А детето на Сидеров? Гражданите питат!

Настояват за проверка дали Волен - младши не е в рискова среда
Обновена: 27 окт 2015 15:37 | 27 окт 2015 14:38, Камелия Цветанова
375
 А детето на Сидеров? Гражданите питат!
Снимка: Булфото, архив

Граждани настояват с подписка в интернет Държавната агенция за закрила на детето да се самосезира заради поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров и приятелката му и майка на първородния му син Деница Гаджева.

Още по темата

"На базата на публикации в медиите за случилото се в нощта на 25 октомври в и около, НАТФИЗ и за участието и ролята на Волен Сидеров и Деница Гаджева, родители на едномесечното бебе Волен Сидеров-младши, в инцидента, ви призоваваме да изпълните задълженията си по закон като спешно направите оценка дали детето им не е дете в риск по смисъла на алинея 1, точка 11 б) и в) от Закона за закрила на детето", пише в петицията им.

"Надяваме се, че всички деца в България, независимо от статута на родителите им, имат право на закрила", завършват авторите.

Причината за инициативата им стана поредният скандал около лидера на националистите в нощта на изборите, когато той нахлу в НАТФИЗ. Политикът обвини младежите, че са наркомани и хомосексуалисти и поиска да се саморазправи с тях.

След това пък главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му, а управляващите от ГЕРБ обявиха, че започват консултации за промяна на Конституцията. С нея мнозинството ще премахне депутатския имунитет и ще остави защитата от наказателно преследване само за изказвания, направени в парламента.

Днес изтича крайният срок, в който Сидеров може да се откаже сам от имунитета си по друго искане на Цацаров. То бе отправено до шефката на Народното събрание Цецка Цачева заради хулигански действия на националиста на бул. "Раковски". Тогава лидерът на "Атака" предизвика проверка за контрабандни стоки в магазинче, а собствениците му го обвиниха, че ги е ударил.

Ако Сидеров не се откаже днес от имунитета си, утре парламентът ще трябва да сформира комисия, която да предложи на депутатите да му го отнемат или не.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Stiga prostaschtini be proverete milionera zAzarov i dr novobogataschi v bG saribavat dezata ni prodav slkohol ot Masetata magasini Studientite artisti ne pravat protesti sa ubiistvata dalaverite na bogatite sa slkohola mente krajbi prestapnost a siderov im vinoven kade e Vejdi raschidov pari da se lekuva v Berlin ima s sa Invalidi slepi miseriata tragediata v tunela ja de Ste studenti
109
2
 
16
 
! Отговори
свет преди 8 години
Наистина за деформатори и герберунгели няма нищо свято! Така е като си прегърнал *** ценности и ти пречат нормалното семейство и традициите на твоя народ...
108
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Средата е точно толкова рискова, колкото тази за децата на протестърите! Разнасяха ги с количките по кръстовища, замърсени от димните газове, по нощите и пр. Е, как ЕДИН не помисли за тия бебета и дечица тогава???
107
13
 
10
 
! Отговори
старшинката преди 8 години
Волен в казарма не влезе по обясними причини по въпроса за мъжествеността. Но в затвора ще влезе-там приемат всякакви..ха.ха
106
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мисля, че Волен е светец, но мисля, че ако е на власт с мнозинство ще допринесе за България
105
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eee прекалихте вече ! Какво намесвате едно малко бебе в мръсното си подсъзнание. Проклет народ сме затова сме и мизерни . Вярвам че на Сидеров не му липсват пари и възможност да си гледа детето. Освен баща това дете си има и майка.
104
14
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 8 години
Естествено че е в рискова среда детето.Къде са институциите?Ще бъде жалко да стане като баща си!!!!!!!!!
103
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Гражданите" в Интернет, пишещи небивалици от кого и от какво са зависими? Това остатъците от "младите и красивите" ли са, които останаха извън облагите на властта и на "НЕ правителствените" (на правителството на чужди държави)? Толкова надеждни, честни и умни ли ви се виждат Борисов, Цветанов и последователите им, та им помагате да разсипват Родината ни? На измисленият актьор Мутафчиев ли да се радваме, колко, какво и с кого е изпил? Ама, че наглеци!
102
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТИГА ГЛУПОСТИ!!!ТОВА ДЕТЕ СИ ИМА МАЙКА!!!!! И ВТОРО АКО ЗА ДЪРЖАНИЕ СПРЯМО ДРУГИТЕ СЕ ОТНЕМАХА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА ТО ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВАШЕ ДА СА БЕЗ НАЧЕЛО С БУДАЛИСОВ!
101
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да спечелиш избори з 60%, с 75% и даже с 84%не е важно кой за кого гласува, важно е кой брои гласоветеЙосиф Сталин
100
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
първосигнали *** сте повечетовсеки *** може да ви превърне в шарано-каракудине усещате ли че всичко е заради отвличане на вниманието от нагласените изборни резултати
99
15
 
6
 
! Отговори
Край преди 8 години
Подписка да се отнеме Деница от волен и да ми се даде на мен. Гарантирам че ще стане кротка мила и нежана и няма вече да има противоабществени прояви. Волен да се даде на Цацаров да го прави каквото си знае. Който е за- плаци горе.
98
16
 
5
 
! Отговори
Марто преди 8 години
1000 човека утре няма да се съберат - много са, няма да стигне пицата ...
97
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбира от жени. Жена му от снимката ми харесва - естествено красива е
96
13
 
5
 
! Отговори
Асан от факултету преди 8 години
Първо погледнете мен-после Волен.После вижте голите снимки на мен-после на Волен.После погледнете пак мен-и детето на Деница. После погледнете Волен и детето на Деница. Е на кой прилича? Аз съм с кон и каруца ,а Волен има стерилен имунитет!
95
11
 
5
 
! Отговори
Az преди 8 години
Хората наистина не им прави впечатление, какво се случва, но това е така, защото единк беловлас клоун прави цирк след цирк така, че да ни отвлича вниманието от важните неща. Волен да го вкарат вече в затвора и да го забравим, а детето нека Деница си го отгледа, то не е виновно, че баща му е ***.
94
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя *** може да е всякакъв, ама да намесвате детето...вие сте по-лоши от него!!!Да не говорим, че повечето от вас живеят като скотове и децата отдавна е трябвало да бъдат отнети.
93
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се маха от България защото народа скоро няма да го разбере защото е с промити глави. Тук няма да види нищо добро
92
0
 
11
 
! Отговори
09ххх преди 8 години
Някой знае ли дали Цона Общата още кърми, питам за едни хора.
91
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добродетелта никога не използва непочтени средства.Има граници ,които благородният човек никога не прекрачва.Тези,които искат със законови средства ,използвайки малкото детенце да смачкат Сидеров са мерзки хора,недостойни ,нямащи право да се възмущават от поведението му .Нямат право да говорят за морал и чест,защото самите те не ги притежават.Прекалявайки в оплюването рискувате свестните хора в тази държава по ирония на съдбата да станат негови защитници.