Кметска щерка гушна 7 милиона от тотото

Късметът се усмихна на дъщерята на кмета на Симитли и съпруга й
Обновена: 26 юли 2015 19:06 | 26 юли 2015 18:00, Красимир Ангелов
100
Кметска щерка гушна 7 милиона от тотото
Снимка: Булфото

Дъщерята на кмета на Симитли Апостол Апостолов – Полина, заедно със своя съпруг Николай, са щастливците,  ударили джакпота от 7 095 423 лв. от тотото, съобщи bTV.

32-годишната жена и съпругът й Николай ударили внушителната сума с пуснат фиш в тото пункта на улица "Дойран" в Благоевград.

Именно Апостол Апостолов бе този, който разкри мистерията около късметлията, спечелил милионния джакпот. "Двамата не са редовни участници. Но нещо явно ги е "бутнало" да минат през пункта  и да пуснат фиш с 4 колонки за по 85 стотинки. Нека са здрави, за да си харчат спечелените пари. Техни са си“, заяви самият Апостолов, който ще се кандидатира за четвърти мандат за кметския стол в Симитли.

"Разбира се, ние със съпругата ми Мария също сме щастливи от късмета на дъщеря ни и зет ни", каза кметът, който посочи, че ще получи 100 лева подарък от щастливото семейство, за да се почерпи.

Ще държа дъщерята и зетят да инвестират сериозни средства, за да осигурят най-доброто образование на двете внучки. Защото е много важно децата да са умни и знаещи", допълни кметът на община Симитли, който преди години бе един от топ съдиите в родната А група.

Пред bTV съпругът на Паулина - Николай Динков, обяви, че наскоро се е събудил с усещането, че ще спечели от лотарията, но не е сънувал числата, с които играл. "Веднага ще използвам парите си по предназначение, строя един ВЕЦ, сега ще ми е лесно, няма да ми трябват пари от банката”, заяви щастливият тотомилионер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
10
 
! Отговори
лупи преди 8 години
До info.Вече няма второ теглене и като условие да се вземе печалбата е печелившия да се покаже. Не си запознат,не плямпай
8
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДНЕС.БГ, изоставате с информацията.Ето ви горещата новина от последните минути.Кортеж на НСО, ескортиращ Бойко Борисов засече пловдивско семейство, вади автомати
7
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слочаенос? Не мисла...
6
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А дъщерята на Боко или Стенли, гаджето на дъщерята на Цветелинка не са ли спечелили пак със случайно попълнен фиш.
5
40
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво да е жив и здрав. Парите знаят къде да отидат. А завистниците да изпопукат от злоба.И да слагат минуси де.
4
4
 
39
 
! Отговори
info. преди 8 години
Единствените печалби които се дават са 3ка 4ка или евентуално 5ца.Това е и причината тези печалби да не се дават във 2ро теглене.Така нареченият джакпот или каквото е!? - отива в партийната каса на властта.Затова не играйте НИКОГА ТОТО.Всички показани тотомилионери са един фалш за опровергаване на по-горното
3
5
 
42
 
! Отговори
Суека преди 8 години
Това "бутане" само по комсомолска линия ли е или !? Аз тото не пускам от вече може би над 15 години и няма и да пусна ако ще 100 млрд. лева да е ДЖАКПОТА ... аз пари в схемите на тия които окрадоха БЪлгАРИЯ няма да участвам !
2
22
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Помогнали са им извънземните, кемтрейлс ги е навалял. И Костов има пръст. А ди си завиждай,колкото си искаш. Честито на семейството! Дай боже всекиму
1
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гуема случайност и то преди избори?!