Цветанов: Всеки може да е министър на правосъдието!

Той увери, че е несъстоятелно да се говори за предсрочен вот
14 дек 2015 10:37,
53
Цветанов: Всеки може да е министър на правосъдието!
Снимка: архив Bulphoto

"Несъстоятелно е да говорим за извънредни избори, защото днешното управление няма алтернатива", настоя председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. "Вярвам, че мнозинството е стабилно", заяви той.

От гледна точка на сигурността и стабилността на държавата по-добре е да няма избори. Ако отидем към предсрочни избори, ще имаме служебно правителство и 3-4 месеца държавата ще бъде блокирана", коментира още Цветанов пред Нова тв.

По въпроса за оставката на правосъдния министър Христо Иванов, Цветанов заяви, че всеки би  могъл да бъде разглеждан като нов министър на правосъдието, в това число и Меглена Кунева. Той обясни, че ГЕРБ нямат номинация за поста, но все пак се водят разговори в тази посока.

"Ако започнат процесите за умишлено и съзнателно дестабилизиране на държавата не виждам причина да не отидем към предсрочни избори", добави той.

"Радан Кънев вече стартира своята президентска кампания", коментира Цветанов и попита: "Ако "БСП лява България" внесе вот на недоверие за здравната реформа, Радан Кънев и Реформаторският блок как ще гласуват? 

"Аз съм убеден, че Меглена Кунева и Божидар Лукарски са достатъчно отговорни и ще вземат правилното политическо решение, както за държавата, така и за техните политически формации", каза още заместник-председателят на ГЕРБ.

"Аз не смятам, че симпатизантите и членове на ДСБ стоят твърдо зад решението на Радан Кънев, което беше публично оповестено", коментира още той.

"Петър Москов е министър на ДСБ.  Той е член на ДСБ. Партията има и други представители в изпълнителната власт", заяви Цветан Цветанов.

Той коментира и колко близки са здравния министър Петър Москов и премиера Бойко Борисов:  "Когато работиш в един екип близостта става по-истинска, но това не трябва да минава през призмата на някакво приятелство. Това което обединява премиера и Петър Москов са националните интереси за стабилността на държавата. Премиерът е приятел с много хора в управлението и извън управлението", заяви още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
18
 
! Отговори
кк преди 8 години
"Цветанов заяви, че всеки би могъл да бъде разглеждан като нов министър на правосъдието, в това число и Меглена Кунева"Урааааааааааааа, искам и моята кандидатура да бъде разгледана!!!!!Поне от Кунева и от Цветанов имам повече акъл и патриотизъм.
13
0
 
23
 
! Отговори
Въпроси без отговор преди 8 години
След като най-обикновена мутра , рекетьор от 90-те год. и бодигард може да стане Премиер , какво остава за другите министерски постове!? Щом за президент имаме мижитурка занимаваща се с офшорни фирми , какво остава за другите висши постове!? А от партиен секретар да станеш председател на демократичен парламент ....е това е вече брутално!Между другото , къде е Фидосова ????? Някой проверил ли е банковата й сметка след "оттеглянето" си????
12
0
 
26
 
! Отговори
с преди 8 години
А в затвора кога, Цецоу?!
11
1
 
19
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Щом всеки може да е министър на правосъдието, изберете Бат Сали!
10
0
 
8
 
! Отговори
логика преди 8 години
то и с толкова много нови милиярди дълг всеки може да управлява също... ако под управление се разбира каквото и да е управление
9
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като Станишев беше Премиер без никакво образование и трудов стаж какво да кажем . Но другаря червен *** плюе по ГЕРБ , ама не вижда кадрите на БСП колко са неграмотни и елементарни.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ръката на закона наказва дребните риби,а помилва големите престъпници.Цв.Цв. е доказателство.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В герб само калуни ли има -един с тиквеста глава ,тоя даскал по физически с пипонеста -и после чакайте нещо в тази държава да се оправи и да тръгне напред!!!
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е, след като Бойко може да е премиер - кво остава за някъв министър.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всеки може да е минситър стига да е наш човек.
4
15
 
4
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
Прав е г-н Цветанов, всеки може да е министър, за тази позиция няма изисквания за ценз или образувание, така че няма проблем да си сложим който е подходящ. Нека да не се поддаваме на натиска на РБ за реформи, първо трябва да вървим по пътя на прехода, а за реформите после има време. Избързването с реформите не е добра идея.
3
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любимия на червения *** Тодор Живков беше с трети клас образование и овчар по професия , но това не пречи да го обичаш нали. Ама той е от вашата партия БКП-БСП и е велик независимо , че продаваше България за без пари . Ако знаете като плюете по ГЕРБ колко сте жалки с вашите 5 % подкрепа ще се скриете в някоя дупка на Позитано 20 .
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В ТАЗИ ДЪРЖАВА БУКВАЛНО ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е МИНИСТЪР НА ВСИЧКО.ДОРИ САМИЯТ ЦВЕТАНОВ БЕШЕ МИНИСТЪР, ПРИ ТОВА НА МВР.ДА, ВСЕКИ ПОСЛУШНИК, ВСЕКИ ***, ВСЕКИ НЕКАДЪРНИК МОЖЕ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР.МИНИСТРИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ САМО ЧЕСТНИТЕ, КОМПЕТЕНТНИТЕ, КВАЛИФИЦИРАНИТЕ, ДОСТОЙНИТЕ, МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ ХОРА.КАКТО И ДА Е МАЙ ТАКИВА ПОЧТИ НЕ ОСТАНАХА.
1
1
 
21
 
! Отговори
Ясно преди 8 години
Естествено, че всеки може да е министър на правосъдието. И без това от него нищо няма да зависи и ще му казват какво да прави.

Спонсорирани публикации