"Селска" драма в мол: Ще ви наритам, ще ви счупя телефона...

Рускиня изтърпя тирада на собственичка на бутик
Обновена: 1 юли 2015 15:11 | 1 юли 2015 15:07, Александър Попов
394
"Селска" драма в мол: Ще ви наритам, ще ви счупя телефона...
Снимка: YouTube

Пореден грозен случай по оста магазин-клиент се разигра в бургаски мол.

Руска туристка влязла в бутик "Ira Maxima" и си закупила панталони за 210 лв. На следващия ден, след като установила, че размерът е неподходящ, жената, дъщеря й и внучето хванали такси от Созопол до Бургас, за да върнат покупката с надеждата, че им бъдат върнати парите.

Продавачката отказала и извикала на "помощ" собственичката на бутика.

И последвал екшънът, в който доброто възпитание изцяло отсъства.

Собственичката, вече на висок тон, започва да бута рускинята. "Излизай веднага от магазина, взимай си дрехите", подвиква "бизнес дамата".

В същото време рускинята записвала на телефона цялата ситуация, което още повече изнервило обстановката. "Ще ти счупя телефона. Махай се, че ще те наритам", реди ядосаната управителка. И дори не се притеснява, че може да бъде извикана полиция.

На въпроса на клиентката дали у нас важат законите, започва обяснителният режим.

"Ако всички като вас решат да си върнат дрехите какво става, аз имам малък бутик. Не мога да се разправям с такива като вас. Затова и няма да ти върна парите. Ще се научите, че в бутик не се взима и не се връща. Няма закон, който може да ме задължи", убедена е магазинерката.

След което рускините с бебето са изтласкани от магазина със заплахата, че ще извикат охраната на мола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


394
Още по темата: молбутик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
следващият път няма никой да купи у нея нищо от руснаците и после говориме за какво сме на това дередже нищо не разбираме от търговия
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оффф... не го четох и не гледах клипа, но само добавих един плюс към решението да не почивам по нашето черноморие.
24
1
 
2
 
! Отговори
ник преди 8 години
До малекато си правиш труда да коментираш, поне изгледай клипа и ще ти се изясни. Не всички животни на този свят се наричат прасета.
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taja prostastina selendurk sobstvenizite e sa isgonvane ot mola kakvo e Tova darjavnite islaga bG Mol Vseki ima pravo do 15 dena s jadosva belejki da vraschta Stomata nali bG e v eu taka e v eu
22
12
 
8
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Типично за Бургас , такова безобразно обслужване не би се случило в София.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vargОбразовай се малко преид да шишеш глупости.
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2 седмици всяка стока (с някои изключения) може да се върне срещу касова бележка/фактура при положение, че няма повреди и следи от ползване.
19
27
 
9
 
! Отговори
Българин преди 8 години
рашка е решила да поноси роклята една вечер, а после да я върне! Аман от жалките номерца на пияните ! Добре е направила продавачката!!!
18
24
 
11
 
! Отговори
ист преди 8 години
Отива дамата в бутик, купува си маркови дрешки. Вечерта е на ресторант, показва класа. На сутринта отива и връща носената дреха. След обяд отива в друг бутик.......Този номер на рускините не го ли знаете. Добре че изпитият скъп алкохол не може да се върне.
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vargПо закон можеш да си върнеш тениските на 3 тия ден, стига да не си отлепил оригиналните етикети.Дрехитте не идват опаковани, така че единственото за което те е грижа са етикетите.
16
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей такива жени като собственичката най ме кефят ;)
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде да вървим да си купуваме луксозни коли да ги караме и въргаляме и да ги връщаме и искаме сичките кинти
14
20
 
13
 
! Отговори
мале преди 8 години
няй-вероятно рускинята се е държава арогантно и е вдигнала кръвното на хората в магазина. Всички сме се сбъсквали с тези невъзпитани и нагли хора.
13
6
 
0
 
! Отговори
свобода преди 8 години
До pionerИ какви са тези законови средства
12
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най вероятно ще фалира тази. Не веднага, след 2, три години, когато никой повече не купува нищо от нея. Но пък жената е проста, дори няма да разбере защо и от къде и е дошло.
11
8
 
8
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Това, което гледах по телевизията е от един момент нататък. Т.е. незнаем предисторията, какво е състоянието на дрехата и прочие. Просто трябва да се изясни ситуацията, преди да гледаме драмата.
10
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо съмнително има в тази история. Че нали като си купуваш дрешки, винаги ги пробваш??? Как така, ще си купи някой дрехи, без да ги пробва, ще си ги занесе до вкъщи и после ще ги върне, щото разбираш ли.....размера не бил подходящ.
9
7
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в цяла Европа дрехи се връщат без прооблем, това е нещо нормално, да не говорим, че в Икея можеш да върнеш и матрак, но който си спал, но се е оказал неудобен (личен опит в шведската икея).Само в Бг селските тарикати търсят бързо забогатяване и обслужването е кръгла 0. Аз и затова пазарувам дрехи само в чужбина, никога в Бг.
8
47
 
6
 
! Отговори
аз преди 8 години
миризливата рускиня защо не си стои в русия....то тук се напълни с руски навсякъде..колко българки могатю да си купят такива панталонки...
7
3
 
45
 
! Отговори
pioner преди 8 години
Тази и за продавачка на пазара не става.Ако някой се отнесе с мен по подобен начин ще остане без нищо и то само със законови средства