Цветанов: Всеки може да е министър на правосъдието!

Той увери, че е несъстоятелно да се говори за предсрочен вот
14 дек 2015 10:37,
53
Цветанов: Всеки може да е министър на правосъдието!
Снимка: архив Bulphoto

"Несъстоятелно е да говорим за извънредни избори, защото днешното управление няма алтернатива", настоя председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. "Вярвам, че мнозинството е стабилно", заяви той.

От гледна точка на сигурността и стабилността на държавата по-добре е да няма избори. Ако отидем към предсрочни избори, ще имаме служебно правителство и 3-4 месеца държавата ще бъде блокирана", коментира още Цветанов пред Нова тв.

По въпроса за оставката на правосъдния министър Христо Иванов, Цветанов заяви, че всеки би  могъл да бъде разглеждан като нов министър на правосъдието, в това число и Меглена Кунева. Той обясни, че ГЕРБ нямат номинация за поста, но все пак се водят разговори в тази посока.

"Ако започнат процесите за умишлено и съзнателно дестабилизиране на държавата не виждам причина да не отидем към предсрочни избори", добави той.

"Радан Кънев вече стартира своята президентска кампания", коментира Цветанов и попита: "Ако "БСП лява България" внесе вот на недоверие за здравната реформа, Радан Кънев и Реформаторският блок как ще гласуват? 

"Аз съм убеден, че Меглена Кунева и Божидар Лукарски са достатъчно отговорни и ще вземат правилното политическо решение, както за държавата, така и за техните политически формации", каза още заместник-председателят на ГЕРБ.

"Аз не смятам, че симпатизантите и членове на ДСБ стоят твърдо зад решението на Радан Кънев, което беше публично оповестено", коментира още той.

"Петър Москов е министър на ДСБ.  Той е член на ДСБ. Партията има и други представители в изпълнителната власт", заяви Цветан Цветанов.

Той коментира и колко близки са здравния министър Петър Москов и премиера Бойко Борисов:  "Когато работиш в един екип близостта става по-истинска, но това не трябва да минава през призмата на някакво приятелство. Това което обединява премиера и Петър Москов са националните интереси за стабилността на държавата. Премиерът е приятел с много хора в управлението и извън управлението", заяви още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ZASHTO OSHTE NE E V ZATVORA--TAM MOGE DA OTIDE VSEKI,NO NE I TOI.
33
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
ГЕРБ доказаха че няма смисъл за нещо повече от магаре на поста Министър на правосъдието. Трябва да се подчинява и върви накъдето го ръчкат с остена ДПС, Ца и Б.Б. Накратко Мафията.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То горкото "правосъдие" затова е на такова дередже, `щото всеки може да му е министър! Всъщност такава е и цялата ни държава...
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нареждайте се по околовръстните на държавата! Казах ви! Търсят кой да е балък да го играе министър! Всеки с компромисен морал има голям шанс за назначение. Оглеждайте се за големи черни коли в кортеж, може да ви харесат!
30
0
 
3
 
! Отговори
inc преди 8 години
Пеевски и Доган да номинират, а Цацаров да каже кой да е министър на правосъдиетоБоклуци
29
4
 
1
 
! Отговори
SS преди 8 години
червените и путинските отпадъци пак за взели по някой мръсен американски долар и звучна грачат по сайтовете .... е поне малко и те да си усмислят животеца!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярвам му. Всеки може... иска се само да е послушен, необходимо и достатъчно условие при тяхното управление
27
0
 
7
 
! Отговори
подозрителен преди 8 години
Цвъки, да не поготвяш почва, че и ти можеш да станеш правосъден министър?
26
2
 
3
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
Цвъки е прав. Щом един адвокат със спрени права може да е министър на правосъдието, що да не може всеки в т.ч. и той?
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тиквун-пеевски -цацаров
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цвък
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки може да е министър на правосъдието даже и Цв. Цв. Тогава ще видите такава физкултурна реформа, че свят ще Ви се завие
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Особено ,когато условието е да не правиш нищо, или да разгониш фамилията на малкото полезни за обществото хора.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цвък Цвък.
20
0
 
11
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Цвъки, вие доказахте в предният си мандат, че всеки може да е здравен министър - Десиславчето, на Рапоня братчедката и сие. Ся ще доказвате, че всеки може да е правосъден ли? Да не говорим, че това министерство е напълно безполезно, да не кажа и противоконституционно.
19
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Прокурор,не позна,ако Пеевски стане министър на Правосъдието,бъди сигурен и то 100%,че др.физкултурник ще бъде в панделата.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да очакваш от *** физкултурник ? Те герберите и за космонавти да ги избереш и за там стават. Но струва ми се , че най- подходящата професия за герберите е ГРОБАР. Справят се чудесно с това да затриват българският народ. Разбира се, че има алтернатива за България и тя е единствената вярна- управление на родолюбците от АТАКА. Ако това се получи всички кокошкари ще освободят затворите и на тяхно място ще влязат Ив.Костов, Царя, Борисов, същият Цветанов, Куневица, главния безмозъчен прокурор
17
0
 
18
 
! Отговори
ЗА РАЗЛИКА ТИКВАТА преди 8 години
на ТОЯ е като ***, а на вожда е като ОГРОМНА 100 кг ТИКВА
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя и Кунева продаде интересите на България и на Народа на чужди власти, но е пак в управлението че и вице! Ама народа си е простоват, все иска някой да го клати, сега е наведен на Мутрата и Мутрата се облекчава с удоволствие!
15
0
 
22
 
! Отговори
Може ами ! Че как ?! преди 8 години
Ама разбира се, че "всеки може да е министър на правосъдието". Вие, господа гробаристи, доказахте, че и магаре може да е министър на всичко. Щом и това недоразумение от снимката мина през този пост на министър- може, всичко може, само връзки и пари да има човек. Да знае кому и как да се подлага, с кого да си пуши тутуна и да си пие питието. Щом е наясно с това човек- може. Пардон- не само човек. Както писахме- и за магаре е допустимо.

Спонсорирани публикации