Къде Бъчварова си ти сега, да защитиш служителите на реда!

Протестиращите носят знамена, както и плакати срещу властта
Обновена: 8 ное 2015 14:10 | 8 ное 2015 14:04,
46

Снимка: bTV

Хиляди служители от сектор "Сигурност" се събраха на национален протест пред парламента, въпреки че само часове по-рано правителството обяви, че оттегля текстовете от проектобюджета за догодина, които засягат социалните им придобивки, чието орязване предизвика масови полицейски протести.

Още по темата

Демонстрацията се провежда в Деня на професионалния празник на полицията у нас.

Протестиращите носят български знамена, плакати срещу властта, а много от тях са дошли с децата си.

Обстановката към момента е спокойна, а броят на хората, които се събират пред Народно събрание, непрекъснато се увеличава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето ви няколко факта за румънската полиция. Заплатите там са от 3 до 5 пъти по високи от българските. На всеки полицай, който трябва да се премести на друга длъжност или град му се предлагат три места за работа и той има право да отиде на всяко място и работи там няколко дни, за да направи своя избор. При погребение на полицай зъдължително присъства и началника на частта, от която се е пенсионирал, независимо колко години са минали от тогава.
11
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кви полицаи, кви пет лева?
10
10
 
33
 
! Отговори
Nona преди 8 години
Когато ми откраднаха регистрационния номер на автомобила,на дежурния му трябваше половин час ,за да напише ТРИ изречения.....А в приемната имаше 15 човека....Без коментар!!!
9
19
 
9
 
! Отговори
сфетльо преди 8 години
Що едни и същи коментатори има в защита на сидерчо и тка дето ревът срещу куките? Нали ви спасиха вожда от мутрите от натфиз? Че он били големи и страшни.... Мачкайте турската партия атака, мачкайте псевдо патриотите ...
8
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно, да ги питат защо бюджета е празен ? Кой ще им направи ревизия ?къде изнесоха заема за 16 милиарда.
7
23
 
45
 
! Отговори
Накара преди 8 години
Имам поглед от кухнята на полицията. Повярвайте ми - такива *** са българските полицаи, че ми се повръща. Никаква работа не вършат. Карат през просото. Претупват си задълженията и само се оглеждат да хванат кьоравото. Мой съученик, който е полицай ми каза, че той толкова изкарва отстрани от рушвети, че заплатата си не я пипа и му се струвала смешно малка. Всички взимали и той взимал. Даже и без заплата да е пак би работил тази работа.
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отменяме всичко - се обади Боко , от ..клекалото ...: )
5
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре дошли в държавата на Боко Тиквата и принадлежащите му тикви! Тук не е по-различно от държавата на Ким Чен Ун и принадлежащите му оризови тикви - тук хората също нямат какво да ядат, личното мнение не важи за сметка на това на Вождът, свобода на словото няма защото да приказва може само Вождът, изборите са купени в името на Вождът и всички слушат и правят това което заповяда Вождът. Ура, другари! Напред с Вождът, към светли бъднини!
4
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DA BADAT UVOLNENI POLIZAITE--OT UTRE ZAPOCVAT DA MACKAT BALGARSKIAT NAROD.
3
8
 
21
 
! Отговори
СС преди 8 години
Коментар към снимка 3 - Като заедно можем повече, защо когато ние протестирахме вие ни биехте. А сега се сещате че заедно можем повече.
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истината, е че мутрата, която българските десни от 10-15 г. са си избрали за вожд, разбира от мутренски "бизнес"- рекет, изнудване, грабежи, разчистване на мутренски територии, контрабанда и т.н. Това, което предишните 10 г. е правил с бухалката, сега го прави използвайки силовите ресурси на държавата. Мутромилиционерското управление няма за цел растеж на икономиката, целта е по-проста, като на мутри - грабеж и крадене на всичко, до което се докопат, вкл. и евросредствата (те да не са с нещо привилегировани, че мутрите да не ги пипат?).
1
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо никой не поставя въпроса на Правителството, че въпреки бюджетният излишек с който се хвали Тиквата, въпреки двата заема за последните 6 месеца (16 млрд + 5.3 млрд), въпреки европарите - ХАЗНАТА Е ПРАЗНА ?!?Моля, господа журналисти задайте ако обичате тези въпроси на Вожда ?