"Михалково": Не продаваме минерална вода в Чехия!

Твърденията не отговарят на ценовата ни политика, посочват от дружеството
Обновена: 22 юли 2015 13:46 | 22 юли 2015 13:30, Екип на Dnes.bg
25
"Михалково": Не продаваме минерална вода в Чехия!
Снимка: Михалково

"Истината е, че "Михалково“ АД не поддържа търговски взаимоотношения с Република Чехия и не извършва износ за тази държава”, се чете в позиция на дружеството, изпратена до редакцията на Dnes.bg.

Повод за реакцията им стана статията ни от преди ден, в която наш читател съобщи, че си е купил българска минерална вода в Бърно на цена, по-ниска от предлаганата у нас.

Още по темата

"Информацията, която е цитирана в статията, относно цената на предлагания продукт с марката "Михалково", не отговаря на истината и на ценовата политика на дружеството изобщо. Всичко друго са инсинуации, които искат да разрушават авторитета на българските марки продукти и тяхната търговия и имидж. Вярваме, че Вие едва ли искате това и водите целенасочено такава политика", посочват от дружеството.

В своята позиция ръководителите на компанията са категорични, че посочената информация за подобен род цени не отговаря на истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
3
 
! Отговори
Крум преди 8 години
Като не продават там да съдят този които е откраднал марката им.Или има прекупвач който купува от тях и продава?
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно, че не продавате в Чехия, амо в Словакия. Тоест не врат, ами шия. От Братислава до Бърно хич не е далече! Даже имате и красива рецензия написана на нета... "Vitajte na stranke o produkte Mihalkovo-Bulharsko. Portal mineralky..." Освен, да взема и аз да ви донеса!
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
производствнната цена на една малка бода е от 10 до 15 стотинки не повече. с вафлите е същото просто при нас от завода до клиента който и да е продукт си качва цената поне 2 пъти. всеки който работи в производството ги знае тези работи. до 13 кажи ми ти кой ще ти купи един два палета вада с истичащ/или истекал/ срок на годност това да не ти е България. там не пренаписват срока на годност проверяващите проверяват и глобяват.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички цени на храни и напитки са в пъти по-евтини в чужбина! Това не е новина! Няма обаче как малка компания като Михалково да продава водата си на 15 стотинки бутилката в България, защо гиганти като Банкя /Кока Кола/ и Девин /Ахмед Доган/ веднага ще я изхвърлят от пазара!Иначе газираната им вода няма аналог, поне в България - естествено газирана е, а такива води има няколко в света, като френската Перие или грузинската Боржоми!
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера се прибирах на стоп от Родопите, по точно - от Девин към Северна България.Малко хора спираха. Един от хората дето ни спряха беше едно момче от това село - да е жив и здрав ;)Затова аз ще пия такава вода :DОсобено като разбрах че там едно че няма работа, няма развитие и хората не им се бачка повечето.Държавата тотално отряза всички освен София.
14
1
 
10
 
! Отговори
Момо преди 8 години
В Париж на Гар дьо Лион има малко магазинче, което продава всякакви дреболии за хапване и пийване. Купувал съм тунквани бисквити от Суийт Варна на цена двойно по-ниска от тази в България и бисквитките имха още 2 месеца срок на годност.Не знам как става това.Има теория че били конфискувани стоки, но нямам потвърждение.
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойкот ли? Това е най-хубава и естествено газирана минерална вода!Бойкот на Банкя, собственост на Кока Кола!
12
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойкот на Михалково. Няма да си купя повече такава минерална вода
11
9
 
12
 
! Отговори
Омръзнахте ми ! преди 8 години
Драги форумни философи, като е толкова лесно да се прави бизнес в България, защо бачкате за по 800-1000 лева, а не правите бизнес? Знаете ли защо? Истината е малко неприятна, но ще ви я кажа - нямате достатъчно акъл. Това е причината.
10
3
 
21
 
! Отговори
:) преди 8 години
1. Склад на едро купува вода Михалково. 2. 1 година не може да я продаде и парите стоят вързани. 3. Братчеда на собственика е женен за чехкиня и върти "бизнес" в Прага. 4. Един авер на братчеда търси евтина минерална вода. 5. Собственика на склада товари *** на един камион и го продава без печалба, дори на загуба. По-добре да вземеш част от парите, отколкото да загубиш всичките. 6. БГ турист купува евтина вода, снима я и пуска "новина" във второкласна онлайн медийка. 7. Форумни ....
9
2
 
11
 
! Отговори
ДО 11 преди 8 години
ГЛЕЙ СА КВО СТАА: ПЕЧАЛБАТА В БГ Е МИН.500% МИНИМУМ.НО ОБОРОТА Е МАЛЪК.ИЗЛИЗАШ НАВЪТ ПЕЧАЛБАТА ТИ Е 100% НО ОБОРОТА Е ОГРОМЕН.АНАДЪНМУ?
8
1
 
11
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
Май хич те няма в сметките . Ако водата в Чехия си я купуваш за има няма 20 стотинки, то би следвало че те я купуват или за 10 или 15 стотинки. Кой е тоя простия бизнесмен дето ще натовари един микробус или камион и ще тръгне за Чехия със стока с която дори няма да може да си покрие горивото на отиване камоли за връщане. Какво му пречи на тоя същия бизнесмен тая вода застоялата да я пусне тук на половин цена или да завъртят далавера с някой държавно учреждение да му я изкупи на реална цена.
7
2
 
11
 
! Отговори
ИРЛАНДИЯ преди 8 години
тУК НЯМА ЕДИН СТРЪК СЛЪНЧОГЛЕД-1Л.ОЛИО-1 ЕВРО
6
2
 
5
 
! Отговори
КАРТЕЛ преди 8 години
*** ТАКА Е БЕ *** ...ТУК СЯДАТ 5-ИМАТА ОТ БРАНША/МЕСО,ВОДА,ВАФЛИ И Т.Н./ И СЕ РАЗБИРАТ ЗА ЦЕНАТА ЩОТО НЯМАТ КОНкурЕНЦИЯ.НАВЪН НЕ СТАВА.ТАМ ВНОСА Е ПО-ЛЕСЕН И ЕВТИН И ИМА ОГРОМНА КОНКУРЕНЦИЯ
5
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От къде се бръкна тая вода (марка) по принцип до скоро не бях я чувал . От кой извор се добива ?
4
8
 
7
 
! Отговори
Ганьо пак се .... преди 8 години
Всеки пишман бизнесмен с един бус може да закара застоялата си стока в Чехия и да я продаде на безценица. И хоп... *** вече се чувства прецакан, окраден и изнасилен.Нагледал съм се на БГ-та тръгнали да покоряват ЕС и света, които нямат мозък да продадат сладолед на 10 годишен. Резултата винаги е един и същ - стоката се продава на безкрайно ниска цена, "бизнесмена" губи парите от продажбата на кравите на баща си и се връща на село.
3
2
 
13
 
! Отговори
С преди 8 години
Ами то е лесно бе: снима водите на рафта и праща. То под тях ще се види цената. А и няма как да очаквате, че ще си признаят. Да, те не изнасят директно, но под някаква форма, дали чрез дистрибуция или друг начин, тази вода стига до там. Класика
2
3
 
6
 
! Отговори
senseipetz преди 8 години
Какво да се каже сега: Да де....
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпросът е какво тогава пият в Чехия, май чешмянка с това име.