Учениците от злощастната екскурзия си дойдоха

Туроператорът не им беше осигурил хотела в Испания
15 юли 2015 08:30,
11
Учениците от злощастната екскурзия си дойдоха
Кадър: Нова тв

След 10 дни притеснения и много изхабени нерви 30-те деца, които се оказаха без покрив над главите си на хиляди километри от родителите си, вече са в България.

Късно снощи учениците от Финансово – стопанската гимназия пристигнаха благополучно от Испания, съобщи Нова тв.

Децата за малко да се окажат без хотел, тъй като туроператорът не беше осигурил нощувките им.

Още по темата

Родителите на учениците преди няколко дни се опитаха да потърсят правата си и подслон за своите деца. Въпреки че пътуването за всяко едно от децата струвало 1000 лева. След намесата на Комисията за защита на потребителя, собственичката на туристическата фирма Ирена Стоянова направи резервации за всички нощувки на децата. Така след много емоции успяха да довършват екскурзията си и стигнаха до родителите си.

"Преживяхме голям стрес всички", сподели на родна земя ученичката Анна-Мария.

Но всяка една от нощувките се оказва изпитание и истински кошмар както за децата, така и за техните учителки. В очите на децата героите на това пътуване се оказват не само техните учителки, но и шофьорите на автобуса, които плащат за една от нощувките. А родителите са категорични, че ще си търсят правата в съда.

С този туроператор (Гъливер травъл - бел.ред.)проблеми е имало и преди. Почти всяко нарушение обаче, в което властите ги хващат, фирмите обжалват в съда. А когато Темида се бави, бави се и отнемането на лиценза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nischto ne e stanalo kakva e tasi panika pri roditelite a i glesotiite na dezata im Imalo pajazi tn To v tehnite apartm vs e ok prosto iskara pari ot jenata s Fa radvam se 4ebdezats sa okAlpen Bilo sle saschto ne se Vatnaha vednaga a sedaha do kraja
8
4
 
6
 
! Отговори
Сакис преди 8 години
Мързеливите гърци ли ви насадиха на тази екскурзия, или цялата схема отново е дело на прочутото трудолюбие и предприемчивост на българите?
7
5
 
8
 
! Отговори
са преди 8 години
като има камери голямо прегръщане!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веселин Узунов, ти *** ли си бе???
5
39
 
0
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 8 години
Трябваше кавурчетата да се върнат като тези в сандъци от река Лим. Все или оператор ,или друг им е виновен на българето.Е и родителите кви са нагли ба. Това в Турция никога не може да стане и да се прави на въпрос.Бисмиллях !
4
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аууу, ЗА МАЛКО да се окажат без хотел... И не са платили шофьорите, а са ползвали служебните пари, които ВИНАГИ се носят на подобни пътувания, защото всичко става, както и в случая с неразбориите по трансфера с тая нощувка. Една-две майки-героини си начесаха крастата за активна грижовност и подложиха собствените си деца на много по-голям стрес от тоя една нощ да спят в по-нисковезден хотел /не 4, ами 2 звезди/.
3
4
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
ИМА ТАКАВА СЪДЕБНА СИСТЕМА И Е НЕЗАВИСИМА,НАРИЧА СЕ НАРОДЕН СЪД.НАРОДНИЯ СЪД ИМА ПРАВО ДА СЪДИ ПРОКУРОРИ,ПОЛИТИЦИ,СЪДИИ,АДВОКАТИ БИРНИЦИ МАФИОТИ И БАНДИТИ.ЗАКОНА ЯВНО НЕ ЗНАЕТЕ АКО СЕ НАДЯВАТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ТАКА НАРЕЧЕН СЪД КОЙТО Е КОРУМПИРЪН И ПРЕСТЪПЕН.
2
2
 
17
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 8 години
Е затова трябва да има работеща съдебна система, не всеки който може да бутне няколко хилядарки на съдията и прокурорите да си прави каквото си иска. В нормалните държави такава фирма отнася глоба в такива размери, че ако не се вземе в ръце следващата година може и да я няма.
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИДЯХ ГИ НИЩО ИМ НЯМАШЕ СМЕЕХА БЯХА НА ПЛАЖА В ЙОРЕТ ДЕ МАР,КОПУВАХА СИ СЛАДОЛЕТ ОТ МАШИНА ЗА 1 ЕВРО И СИЛНО ВПЕЧЕТЛЕНИЕ МИ НАПРАВИ КАК ГЛЕДАХА КОЛИТЕ И СЕ ВЪЗХИЩАВАХА ,СПОМНИХ СИ КАКВА БЕДНОСТ Е В БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА НЕ СА ВИЖДАЛИ НОВИ КОЛИ АВТОПАРКА В БЪЛГАРИЯ СЕ СЪСТОИ ОТ АУДИ 80 И ГОЛФ 2 И 3.ГОЛЯМ ГЛАД В БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФАШИСТИТЕ КОИТО 25 ГОДИНИ ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ.ПОСЛЕДНИЯ МАФИТ БОРИСОВ Е СЪЩИЯ ***.