Калев няма да имитира Плевнелиев, стресиран е от гафа

Шоуменът бил на път да се откаже от актьорската си кариера
Обновена: 14 авг 2015 14:29 | 14 авг 2015 14:21,
128
Калев няма да имитира Плевнелиев, стресиран е от гафа
Виктор Калев в ролята на президента Плевнелиев. Снимка: bTV

Актьорът Виктор Калев бил съсипан след гафа с президента Росен Плевнелиев, твърдят негови близки пред "24 часа".

Шоуменът бил на път дори да се откаже от актьорската си кариера и категорично отказал повече да играе държавния глава.

Още по темата
Калев бил потресен от трагедията на президента и бил категоричен, че повече няма да влиза в този образ.

В момента актьорът е в лятна отпуска, скрил се е дори от най-близките приятели и не вдига мобилния си телефон.

Именно скеча на Калев в Шоуто на Слави, стана причина за нелепото извинение от страна на шоумена от Плевен, който вместо да се сведе глава и да се извини на държавния глава, започна с думите, че той лично няма деца и може само да си представи каква болка изпитва президентското семейство от смъртта на сина им.

Припомняме ви, че 14-годишният Филип Плевнелиев почина неочаквано миналата събота след сърдечни усложнения.

Лекарите, опитали се да спасят тийнеъджъра, обясниха, че той е издъхнал заради рядко заболяване на сърцето, което не е имало никакви предшестващи симптоми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бразди" си върви и сега, има какво полезно да се чуе там...
56
17
 
17
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
От американското посолство си пазят кадрите,а по голямо *** от Плевела едва ли ще намерят!Нищо чудно да са притиснали актьорите.А лостове за това имат предостатъчно-само НПО-тата са десетки!Отделно прекия натиск чрез послушната власт.Колкото до гафа-той е на програмния ръководител,след като предаването е старо и на повторение.Все пак можеха да направят усилия да уважат човешката мъка,която няма нищо общо с държавния пост.
55
0
 
3
 
! Отговори
Е това е шоу преди 8 години
А, забравих да добавя е без *** и папаратиБаба Гина ще ни води.
54
4
 
9
 
! Отговори
Е това е шоу преди 8 години
Знаете ли по Тошово време може всичко да е било но имаше по-интересни предавания, като "Бразди".Сега ако се върне едно такова предаване и Славито като шоумен в браздите с мотика в ръка, а Калевчето плеви, а пък аз съм им началник.
53
12
 
12
 
! Отговори
Мими преди 8 години
Калев, Калев, а досега защо се лендзеше *** и изпълняваше партийни поръчки, като се подиграваше на президента? *** си ти , ***... Човек освен да си замива ***, трябва да спазва и друг вид хигиена!
52
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма свобода на словотоГоляма демокрацияРазрешени са сама верноподанически предаванияНадминахме Куба
51
4
 
6
 
! Отговори
- преди 8 години
Това е просто и е просто смехотворно!Калев е талантлив и опитен актьор, а това са глупости на търкалца, но лошото е че не са случайни глупости!
50
6
 
7
 
! Отговори
мечо грух преди 8 години
До ОкупаторасХа-ха-ха, ***, за тоя див чалгар само турбо селяци като теб могат да гласуват, демек ще хване не повече от 1-2%. Виж, ако беше омаял обикновените селяци, сигурно щеше да хване 98%, щото те са болшинството в Чалгария, ама турбо селяците са редки птици, екзотичеен дори и за Балканите вид :)))
49
13
 
26
 
! Отговори
Окупаторас преди 8 години
Абе я стига глупости бре . Когато стана гафа със скеча , беше с повторение на епизод от преди 3 месеца . Какво общо имаше Повторението със ситуацията ? БТВ са си виновни и там програмният директор . Можеха да свалят този епизод и да сложат друг . Това е Пълна отврат която се излизва на Слави . Боко тиквата го е страх да не влези Славкарта , че ще направи от воле 25% вот . И сега почна черен ПР .
48
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слави е скучен.
47
1
 
4
 
! Отговори
www преди 8 години
И не ме бъркайте със симпатизант на Росен Плевнелиев (не съм). Но едното няма общо с другото се пак.
46
3
 
10
 
! Отговори
www преди 8 години
До АнонименВиновен е Слави Трифонов, а не актьора, защото именно Слави Трифонов е онзи, който казва кое по каква схема да се повтаря в ефир. Кой не е догледал? Нали той договаря тези неща с БТВ? Затова казвам - фокусът трябва да е върху Слави Трифонов, защото подобни поведения въобще не са му за пръв път!!! И, разбира се, върху настоящият му политически проект.Гледате реклама в рамките на шоуто довечера и през следващите дни - не купувате. И така силово превъзпитавате нехранимайковците...
45
1
 
7
 
! Отговори
www преди 8 години
Ама защо толкова много ревете по форумите, а не предложите нещо по-конструктивно като мярка? Аз предлагам следната "мярка" срещу такъв тип журналистика, шоуменщина и шоугърлщина:На следващите избори не се гласува за Меглена Кунева по никакъв повод, защото тя беше реанимирана в политиката именно от С. Трифонов.Ако сте решили да гласувате за РБ, то задължително ползвате преференцията и гласувате за някой кандидат на другите партии в блока, а не за някой Пръмов гражданин.И ги превъзпитаваме...
44
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е виновен актьора за предаване заснето доста преди да настъпи *** на детенцето на Президента?
43
2
 
6
 
! Отговори
ludiq Muncho преди 8 години
Vsi4ki komediini shou programi na BG televiziite barabar s u4astnicite [artistite] sa maloumni I oligofreni4ni,naroda se smee ne 4e sa sme6ni a tupi,svalete gi ot ekran,tva e
42
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за детето, отишло си толкова рано , но това не прави президента по- добър президент.
41
4
 
17
 
! Отговори
до 60 преди 8 години
Аз съм израстнал точно в това поколение и този човек ми е антипатичен и отврътителен още от самото начало. От КуКу и най-вече от Хъшове. Така и не ми побра акъла на какво му се възхищаваше половин България. На чалгата му или на просташкия му хумор.
40
17
 
10
 
! Отговори
АА преди 8 години
ВИКТОР КАЛЕВ ПРЕЗИДЕНТ !!!
39
11
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Това е все едно адвокат да се откаже от кариерата си затова, че е спечелил дело и е извадил от затвора отявлен престъпник.Такава му е професията на Виктор Калев. Той е отличен актьор. Няма никаква вина за станалото.Президентът е публична личност. Може да бъде подиграван и окарикатуряван по всяко време и навсякъде.
38
34
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз харесвам Плевнелиев като президент и ще гласувам пак за него, но това не ми пречи да се смея с глас на скечовете в шоуто на Слави или пък Господари на ефира! Колкото си по-известен, толкова повече трябва да си готов да се шегуват с теб, без значение дали добронамерено или злонамерено. Стига сте били обидчиви като ощипани моми!!!