените хора с тия ***.
22
5
 
11
 
! Отговори
Турбото преди 9 години
До ПичИмаш право. Това е същото като тези големци от форумите в Интернет, всички са много големи като са зад клавиатурите, ама като стане ситуацията и обикалят с колелетата като хамстери отзад, докато девойката се разправяше. Ето, гледай коментарите под статията - "Аз ако бях, тоя щях да го ...". Ама после седят като наакани:)) Големи мъже! Чичото ги направи диви и смешни:)
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩО Е НУЖНО ШОФИОРИ ВЪВ ПРОКУРАТУТАРА...ИМА ГОЛЯМ БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК
20
11
 
32
 
! Отговори
до варненеца преди 9 години
Хах, хайде само да не коментираш "софиянците" в качеството си на варненец. Тоест като представител на град където охраната в мол ритат беззащитен човек до смърт и на следващия ден отново целия град пазарува от същия този мол като знак на "протест". Мишки смешни. Гледай си там землянката и се надявай на повечко пияни руснаци това лято, че нещо целият ви град фалира.
19
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се чете: "Моето образование не ме е направило прокурор, а шофьор на прокурори!"
18
6
 
13
 
! Отговори
Пич преди 9 години
:))) А тия пък сладури се оказаха една група мишоци. Оставили момичето да се оправя, а те обикалят отзад като нас*ани и подвикват - "Абе не го пускайте, не го пускайте". Егати и мъжете:)) 5-*** мъже и този ги направи смешни. Жалка история.
17
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Късметлия е този "прокурор". Не е попаднал на правилните хора. Правилните хора щяха да му завират шкембето обратно в г*за. А точно такива има много по пътищата.
16
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До варненецНапротив. Знаеш ли колко спокойно и приятно беше в София тия дни без разни мякащи бекове от землянките? Чист въздух, никой не надуваше чалга из кварталите, нямаше летящи *** през терасите, автобусите чисти и без миризмата на пот и развален компот. Бъди сигурен, че и този "прокурор" не е от София.

Спонсорирани публикации