Колело за смет? Дай на дете велосипед!

Стартира благотворителна кампания за деца в неравностойно положение
20 апр 2015 18:00, Красимир Ангелов
3
Колело за смет? Дай на дете велосипед!
Снимка: 1bike

Мнозина от вас вероятно имат в мазето или гаража стар велосипед, който отдавна не сте карали и често сте си мислили дали да не изхвърлите. Е, вече може да се отървете от него, като извършите едно добро дело.

Благотворителна кампания "Колело за смет, за дете велосипед" стартира от 20 април и ще продължи до 1 юни. Тя е съвместна инициатива на 1bike,  Drag Bicycles и сдружение "МОГА Дряново".

"Целта ни е от стари велосипеди и части да сглобим максимално много работещи колелета, които да дарим на деца в неравностойно положение от град Дряново", обясняват инициативата си организаторите.

Така до деня на детето 1 юни от 1bike ще приемат стари, счупени колелета и дори части за велосипеди, които ще бъдат ремонтирани и след като добият новия си вид, ще поемат към децата в Дряново.

"За предпочитане са по-малки велосипеди, но и големи ще свършат работа. Децата са на възраст между 8 и 19 години. Старите части от мазето или гаража за вас може да са боклук, но на нас могат да ни помогнат да сглобим работещ велосипед", обясни Александър Македонски от 1bike.

Вижте как и къде може да дарите стария си велосипед за деца в нужда:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иска ми се да има много такива инициативи, да ни радват добри новини, защото радостта и щастието отдавна са изтрити от лицето на българите. Едно голямо Браво и още по-голямо БЛАГОДАРЯ!
1
0
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
Много добра идея -Браво