Баретата: Лоша дума не мога да кажа за братя Галеви!

Златомир Иванов разказва за живота, спецслужбите и срещите си с Галеви
8 ное 2015 18:55,
53
Баретата: Лоша дума не мога да кажа за братя Галеви!
Снимка: архив Bulphoto

"Като малък рисувах, бях добър, особено с молив. И сега обичам да рисувам. Играех народни хора, бях самодеен актьор, сам избрах да уча борба в спортното училище, приеха ме във ВИФ с най-високия бал". За артистичните си заложби разказа Златомир Иванов - Баретата пред Нова Телевизия.

Той каза още, че от 1987 година е бил напълно самостоятелен, след като е напуснал родния си град Гурково. "Не си представях, че животът ми ще се развие по този начин", каза бившият служител на спецслужбите.

Той смята, че у нас всичко е тръгнало от застраховането в първите години на прехода. Именно тогава се създали структурите на силовите застрахователи.

"Повечето от незаконните неща се правеха от момчетата по места, аз дори не знаех за повечето от техните золуми", твърди Баретата.

Той е категоричен, че когато такива бивши негови хора по места са се издънвали, те са предавали него и хората от София пред местните ченгета и прокурори. "Не съм свързан с политически сили и висши полицаи, не съм бил и агент на никого", твърди Златко Иванов.

Според Баретата, имало е случаи, когато с името му са злоупотребявали дори и висши полицейски началници и посочи като пример заявеното от Ваньо Танов твърдение, че е присъствал на срещата на братя Галеви и Алексей Петров.

"Ако мога да върна времето, нямаше да напусна поделението на баретите", призна Златко Иванов.

Той бе категоричен, че не може да каже лоша дума за братя Галеви. "Познавам ги добре, помагали сме си и знам, че ако и да са избягали, не им е добре. Представете си какво е всяка нощ да си лягаш с усещането, че те търсят", смята Баретата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bareta Bareta ama govori istinata posnava i bB zz. A.petrov Galevite Margenite kade se skriha Ohranitel. Da na boko vojda gi ohranavaha saschto trabva Baretts da govori loscho sa Galevite vs sa edno golamo Sem. Mutri svarsana s dr Mutri demokraziata im posvoli da stanat milioneri 4e i kato 4erepa bojkov miliarderi a bG narod da *** supata polizaite ne se predadoha bB go islojiha ba4varova goranov islojiha boiko milia 4ovek Sram
31
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Божее, живи да ги ожалиш, колко им е трудно и тежко.....
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе, ей. що ми редактирате поста.Аз звездички не съм писал.Като съм написал, Т_Ъ_П_А_Н_А_Р, значи е Т_Ъ_П_А_Н_А_Р, а не ***
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***."усещането че те търсят"А "усещането, че си извършил престъпление"?А "усещането, че си наркотряфикант"?ама за бой са журналистите, дето ги канят такива "умници"
28
0
 
4
 
! Отговори
мутра преди 8 години
Това са героите на прехода!
27
0
 
2
 
! Отговори
Мута преди 8 години
баредата президент
26
2
 
41
 
! Отговори
suisse преди 8 години
Просьлзих се. Направо да организираме една смс кампания и да сьберем средства за тези измьчени душици.
25
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо ми се сви сърцето...да мисля колко им е тежко на някои мутри.
24
0
 
3
 
! Отговори
mytra преди 8 години
losho za kolegi ne moze da se kaze - a neshto xybavo pak xi4...... balgarina vinagi e bil rop.
23
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво дъвчете само баретите,не виждате ли какво става в държавата.Нека ви дам един *** пример. Делян Пеевски на 21 години беше шеф на пристанището във Варна. Половината ни министри са с фалшиви дипломи, другите май въобще и нямат. Хората, на които са поверени милиони левове, не са нищо повече от син на този, приятел на онзи и с тоя ритам Събота футбол. Следователно, системата си е ок да го духат бедните.....Тоя с шоколади ли ви храни
22
5
 
41
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Само в РБългария престъпниците са не само на свобода, но й дават акъл на другите. Не знаех, че братята Галеви са ангелчета.
21
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Аноним..........................Пропищели са тарикатите и нехранимайковците,а на хората са помагали.
20
3
 
33
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Малииии... Сълзи от жал ми потекоха...
19
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой толкова ги търсиНали, ако ги открият ще се разприказватНякой не иска това
18
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мен баретата не ме бърка,това,че го наричат бандит по нареждане на някой си не ме интересува.Интересуват ме ония *** в парламента какво правят за моето благосъстояние.Баретата и Б.Б. да си се оправят.Ама тоя излезе железен човек,може само да му завиждате и да го плюете от завист.
17
1
 
15
 
! Отговори
Очаквано преди 8 години
От такива журналисти какво предаванеможе да се очаква?Кой го интересува какво яде и как спи някакъв "герой" напрехода.Този човек въобще не трябвашеда допуска да влизат в дома му.А про по-За кого ли "работят"тия двете?Та такова вмъкване на носталгия и съчувствие.Отврат....
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
az puk iskam baretata da stane politik.
15
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ми поднасяте пак барета на тепсия?Не ми плаща той заплата,не ме интересува,стига сте ни залъгвали с барета.Напишете ми всички политици,депутати,министри,техни роднини в какви палати живеят,какви доходи имат,яхти,какво правят за държавата си,за народа си. Работя,искам да си платя сметките,като отида на доктор да ме лекуват,не да ми искат пари,детето ми да го учат в училище,не да ми искат пари за уроци и т.н.
14
2
 
19
 
! Отговори
PD преди 8 години
Какви времена настанаха, що за нрави! Върнете обратно историите за кака Пена, дето дои по сто крави, или кака Сийка дето тъче на сто стана, Може и за бай Пеньо не си спомням какво правеше. От тези поне не ми се повдигаше. Щото от новите "герой" ми се. А като изригна сещате ли се върху кого ще е.
13
1
 
42
 
! Отговори
омръзнами преди 8 години
омръзна ми медиите да ме занимават с такива л****** - няма ри нещо хубаво в територията, че само такива да са на 1-ва страница на новините????? тоя да го бяха убили, а не да му плащам лечението, щото едва ли е бил здравно осигурен!?!? но журналята са най-продажната ***.докога престъпниците ще са Героите за подражание в нашата територия!?!?!?