Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"

Брутални кадри с полицейско насилие
Обновена: 7 юли 2015 14:16 | 7 юли 2015 09:30,
435
Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"
Снимка: Кадър "Господари на ефира"

Полицейски произвол, бруталност и абсолютно недопустимо поведение. Такива кадри излъчи Нова телевизия в предаването "Господари на ефира". В скандалното видео полицейски служители нападат момче и момиче. Обвинението им – младежите са пийнали.

Действието се развива в центъра на столицата, а улицата е "13-и март". Часът е два след полунощ, а записът е направен от терасата на жилищна кооперация. Първоначалната проверка започва кротко. Думите на униформените и двойката младежи не се чуват ясно. Полицаите искат личните им документи. Разговорът продължава тихо и не става ясно дали младата двойка представя исканите лични карти.

В един момент, предизвикан или не, единият полицай хваща грубо момчето за рамото, а младежът се отдръпва рязко. За отдръпването си получава мощен шамар от същия "пазител на реда". Напрежението се изостря. Единият от полицаите и момичето започват да си разменят обидни реплики, но словесната тирада е започната от униформения.

"Пръдло!", изкрещява служителят на реда. "Стига, че ще те наритам!", прозвучава и първата заплаха към девойката. А действията не закъсняват - няколко полицаи нападат беззащитното момиче и го повалят на земята. Единия рита падналата девойка. Следва блъскане в патрулката и закопчаване с белезници. Момичето започва да ридае, за което получава втори ритник.

Тъй като единият служител дълго не може да закопчае белезниците на момичето, въпреки че то не се съпротивлява, със сила е повалено на земята, където е брутално натиснато от двамата мъже, които сякаш разиграват арест на дълго издирван престъпник. Момчето започва да се моли да оставят приятелката му, но без успех. Въпреки молбите му и припомнянето, че е момиче, униформените без капка жал продължават да блъскат и удрят младата жена, чиито вещи вече са разпилени по земята.

Независимо, че част от ударната патрулна група седи безучастно и държи задържания младеж, униформените викат още един екип за подкрепление. Докато полицаите вкарват момичето в колата, момчето получава профилактично още един удар с юмрук в гърдите, въпреки, че не оказва абсолютно никаква съпротива.

Видеото спира, тъй като патрулите тръгват, явно към районно управление. "Престъпниците" са заловени. Работата е свършена. А какво се е случило в ареста и дали боят е продължил и там, вече при закрити врата, само задържаните могат да кажат. 

Скандалните кадри вижте тук!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
8
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
евала, който иска толерастия, да бега в европата
24
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБерска работа ;)
23
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко е жалка полицията ни. Поми пребиват Българи, полицаите клепат и треперят. Ромите им се зверят те пак клепат. Минават момче и момиче, изкачат пет полицая слагат им белезници и бой, бой.. че и подкрепление искат. Ми така е, като треперят 10 полицая от един престъпник, нали трябва да се почувстват мъже и къде да избият комплекса? Естествено на някое момиче на улицата, защото не и харесвало че наричат приятеля и пръдльо и не и било приятно да я заплашват че ще я наритат.
22
0
 
28
 
! Отговори
mdaa преди 8 години
Какво стана с ония нагли лъжци от 1-во РПУ - ще кажате нищо! Ама не сте прави - направиха ги началници във Варна. А момичето въпреки явната лъжа, която се видя на записите, беше с повдигнато обвинение за нападение над полицаи. Та и сега.Е сега на този дето е снимал дупе да му е яко.
21
4
 
13
 
! Отговори
Веско Потното преди 8 години
До Е - ник"Къде е сега Веско Маринов - да попее прочутата си милиционерска песничка.." - Тука съм бе , почвам : Ако някое продажно братвсвооо , грaби от народното богатствоооооооо , истината днес е само тазииии , моята пулиция шамариииииии ......
20
0
 
38
 
! Отговори
Anton преди 8 години
После ми говорят за заплати и условия на труд, има стачки. Това си е престъпление извършено от петима полицаи, интересно е колко често се случва, и ако се случва толкова често колкото си мисля, какъв е смисълът от полицията. Да се бият хора за спорта!!!??? Ако сме полицейска държава поне да се реши проблема с битовата престъпност. За съжаление и това маи няма да стане, защото освен че са некадърни са и те престъпници явно :(
19
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Позор. Може ли някой да обясни защо държавата харчи пари за организирани некадърници и садисти. В същото време здравеопазване и образование са финансирани на половина.
18
28
 
6
 
! Отговори
Нормално е преди 8 години
Изнервени са че не им се оважават исканята и им избива ако имаха достоини заплати и нормално работно време нямаше да е така. Затова са набили пиклата.
17
31
 
10
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Който се отваеря ня полицай - Бой в америка със спрей в очите и в панделката само ако му се изрепчиш. Тука можеш да го биеш и нямаш права.
16
4
 
31
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
големи са "мъже" като са няколко, иначе бягат, или гледат на другата страна ако трябва да свършат нещо. оставка на бъчварова и на тези мишки, ВЕДНАГА.
15
2
 
35
 
! Отговори
7 преди 8 години
Все повече започвам да симпатизирам на Петко лясковски....
14
2
 
52
 
! Отговори
Е - ник преди 8 години
Къде е сега Веско Маринов - да попее прочутата си милиционерска песничка...
13
0
 
40
 
! Отговори
berk преди 8 години
Razlikata mejdu policai i prestupnik e samo v uniformata
12
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рязане на пагони! От началника на РПУ то, през ръководителя на отдела и дежурния офицер, та до теб самозабравили се ушаци
11
2
 
55
 
! Отговори
God преди 8 години
Сега им е паднало да тренират на момичето, че и втори екип извикали за всеки случай - да не би момичето да ги пребие както е с белезници на ръцете. Сега тези милиционери да дойдат и да обяснят защо трябва да им давам повече пари от данъците си като заплати и пенсии.
10
2
 
21
 
! Отговори
aaaaaa преди 8 години
gnusna rabota 6 svine za 1 momi4e vikat i podkrepleniq :D samo mamini sincheta sus vruzki stavat policai *** nai-smotanata durjava nqkoga vsi4ki mladi da bqgat
9
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че то пет полицая ако не набият момиче, как ще си почешат егото? Мога да си представя, какви еротични масажи са и направили в управлението. Сега ще ги сложат на детектора и той ще покаже, че видеото лъже и не са докоснали момичето.
8
5
 
45
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
Бъчварова абсолютно не може да се справи с поста си на министър, няма уважението на редовия полицай, няма и как да промени тези скандални практики! Наказания за полицаите (но ако може да не са повишения) и оставка на министъра!
7
3
 
56
 
! Отговори
bla bla преди 8 години
Поредните мутри/батки облекли униформа...
6
2
 
62
 
! Отговори
Ямболлия преди 8 години
Ей такива *** трябва заслужават публичен линч предаван по всички телевизии, да се стреснат останалите тумбаци. /за полицайчетата говоря/

Спонсорирани публикации