Приятели на убития Тодор: Убийците му да бъдат наказани!

18-годишното момче бил добряк, който не би навредил на никого
13 яну 2016 09:00,
159
Приятели на убития Тодор: Убийците му да бъдат наказани!
Убитият Тодор много обичал животните. Снимка: Facebook

Убитият в центъра на Враца Тодор Йорданов е учил в местното училище СОУ" Васил Кънчов".

Приятели и съученици на 18-годишното момче споделят във Facebook, че е бил добряк, който не би навредил на никого.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че инцидентът се разигра вчера по обед пред ужасените погледи на стотици очевидци.

Двама братя - Иван П. на 32 години и 36-годишният Десислав П. с прякор Поничката го пребили до смърт след кратък словесен спор.

Свадата се разиграла, след като мъжете пресичали уличното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от убитото момче. След разменени реплики от двете страни се стигнало до саморазправа и побой с метален бокс.

Приятел на Тодор обясни, че смъртта му е настъпила вследствие на глътване на езика и задушаване.

С младежа била и приятелката му Грета, която изпаднала в шок от зловещия инцидент.

В хода на предприетите заградителни действия, в района на инцидента, е задържан по-малкият брат, а другият успял да избяга, но по-късно отишъл сам в РПУ-то, придружен от адвоката си.

Починалият Тодор е трябвало да бъде абитуриент тази година. В спорта се справял отлично. Негови близки разказват, че ходел на много състезания, като печелил всички първи места по таекуондо.

Приятелите му настояват в социалните мрежи, че искат най-много справедливост и нападателите да си получат заслуженото.

Младите хора от Animal Help-Vratsa настояват безмилостните убийци на Тодор да бъдат наказани подобаващо.

Ето какво пишат още защитниците на животните от Враца:

Тодор и приятелката му Грета обичат животните и са наши доброволци. Той е възпитан, интелигентен и състрадателен млад човек...

Дано убийците му да бъдат наказани подобаващо!!!

Почивай в мир, Теди!!!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно е какво е станало. Тия бабаити са пресичали тежкарски на място, където даже няма пешеходна пътека, жертвата е бибитнал, разменили са си по една майна и развръзката я четем всички.....
69
17
 
6
 
! Отговори
хъм преди 8 години
Пресичаш на пешеходна пътека и някой с кола ти свири с клаксон.. Хмм.. не друго, ама ми звучи супер селяндурско...
68
13
 
19
 
! Отговори
художника преди 8 години
Нелеп край за един бъдещ шампион по таекуондо. Само че треньорите трябваше да обяснят на това момче, че спорта се практикува в залата, а не на улицата/справка - Багата/.Видяло момчето двама шишковци и решило да си покаже "знанията" пред гаджето, а тя к`ва стана??? Не оневинявам убийците! Не обвинявам никой, но самочувствието понякога убива :-(
67
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Двамата бабаити да ги вкарат до живот в затвора за умишлено убийство по брутален начин! А да бе, това е България, еми тогава да ги направят бизнесмени и депутати.
66
1
 
8
 
! Отговори
до Харон преди 8 години
Прав си. Оръжие се вади ако се стреля. Ако няма да стреляш все едно се самоубиваш....
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 85Нещата реално са такива - убийство посред бял ден от двама яки мъжаги, за които се предполага, че на 35 г. вече им е дошъл акъла и могат реално да преценяват ситуацията!
64
1
 
10
 
! Отговори
Александър преди 8 години
Няма такива работи : И.П. на 32 г. и Д.П. на 36 г. Дайте пълни имена и снимки, прокуратурата в случая не може да даде справедливо наказание. Щом искат да се бият ,ще се бият.. ! Да почива в мир момчето !
63
6
 
18
 
! Отговори
Харон преди 8 години
Понеже чета, за газови пистолети.. Не правете такива грешки! В момента в който извадиш оръжие, вероятноста да бъдеш мъртъв след това е много голяма! Когато адвоката ти доказва в съда, че газовия пистолет не е оръжие, ти по това време ще бъдеш в гроба! Аз не бих се поколебал да отнема живота на човек, който ме заплашва с оръжие, първо бих убил, после бих мислил, за последствията!
62
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ima veroqtnost, dvamata bratq ubiicite na Todor, da sa rasisti! Da sa obarkali Todor s nqkoi rom i da sa go prechukali!
61
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Погледнете реално на нещата, те не са винаги черни и бели. Мочето може да не е чак толкова добро колкото го описват. Може да е нервак, пресичат някакви си , веднага клаксони, реплики, слизане от колата, това е демонстрация да саморазправа, но е сбъркал хората. Абсолютно същата случка се случва в автобуса предния ден, тогава обаче 16 годишния младеж пребил авиоинженера, ако до инженера имаше 100 килограмов брат и ученика бе изял пердаха, щеше виновни да са по възрастните, които са го набили.
60
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ко ся, малкия е решил да се се направи на тежкар пред корвата, натиска клаксона на пешеходци и понеже е шампион по таекондо дори слиза от колата. Да ама явно е намерил каквото търси. "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" са казали хората.Да почива в мир!
59
8
 
6
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
На мен не ми работи клаксона на колата, така че не им свиря. Ако пресичат неправилно или вървят по платното, направо спирам, хващам ги и ги тръшкам на тротоара с думите "Тук ви е мястото, не на пътното платно". Досега никой не е оспорил действията ми, по простата причина че не могат да станат от тротоара. Стават, ама след десетина минути и си тръгват нaсрaни.
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 72А какво са искали, като са го били с метален бокс в главата?
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То така всеки може - двама 35 г.мъже срещу 18г. хлапе., сега като ги разделят в отделни затвори и килии, ще имат много приятели. Щото при мен е имало такива батки, дето като ги удариш с юмрук с бокс - си чупиш пръстите и китката.Или ще се плаща с пари или по друг начин. Абе все ще се плаща.Пък тия ако затрият сина ми, направо да си купуват ковчези и да поръчват поп. Нема да ги чакам вообще. То и бащата на хлапака сигурно нема да ги чака.
56
2
 
7
 
! Отговори
някой преди 8 години
Да, правилно е отбелязал от коментар 66.Може би дори могат да се нарекат бежанци.Защото всички млади бягат от несигурността у нас по пътищата, домовете, училищата, парковете - навсякъде.У нас на почит са юмручното право, кражбите, изнасилванията, убийствата, телефонните измами, побоищата, мутрите и всичко, което носи агресия.Като прибавим и все по-голямата неграмотност, липсата на елементарна култура и възпитание, картинката става ужасяваща.С една дума - липса на сигурност и бъдеще.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bog da prosti pochinaloto momche! Bil e s priqtelkata si! Vidql gi e che sa dvama! Ot kakav zor mu e pritrqbvalo da se napravi na maj pred gadjeto si?!?
54
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има нещо много важно, което пропускате! Те не са искали да го убиват..!
53
8
 
1
 
! Отговори
Adulf преди 8 години
Не казвам, че това момче е, но подзаглавието ме накара да се замисля, че всички педофили, рецидивисти, убийци и просто тежкари са големи добряци, на мухата път правят.
52
7
 
5
 
! Отговори
рус преди 8 години
Първи мач: метален бокс vs. Taekwondo 1:0
51
1
 
18
 
! Отговори
Тонка преди 8 години
Не мога да си представя какво трябва да е провинението, че да те убият посред бял ден, едва ли не на центъра. И как успяха тези 100 килограмови бабаити да надвият на 18-годишно момче! Каква заплаха видяха? А какво правеха онези с телефони отстрани - какъв *** трябва да си за да заснемеш убийство, което става пред очите ти? Не се ли замислиха, че утре те може да са на мястото на Тодор и когато имат нужда от помощ да гледат само светкавиците на телефоните! Бездушно и изродено общество сме!