Ангелкова за брошурите с мечките: Стари са!?

Рекламните материали стрували 86 000 лева
27 май 2015 16:44, Анисия Иванова
44
Ангелкова за брошурите с мечките: Стари са!?
Николина Ангелкова. Снимка: архив Булфото

Брошурите, които канят туристи за лов и риболов у нас, но със снимки на американски мечка, елен и риба, са стари - поръчката е правена през 2009 г. и 2010 г., обясни министърът на туризма Николина Ангелкова преди началото на втората годишна среща на Българския съюз по Балнеология и спа в Сандански.

По нейни думи рекламните материали са стрували 86 000 лв.

Още по темата

Днес стана ясно, че в неделя на фестивала "Зелени дни" в София в брошура на английски език страната ни е била рекламирана като място за лов и риболов със снимки на гризли и сьомга. Снимки на листовките започнаха да се разпространяват и в социалните мражи.

"Брошурите са изработени по проект по ОП "Регионално развитие", който е стартирал през 2009 -2010 г. Тогава са одобрени брошурите за всички видове туризъм от тогавашния отговорен зам.-министър с ресор туризъм Иво Маринов, ръководител на проекта е бил Владимир Туджаров. Това, което сме възложили не само за този случай, е да видим по всички програми какви програми са изработени до момента, за да може това, което е направено да се използва", уточни Ангелкова.

Тя обясни още, че заради неадекватния си вид брошурите са били пренесени в склад в Божурище. "Не знам кой ги е извадил оттам и защо, но виновникът ще бъде намерен", предупреди министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименимали сме , но ти не си знаел , че ще стани цяла министерка
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИма само един неадекватен и това е гризлито министърка
13
2
 
19
 
! Отговори
Плескавица преди 8 години
Българите са луди по всичко американско - мечтаят за Скалисти планини, мечки гризли, сьомги... За шепа долари и майка си ще продадат, държавата им (доколкото тоя бардак може да се нарече държава) се командва от американското посолство. И за капак чалга и люпене на семки.
12
1
 
18
 
! Отговори
Емил преди 8 години
гризлито да не обяснява , как брошурите са стари , а да се понапъне малко , за да ни светне , дали има друго гризли освен нея в България , а за сьомгата да не говорим..................
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ехехехе...стари били...ама герберски...номера не мина пробвайте нещо друго...Иначе връщане на парите от фирмата направила тая глупост няма нали ? Както винаги...
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е колкото е грозно е и толкова просто. За какъв туризъм става дума? Един свестен за министър не намериха.
9
0
 
12
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Кви мечки, кви брошюри, кви делфини... сезона почна, те брошюрите (това в момента явно е най-големият проблем в туризма) не могат си оправят...
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми тя за нишо не става тая .... и за оная работа не става, *** нали слушка и папка....
7
1
 
15
 
! Отговори
:) преди 8 години
Първото правителство на Бойко Борисов управлява от 27 юли 2009 до 13 март 2013, когато подава оставка, заради масови протести.БЕЗ КОМЕНТАР !!!
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя обясни още, че заради неадекватния си вид брошурите са били пренесени в склад в Божурище. "Не знам кой ги е извадил оттам и защо, но виновникът ще бъде намерен"________________Дори и така да е, защо въобще са държани на склад ? сигурно и някой склададжия е получавал заплата за това, абе ненормална работа
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе то е ясно, че Станишев и Орешарски отново са виновни за неграмотността на геребарстките некадърници. Някой да си е помислил, че поне веднъж ще си признаят простотиите, които вършат непрекъснато.
4
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С други думи, пак е правена от герберастки некадърници. И сега какво излиза - калинките от ГЕРБ-2 се оправдават с калинките от ГЕРБ-1.
3
4
 
15
 
! Отговори
На преди 8 години
Прости тикви каквито тиквите такъв и електората им!
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2009-2010, демек хем от БСП-то, хем от ДПС-то, хем от НДСВ-то, хем от ГЕРБ, тц, тц, каква пъстра картина.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
епа ние и тогава не помня да сме има ли гризлита и сьомга ...