Самочувствието на биячите – ниско, юмруците им – смъртоносни

Съдът решава дали да остави в ареста 18-годишните Патрик и Алекс
Обновена: 23 юли 2015 14:17 | 23 юли 2015 09:27,
218
Самочувствието на биячите – ниско, юмруците им – смъртоносни
Биячите Патрик и Александър. Снимка: Facebook

Младежите, пребили малкия Христо, търсят неадекватно решение на проблемите си със самочувствието, коментира криминалният психолог Росен Йорданов.

По думите му задържаните 18-годишни младежи - Патрик и Александър имат склонност да се изявяват деструктивно, като се идентифицират с нацистката идеология и се приобщават към маргинални групи.

Още по темата

"Почти съм сигурен, че в началото поне едното момче не е подходило грубо и садистично. Това вероятно се е случило под влиянието на алкохол и несправяне с тревогите около едно малко дете", допусна експертът, като същевременно призова да не се прибързва със заключенията.

Относно разкритията, че младежите са заснели побоя на тригодишното момченце с телефоните си, Йорданов коментира: "Когато снимаш нещо и искаш да покажеш нещо грозно, значи искаш да го покажеш на някой, който ще го оцени и ще го приеме като мъжкарски акт".

Криминалният психолог отчете пред Нова тв, че през последните години агресията у нас не се е увеличила, но за сметка на това е станала по-садистична.

"Не трябва да се правят прибързани заключения по случая с 3-годишния Христо. Призовавам хората да не бързат да съдят майката", настоя Росен Йорданов.

Ще останат ли за постоянно в ареста момчетата, пребили Христо – това ще реши днес Софийският градски съд.

Малкото момченце все още е в кома в "Пирогов". Състоянието на детето остава тежко, Христо все още е с опасност за живота, а лекарите се борят с тежкия кръвоизлив в главата му. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един руснак има доста книги на тема социум, та там развива тезата, че дегенеративните изменения при човека много често са свързани с комплекс за малоценност, неистово желание за власт, садизъм и най-често латентна форма на привличане към собствения пол. Прилага изобилие от примери, но основно за известни хора. Та ако е прав този учен, то тези момчета ги чака нелоша управленска кариера. :)И за това имат вина все още болшинството недеградирали хора!!
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kakvo reschava sada be tija sa ubiizi v Satvora go jivot Strok rejim maika im taka li gi e vaspitala ubiizi kakvi sa nächtigte im na tija gadni dete na 3G ti nama da se opravi v kakvi Maki e jivali miloto dete
119
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че кой обвинява соца? Просто да се твърди, че "тогава беше рай, сега е ад" е супер нелепо. Хората са си хора. Държава и ред - да, другарите са "горе", другите строят социализма и дишат на Кремика пушека. Казарма - за децата на другарите е ясно каква. Глупости по телевизора - всеки ден, само че официални и то по макс два канала. Милионите на Тошо са като милиардите на Тиквич - всеки знае, че ги има, ама ходи доказвай.
118
0
 
22
 
! Отговори
БАБА преди 8 години
Нищо не може да оправдае такава съдистична постъпка, още по малко към толкова малко и беззащитно създание. Напълно подкрепям мнението на Я. Защо не се бият с такива равни на тях, но тогава гаранция, че ще хапнат подобаващ пердах какъвто заслужават. Не затвор 30 години- може 1-2 години да им раздадът правосъдие там, а след това смъртно наказание. Това заслужават такива като тях. Никаква съжаление!!! Неим трябват психолози да тълкуват деянието им и да оправдават постъпката им.
117
11
 
14
 
! Отговори
Do 135 преди 8 години
До ДА ПОПИТАМАман от такива, които ми хвалят комунизма.Да, в момента положението е страшно, но благодарение на нас самите.Благодарение на ченгетата от ДС и на комунисти и турци от ДПС.Отиди виж как работи демокрацията в Германия, Франция, Холандия и тогава ми хвали тъпия си комунизъм.
116
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тези ще им се размине, защото БХК ще им поеме защитата. Всеки знае наклонностите на Краси Кънев към еднополовите нежни ласки.
115
0
 
33
 
! Отговори
я преди 8 години
Що не се снимат като скачат на някой като Пулев .Такива биячи на деца и жени трябва да се вкарват в затвора за 30 г. те там ще им раздадат правосъдие след като в България няма адекватни. Жалко за детенцето.
114
0
 
29
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Мдааа! Виждам че в Централниот Софийски ще се вдигнат тежки сватби. Булките са сладуранки цепенячета. Честито на печелившите. Ако детенцето недай си боже почине и доживотния им е малко.
113
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей това са модерните пичове и всички им се кефят, млади жени, стари жени (очевидно). А те са едни комплексирани неграмонит идиотчета.
112
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До неанонименtova ne sa plodove ,tova sa bureni
111
0
 
27
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Патрик! Дано имаш як дупарник. Мъжете знаят защо ;))))
110
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чекист,За да държат масата в страх. Аз друго обяснение нямам. И, както виждаш от този форум - дава резултат. Вече виждат във всеки пубер рецидивист. А това не е вярно, има и много читави деца, но те след гимназия в повечето случаи бягат в чужбина. Ама това е ужасно дълга тема.Отделен въпрос е, че българинът обича да чете лоши новини и това е факт.
109
0
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Патрик?Оригинално,българско име,много разпространено по нашите земи.Родителите на Патрик явно са били с високо самочувствие,което са предали и на *** си...Очевидно.
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
te sa si homo, yasno e vsichko, ama maikata ne e vred!
107
0
 
15
 
! Отговори
дам преди 8 години
много е съмнително относно "майката"!С какъв акъл си е оставила детето на малоумнипубери!?Нечия баба за 300лв на месец щеше даго гледа като писано яйце.
106
0
 
14
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До Анонимен139 Да ти кажа като се замисля и по-добре. Забелязваш ли с колко много негатив са пълни медийте. Ченге направило еди кво си. Въпроса е само да е лошо и да се пише и пише. Аз познавам много ченгета (по точно освен ченгета други и не познавам) и между тях има много хубави,честни и принципни хора до ден днешен. За тях обаче не се пише. Пише се и се раздува само лошото от сутрин до вечер. Защо ни информират само с лошо?
105
0
 
13
 
! Отговори
С преди 8 години
Да се надяваме полицаите в районното да си ги били, защото като знам съдебната система в България тия ще си тръгнат безнаказани
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"посягъл"...
103
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чекист, разликата е, че тогава тия двамата нямаше да са изтипосани в този сайт (па макар и с ленти на очите), а щяха тихомълком да ги бутнат в някое ТВУ и никой нямаше и да разбере. Просто сега за подобни неща се пише много повече и хората са къде по-информирани. Да не говорим, че всеки може и да снима, телефоните са навсякъде.
102
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЕЗИ 2 ВЕЧЕ СА ОПАСНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО .ИЛИ СА ЗА ЛУДНИЦА ИЛИ СА ЗА ЗАТВОРА=ТАМ ИМ Е ЛЯКЪТ