Калев няма да имитира Плевнелиев, стресиран е от гафа

Шоуменът бил на път да се откаже от актьорската си кариера
Обновена: 14 авг 2015 14:29 | 14 авг 2015 14:21,
128
Калев няма да имитира Плевнелиев, стресиран е от гафа
Виктор Калев в ролята на президента Плевнелиев. Снимка: bTV

Актьорът Виктор Калев бил съсипан след гафа с президента Росен Плевнелиев, твърдят негови близки пред "24 часа".

Шоуменът бил на път дори да се откаже от актьорската си кариера и категорично отказал повече да играе държавния глава.

Още по темата
Калев бил потресен от трагедията на президента и бил категоричен, че повече няма да влиза в този образ.

В момента актьорът е в лятна отпуска, скрил се е дори от най-близките приятели и не вдига мобилния си телефон.

Именно скеча на Калев в Шоуто на Слави, стана причина за нелепото извинение от страна на шоумена от Плевен, който вместо да се сведе глава и да се извини на държавния глава, започна с думите, че той лично няма деца и може само да си представи каква болка изпитва президентското семейство от смъртта на сина им.

Припомняме ви, че 14-годишният Филип Плевнелиев почина неочаквано миналата събота след сърдечни усложнения.

Лекарите, опитали се да спасят тийнеъджъра, обясниха, че той е издъхнал заради рядко заболяване на сърцето, което не е имало никакви предшестващи симптоми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
0
 
! Отговори
Въпросче преди 8 години
Това го четох в един седмичник, 24 часа от там ли преписва или обратно!?
76
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БТВ умишлено е пуснала тогава скеча с Плевнелиев , за да настрои хората против Слави , за това че поиска хората , да гласуват за референдум , за мажаритарен вот и задължителен вот , а това не им се иска на босфор тв.Някой от придворните лакеи , тъжи ли за починалите при гонките деца .
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе вие нормални ли сте бре? Какво е виновен Дългия(макар и аз не знам защо се е извинил- може би от Кумова срама дето се вика), че са пуснали Босфор тв на запис негово предаване с такъв скеч? Какво общо има Дългия с гафа на Босфор тв, бе ***?
74
0
 
15
 
! Отговори
Гарибалди преди 8 години
Извинението е преди всичко на БТВ.. Защо премълчавате това???/ В цял свят се бъзикат с политиците и други видни фигури.Кога с карикатури кога с шоу като на Слави или куклено шоу с лицата на политиците..И никой не е пощаден. При Слави има подбор..Удря само определени политици . Това прави шоуто ми пристрастно.. Което не е правилно. БТВ бяха длъжни да се сетят и проверят какво съдържа поредното повторение...На Слави му е през онази работа..
73
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Намерили кого да жалят.По селата и градчетата *** като мухи от глад и болести.Някой да се замисли за тия хорица от върхушката.
72
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
AKO IMA DEZA DA MU UMRAT,A AKO NE --NIKOGA DA NIAMA--GENA MU UMRELI DA GI RAGDA.
71
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И без да беше станал този гаф, шоуто на този е пошло и отвратително и като изразни средства, сравнения и действия.Може и да не го гледа цяла България, но телевизията го предава всяка вечер.Ако Слави е безпардонен, телевизионерите слепи и глухи ли са за изразните им средства? ИЛИ ТАКА ИМ ИЗНАСЯ?Трябва ли да стане нещастие, за да кажат царя е гол?Не само е гол ами е и ***.
70
11
 
4
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
Ei go na drugiq naakan putio.. Deto sega go e baze che Boiko i shaikata mutri shte go globqt.. Kazah go i predi, kazvam go i sega, kofti za deteto no Plevnqta da strada ako moje 100 puti poveche.
69
6
 
29
 
! Отговори
До №89 преди 8 години
До wwwПомним, помним! Плешивият с обеците винаги е бил отврат! Чалгата дръпна благодарение и на неговите старания. Джипси - звученето, даже с джипси - произношението пак е негово. Е, не само негово. Лош вкус, простащина и това идиотSко повтаряне на стари предавания, с което телевизионерите си пълнат програмите! И тази ненаситна алчност за пари и популярност! Време е да се отърсим от нещо пошло и изтъркано! Учиндолско.Смущават ме минусите, поставени на пост 89!
68
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политиците ни обират.Ние им се смеем.Ако не е Калев ще е другНасила хубост те става
67
2
 
28
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Чудят се вече с какво да запълват сайта си днес.бг. Близки рекли казали. Гафа е случаен тъй като никой не е ясновидец да предвиди че точно тогава ще почине синът на президента. Да неприятна случайност но нищо повече.Тези които се почувстваха отговорни се извиниха. Край. Оставете момчето да почива в мир а семейството му да скърби без да се вдига медиен шум около случилото се. И не извинението на Слави (не го харесвам) не е нелепо просто този който е писал статията не е разбрал какво иска да каже.
66
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде глупости на търкалета. Харесвам много Калев, но тук нещо или са му вкарали думи в устата или малко преиграва. Има си работа и си я върши. Като по сценарии скеч на Плевнелиев - ще го играе. За актьор се е цанил, не за сценарист. Ако на някой не му се става комичен архетип да не става публична личност или да не се излага. В цял свят е така. Да го преживеят. Те ни крадат, ние им се смеем - страшна картинка.
65
0
 
30
 
! Отговори
До www преди 8 години
"КУ-КУ" беше класи,АМА КЛАСИ,над *** "шоу" на учиндолския *****.В "КУ-КУ" участваха куп доста млади таланти като Август Попов,Камен Воденичаров,Тончо Токмакчиев,Влади Въргала,пък и самия Трифонов...Но след това той се помисли за голяма звезда и започнаха тъпотиите му "Хъшове","Шоуто на Слави"(което в днешно време се занимава основно с политика,а уж е "шоу") и т.н.И въпреки че имаха голям рейтинг и гледаемост,те пак са тъпотии...А в България се гледат тъпотии-пример "Биг Брадър".*** народ.
64
0
 
9
 
! Отговори
www преди 8 години
До Шоу без париТой нали единият подаде оставка, подаде я шумно, отиде при Бареков, отида отново шумно, там също подаде оставка ито пак шумно. Но това е "екипът" на Слави, това са им качествата и предполагам, че за да стане човек част от шоуто му, трябва да притежава тези качества изначално. Май певецът нещо ми се види по-читав към днешна дата!? Но си спомням едно време имаше и една млада певица, дето май се задържа при тях точно два-три месеца и избяга. Сега си има нелоша музикална кариера :)
63
3
 
9
 
! Отговори
www преди 8 години
До НеаВъв Вашия ред на мисли ще припомня един друг С.Т. гаф: АЕЦ бум... Това беше отдавна и ако сте с по-малко ЕГН, едва ли го помните. Тогава си пролича кой точно го гледа това предаване (тогава не се казваше така) и що за електорат е :)
62
0
 
7
 
! Отговори
www преди 8 години
До TulskiТрябва да Ви кажа, че един такъв вариант въобще няма да ме учуди. Това си е съвсем в стила на Славито. Едно време се подстригваха, за да станат "удобни на властта". Тогава още бяха дружки с Росен Петров. Спомнете си свалките с Михайлова, Първанов и другите нагли престъпници. Свети Петър ли, Свети Георги ли светеше с подкрепата на Оувъргаз...Тоя просто така си прави парите, но да обърнем внимание и на собствените си вини. Повтарям - не купувам рекламирано по БТВ и не гласувам за ДБГ!
61
2
 
17
 
! Отговори
Шоу без пари преди 8 години
Що само Калев да се откаже? Не е честно. Има сценаристи, които създават тези присмивания.Никой от тях не се извини. Слави и той като отговорно лице да си подаде оставка.Те всички имат и други бизнеси, подигравките да се забранят за правене на пари.Май и телевизията ще закъса?
60
4
 
17
 
! Отговори
Добре дошли преди 8 години
След тоя гаф трябва да се "закрият" професии като шоумени, актьори, имитатори, журналисти, фотографчии, сценаристи и всякакви свързани с тях.--Селото и нивите ви зоват.
59
23
 
17
 
! Отговори
Напалм Детов преди 8 години
Мен Плевналиев ме интересува, само когато се опитва да вкара държавата във война с Русия. През останалото време, може да прави каквото си пожелае, а е най-добре да се скрие, от гдето се е взел и ни осовободи от присъствието си.Прецедента обаче, конкретно ролята на Калев, е много добра, и желая да я гледам и за напред. Виктор Калев е велик!
58
1
 
23
 
! Отговори
окупатора преди 8 години
До мечо грух 72 Може да съм селянин , но въпреки това виждам истината . А тя е че шоуто не е виновно . Виновен е програмнят директор , който се опитва да си изтрие ръцете за гафа който сътвори . А ти си поредният граждаин който не би могъл да се оправи , без да получава провизии от на Баба си селото . Всяка седмица биеш път като ненормален до нея ама иначе го раздаваш Важен . Заплатата си я харчиш за колата и за цигари , щото си много градски ;) .