Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"

Брутални кадри с полицейско насилие
Обновена: 7 юли 2015 14:16 | 7 юли 2015 09:30,
435
Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"
Снимка: Кадър "Господари на ефира"

Полицейски произвол, бруталност и абсолютно недопустимо поведение. Такива кадри излъчи Нова телевизия в предаването "Господари на ефира". В скандалното видео полицейски служители нападат момче и момиче. Обвинението им – младежите са пийнали.

Действието се развива в центъра на столицата, а улицата е "13-и март". Часът е два след полунощ, а записът е направен от терасата на жилищна кооперация. Първоначалната проверка започва кротко. Думите на униформените и двойката младежи не се чуват ясно. Полицаите искат личните им документи. Разговорът продължава тихо и не става ясно дали младата двойка представя исканите лични карти.

В един момент, предизвикан или не, единият полицай хваща грубо момчето за рамото, а младежът се отдръпва рязко. За отдръпването си получава мощен шамар от същия "пазител на реда". Напрежението се изостря. Единият от полицаите и момичето започват да си разменят обидни реплики, но словесната тирада е започната от униформения.

"Пръдло!", изкрещява служителят на реда. "Стига, че ще те наритам!", прозвучава и първата заплаха към девойката. А действията не закъсняват - няколко полицаи нападат беззащитното момиче и го повалят на земята. Единия рита падналата девойка. Следва блъскане в патрулката и закопчаване с белезници. Момичето започва да ридае, за което получава втори ритник.

Тъй като единият служител дълго не може да закопчае белезниците на момичето, въпреки че то не се съпротивлява, със сила е повалено на земята, където е брутално натиснато от двамата мъже, които сякаш разиграват арест на дълго издирван престъпник. Момчето започва да се моли да оставят приятелката му, но без успех. Въпреки молбите му и припомнянето, че е момиче, униформените без капка жал продължават да блъскат и удрят младата жена, чиито вещи вече са разпилени по земята.

Независимо, че част от ударната патрулна група седи безучастно и държи задържания младеж, униформените викат още един екип за подкрепление. Докато полицаите вкарват момичето в колата, момчето получава профилактично още един удар с юмрук в гърдите, въпреки, че не оказва абсолютно никаква съпротива.

Видеото спира, тъй като патрулите тръгват, явно към районно управление. "Престъпниците" са заловени. Работата е свършена. А какво се е случило в ареста и дали боят е продължил и там, вече при закрити врата, само задържаните могат да кажат. 

Скандалните кадри вижте тук!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А откъде сте сигурни, че тая двойка не е е провокирала и обиждала полицаите!? Вижда се, че полицая посяга на момчета, но съм сигурен че не е било без да е бил провокиран!!! Ето това е изкривяване на истината от медиите, снимат само едната страна на нещата, а тва че тия обиждат в лицета служители на реда, а по този начин и държавата!?!? Полицаите са постъпили напълно професионално и респектиращо в дадения случай!!
44
2
 
35
 
! Отговори
адвокат преди 8 години
Много са хард другарите полицаи срещу едно безсилно момиче. Браво на такЪви юнаци. Апропо , защо не хващате убийците или бандитите ?
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разпускайте тази некадърна пасмина и наберете нова полиция. Тези за нищо не стават и са озаконени престъпници. Дайте пари за образование. Там е спасението.
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За полицаите трябва да се въведе редовен годишен тест с полиграф, на който да се задават въпроси за корумпираност и упражняване на безпричинно насилие. Като знаят, че в редовно ще ги препитват за тези неща, ще се замислят преди да злоупотребяват, а и дали изобщо да постъпят в тези структури. Като чета по медиите, за едно място кандидатстват по 100 души и едва ли основните им мотиви са да служат в полза роду.
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията се напълни с *** момчета. В моя град само ще ви кажа, че новите "кадри" са мамини прокурорски синчета или бивши тревоманчета, които сега са полицаи. А повярвайте ми, от по-старата генерация негодуват и им се смеят. Но.. някой друг взима решенията за назначение..
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МОмичето дето го биха и подаде жалба, какво стана с нея - НИЩО. Полицейски служител изфабрикува лъжи и ги представи за доказателства, лъснаха дори по телевизията всички тия *** и за награда ги повишиха ....Е нема такава държава!
39
2
 
5
 
! Отговори
дфгх преди 8 години
До АнонименПич там направо ги пуцат!
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че тя държавата не се е променила особено много от 1944г. така че какво друго очаквате от МВР?!
37
2
 
12
 
! Отговори
sdfg преди 8 години
Ем не е много разумно, като те спрат за проверка по нощите, да врещиш в лицата на ченгелите.Особено като ги знам какви изсулеци са,а тука като ги гледам са поне 3-4-***.Младите *** не са наясно със средата ,имат усещането ,че всеки им дължи нещо,защитават си правата,хахах.........
36
1
 
15
 
! Отговори
Х преди 8 години
Сигурно тези деца са посочени от службите в Европа и от други континенти които гл.секретар помолил за помощ за разкриването на опасните убийци на Георги.И тези ще протестират за по големи заплати и ранно пенсиониране!
35
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
48 - Пич, крещенето под прозорците не е оправдание за това да те съборят на земята, да те ритат и да ти удрят главата в колата.Тук е България, а не Северна Корея.
34
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
около нащия блок в люлин съм виждала момче и момиче да крадат от колите посреднощ дежурният в 9 ру ме попита откъде знам че крадат никой не дойде разбиха една колавзеха каквото им трябваше и леко леко си заминаха
33
1
 
16
 
! Отговори
Чиновник преди 8 години
И като излъчихте кадрите, к'во стана? Накривихте им шапката... ха-ха-ха.
32
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 20 - ХитлерДа но в Америка полицай не може да те пипне с пръст без да си направил престъпление. Не може да ти поиска личните документи по никаква причина ако не си нарушил закона. Може с пушка да се разхождаш по улицата и пак няма право да ти иска лични документи.
31
10
 
14
 
! Отговори
Пинко Фитнеса преди 8 години
Боят възпитава - тре'а има респект!!!
30
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скапани мишоци, да излезне сам срещу някой пък тогава да яде бой, скапаната фуражка долна.Тва полицай в България е най-долното червейче на света. Гадни корумпирани селяни, каращи пияни, биещи хора, защитени от пагона и от числеността. Е за това по митинги тия същите трябва да ядат коктейли *** и павета в главата. Не на 55 не на 65 ами на 80 трябва да се пенсионират тия *** гадни. Да *** в кофите всичките до един! Ще кажете има и свестни- не няма щом виждат всичко това и нищо не правят!
29
13
 
12
 
! Отговори
Колю преди 8 години
Това бой ли е, шегувате се май. Идете в някоя демократична западна държава, да видите какво значи бой. Предполагам, че двамата млади пияни са крещяли под прозорците на хората и някой е звъннал на тел.112.
28
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обществото не трябва да има търпимост към подобни садистични прояви облечи в пагон. Уволнение и съд за подобни изверги! Това е единствения начин да има в страната нормална полиция и нормални полицаи. Ако на тези *** им се размине само с порицание, то тежко и горко на България.
27
3
 
25
 
! Отговори
nue преди 8 години
надявам се още днес тази милиционери да бъдат освободени от работа и разследвани! Искам обяснение от министъра за действията на подчинените ѝ служители.
26
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно не са съвсем невинни момичето и момчето. Иначе да бяха опели орталъка още га са ги набили. А въпреки видеото до сега никой не ги е чувал. Наркотици май!? Иначе защо си траят?