Гюбеци на маса, под маса... Абитуриенти, всичко с мярка!

Борисов: Не ми се иска да напълня държавата с полиция
Обновена: 14 май 2015 15:43 | 14 май 2015 15:22, Веселина Йорданова
79
Гюбеци на маса, под маса... Абитуриенти, всичко с мярка!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призова абитуриентите да празнуват разумно.

Борисов участва в церемонията "Учител на годината", където се обърна към учителите и родителите да съветват завършващите всичко да е с мярка.

Още по темата

"Виждате два дена се въртят по всички теливизии кючеци, гюбеци на маса, под маса. Да, веселят се, ще кажете, млади хора, всичко да е с мяра. Ако може да им влияете, влияйте им, кой друг по добре от вас може да им повлияе", каза Борисов.

"Бих се обърнал и към родителите, защото просто те ги пускат и какво става в тази нощ, какво правят, как карат, всеки път броим трупове. Не ми се иска да счита някой, че трябва да я напълня държавата с полиция и на всеки автомобил да сложа катаджии", допълни премиерът.

По думите му това е работа най-вече на обществото.

На церемонията Борисов връчи наградите на най-добрите учители в категория "Професионално образование" на Мая Гешева и Митко Минчев.

В приветствието си премиерът отбеляза възможностите, които увеличените приходи дават за бюджета, включително за образованието, допълва БТА.

Борисов не пропусна и усилията на кабинета по линия на археологията.

"Много неща са се учили бегло досега, но сега вече могат да се показват", изтъкна министър-председателят и припомни разкритите исторически обекти, които учениците могат да посещават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалга-премиер,чалга-поданици,чалга-държава.След 30-40 години няма да има България.
8
2
 
38
 
! Отговори
гражданин преди 8 години
Забележете изказът на ББ-"да напълня държавата с полиция".Нали има закони,правила,министри,решения на Мин.съвет.Той решава,той дава,неговите хора...Що за демократична европейска държава сме?С това изказване ББ доказа,че той управлява МВР,а другарката е за украса там.Обидно за всички интелигентни хора.
7
2
 
27
 
! Отговори
s преди 8 години
Не искал Тиквуня да напълни държавата с полиция?! Колко повече бе?! Най-раздутия щат, с абсолютно никаква ефективност, мазни хрантутници с привилегии, дето ни живеят на гърбовете. Това е родната милиция.
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКТО Е КАЗАЛ ВАПЦАРОВ:"НАРОДЪТ ***, ЖИВОТА ТЕЖЪК, СКУЧЕН". ОТНАСЯ СЕ НЕ ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ, А ЗА БУДА. ТОЙ ИСКА ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ. ЧЕ ГИ И ВОЗЕШЕ С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ФАЛКОН ДА МУ ВЕСЕЛЯТ ДУШАТА. ИНАЧЕ В ЦАРСТВОТО НА ЛУДИТЕ, ВСЕКИ ДЕН Е ПАНАИР. И КАК НЕ С ТАКЪВ ПРЕМИЕР! ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯ, ТОЯ ИЛИ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПОВЕЧЕ НЕ ГО СЛУША ГЛАВАТА-И ДВАМАТА СА ЗА РЕЗИЛ. ДА, В ЦАРСТВОТО НА ЛУДИТЕ, ВСЕКИ ДЕН Е ПАНАИР.
5
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДРУГАРЮ ПОЖАР КАКВИ ИСКАШ ДА СА СТУДЕНТСКИТЕ БАЛОВЕ БЕ ТАВАРИШ. ПРИ 500 ГОДИНИ ТУРСКИ ГЮБЕЦИ И ИЗНАСИЛВАНЕ НА ПРАБАБИ ТЕ ВИ КАКВИ МИСЛИШ ЧЕ ЖИВЕЯТ В ТВОЙТА МУТРОЛАНДИЯ??? АМИ ГЮБЕКЧИИ ЖИВЕЯТ БЕ. ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ ЧИСТ БЪЛГАРИН??? Я СИ ПОГЛЕДНИ БОЯТА И ПОГЛЕДНИ КАКВИ СА БИЛИ ОСМАНЦИТЕ ПРЕДИ 140 ГОДИНИ. ЧИСТИ БЪЛГАРИ Е ИМАЛО ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ОСМАНЦИТИ. СЛЕД ТЯХ СА ОСТАНАЛИ СМЕСИЦА ОТ ТУРЧИН И БЪЛГАРКА. А СМЕСИЦАТА МЕЖДУ ТУРЧИН И БЪЛГАРКА Е РАВНО НА ГЮБЕК МААЛА.
4
1
 
10
 
! Отговори
SILENCE преди 8 години
Горката археология!Кой знае кави проЗтотии ще напишат "археолози" като т. нар. проф. овчаров - лъжгец и подмазвач.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страната се напълни с отпадъци от ЕС и Турция.
2
0
 
24
 
! Отговори
Аз съм прост, ... преди 8 години
... вие сте прости. Хайде да се разберем!
1
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забранете чалгата със закон!