Черна дупка, в която потъват пари, ли е в МВР?

Качество, а не количество – инициатива за реформа в системата
8 ное 2015 14:20,
28
Черна дупка, в която потъват пари, ли е в МВР?
Снимка: архив, Булфото

"Качество, а не количество в МВР" е гражданската инициатива, която ще събере този следобед до министерството хора, които се обявяват "за" реформа в системата и "против" корупцията в нея.

Георги Драганов и Кирил Чуканов уточняват пред bTV, че събитието не е контра на националния полицейски протест, а поредна акция от инициативата.

"Да станем една нормална страна, в която полицията да е в услуга на гражданите. Това искаме ние. Ние не сме тук, за да протестираме против полицаите. Ние сме тук, защото полицията не си върши работата и защото ние искаме тя да започне да си я върши, което може да стане само и единствено, когато бъдат изгонени корумпираните полицаи, когато бъдат изгонени лентяите, когато бъдат изгонени тези, които не могат да покрият минималните критерии за физически изисквания", коментира Георги Драганов.

"В момента това министерство е една черна дупка, в която се излизат над 1 милиард от парите на българския данъкоплатец, която изобщо не е ефективна в опазването на закона и правата на гражданите. Просто е наистина инструмент или за политическа репресия, или за обслужване на мафиотски интереси директно", посочи на свой ред Кирил Чуканов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Твърдо- ДА!
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да!
15
1
 
0
 
! Отговори
ales преди 8 години
Abe tapiri, zakoni ima,....ima takiva koito gi e strah da gi prilojat....A naj-stra6nite reketyori sa imaenno politzaite ili biv6ite takiva.....Ot tiya na ulitzata stavat naj- golemite mafioti. Za tezi koito slujat dobre trjabva da ima nagradi i obez6tetenija, no vsi4ko da e varzano s predstavjaneto im po vreme na trudovija staj. Vseki edin *** parvata mu ideja e da stava politzaj, za6toto takiva im trjabvaha navremeto ,...prosti i ograni4eni. Sega ne6tata sa po-razli4ni i letvata trjabva
14
0
 
4
 
! Отговори
Аси преди 8 години
Вместо управляващите да мислят как да увеличат доходите чрез мерки за стимулиране на икономически растеж, отново говорим за рестрикции и орязване на приходи на трудещи се. Без значение от кой сектор са. Повсеместната бедност и страх за бъдещето са начин да се отнеме волята и свободата на хората. И смятам, че полицаите са напълно прави да защитават трудовите си права. Проблемът с качеството на работа на полицията няма да се реши с мизерно заплащане.
13
0
 
3
 
! Отговори
33333333333333333333 преди 8 години
3/4 ot tiah sa absollutno izlishni.i kakvo ozna4ava voenen lekar.....nito e voina.nito sa voenni .a imat privilegii kato voenni-ot tuk triabva da se zapo4ne da se reze zdravo prez ruzete....
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като процент на разходите за милицията на пьрво място в Европа, какво повече
11
0
 
19
 
! Отговори
!!! преди 8 години
*** народ и това си е! Въпреки всичко се продължава да се говори,че полицая е проблема и на никой от разбирачите не му дойде акъл в празната кратуна,за да прозре,че всичките проблеми и недоразумения и в Полиция,и при лекари,и при учители и във всички сфери на живота, идват само и единствено от Вашите любими управници!!!Но не,толкова сте кухи,че продължавате да си мислите, че като ония горе ви плюят и вали дъжд!То бива,бива,ама толкова просто население никъде няма и затова ще сме най-бедни!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не спират някои да откриват топлата вода !
9
0
 
12
 
! Отговори
!!! преди 8 години
До Елизабет Ако малко се замислиш и се поинтересуваш, ще видиш, че тези коли и къщи са на онези 15 процента от населението, заради които останалите едвам свързват двата края! И ако мислихте, а не всичко което ви дойде първо на акъл да го изречете, тази държава може би щеше да тръгне нагоре! Но тук всеки, освен от футбол и всякакъв спорт, разбира и от политика,международно право,от полиция,от медицина и от абсолютно всичко! А истината е,че голяма част от народа не вижда по-далече от носа си!
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5. Ми нали за това говорим - за мафиотите и мафиотския бизнес ( коли , къщи ) е най малкото което имат.И се охраняват от полицаите !А бюджета за моята заплата е празен .
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези икономисти защо не кажат в цифри , какъв е бюджета на Франция и какъв на България !Какъв е. на Австрия и на България ?И от малък бюджет , на най. Бедната държава в ЕС , и 20% от него не е нищо ! Те ще кажат че в % , заплатата на учителите в БГ , е най- голямата в ЕС !Да не говорим за минималната - ( беднотия )
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абсолютна дупка , щото ни управляват едни като емблемата на една френска кола
5
2
 
7
 
! Отговори
Какво да съкратят преди 8 години
Онзи ден за цял Козлодуй бяха двама патрулиращи полицаи!Смешници!
4
4
 
10
 
! Отговори
Елизабет преди 8 години
Я , стига с това "най бедна страна " , "най беден народ " . Най големите и скъпи коли само тук се карат , най големите къщи , вили , имения - СА ТУК в БЪЛГАРИЯ ! Не може да се пресече и най малката улица без да излиза голяма кола !
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е добре , като знаете че обслужват мафиотите , защо не ги съкратите .И съда обслужва мафиотите , и там не ги изригвате ?
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да , Бойко ги влага там в черната дупка , после си ги взема и така , в бюджета не остава нищо !
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MAFIOTSKI INTERESI--OTKRIHTE AMERIKA BRAVO.