SMS до Панов за "двете каки", препратен от номера на Борисов*

Премиерът "на крака" във ВСС: Всеки ден ми спрягат името, без да имам общо
Обновена: 14 яну 2016 15:02 | 14 яну 2016 13:50, Веселина Йорданова
39
SMS до Панов за "двете каки", препратен от номера на Борисов*
Снимка: БулФото

Заседанието на Висшия съдебен съвет беше прекъснато, след като председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов огласи съдържанието на есемес, препратен му от номер, записан в телефона му като номера на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
Съобщението е във връзка с дебатите в Съвета по проверката срещу съдия Владимира Янева.

Съдържанието му гласи: "Лозан Панов пак предложи да ви викаме за двете каки. Не го приехме".

Междувременно премиерът Бойко Борисов дойде на заседанието на ВСС. Единственото, което той каза пред журналисти, беше: "Всеки ден ми спрягат името с нещо, с което нямам нищо общо".

Той покани журналистите да се качат на заседанието на ВСС и добави: "Нали искат да говорят с мен, орган, който няма никакво право да ме вика", предаде БТА.

По-рано Лозан Панов настоя компетентните органи да проследят пътя на това съобщение, като не се нае да коментира защо според него премиерът му го е препратил.

Този случай стана повод шефът на ВКС отново да постави въпроса за бързия начин, по който ВСС се опитва да приключи проверката на разговорите между Владимира Янева и Румяна Ченалова, в които става дума за недопустими отношения между изпълнителната и съдебната власт във връзка с конкретни висящи дела.

По време на днешното заседание на ВСС Лозан Панов изказа мнение, че министър-председателят Бойко Борисов трябва да бъде изслушан от членовете на ВСС по казуза "Янева гейт".

Той добави, че е показал есемеса и на главния прокурор Сотир Цацаров, който го прочел и единствената му реакция е била, че се е усмихнал.

Лозан Панов заяви, че преди е разговарял с премиера на този номер. По случая с "Янева гейт" Панов посочи, че продължава да настоява, че трябва да се направи обективна проверка. По думите му, за да се покаже нормална институционална реакция в тези казуси, е необходимо да се действа по по-разумен начин.

Информацията е обновена към 14.01 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: ВССЛозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
7
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ОСТАВКА И СЪД ЗА БОРИСОВ, А СЛЕД ТОВА ЗАЕДНО С ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА. ТОЗИ ЧОВЕК Е НАГЪЛ ДО БЕЗОБРАЗИЕ!
28
2
 
22
 
! Отговори
кико преди 8 години
Боко много се дразни като го попитат нещо право в очите , за случаи който отдавна е решил да замете под килима.Става дума за "Янева гейт".И тъй -като Панов е решил да не му тича по свирката,а да разнищи тези топ мафиотки до край,тоя му препраща СМС със заплахи и мутренски обвинения,че се бъркал в политиката.Ми то не може само да се въртиш до топлото дупе на Л.Павлова и да режеш ленти.Иска се да понесеш отговорност и да те поразпитат тук там.
27
4
 
24
 
! Отговори
ТОНЧЕВ преди 8 години
ИНТЕРЕСНА РАБОТА -ВСИЧКИ СА ПРОТИВ БОРИСОВ ,ПЪК НИКОЙ НЕ ИСКА ОСТАВКАТА МУ . ЗА НЕГОВАТА ОСТАВКА СТАВА ВЪПРОС ,НЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО .ТРЯБВА ДЕБЕЛО ДА СЕ ПОДЧЕРТАЕ ,ЧЕ ТОЙ ПОВЕЧЕ НЕ Е ЖЕЛАН ЗА ПРЕМИЕР И КОЙТО ГО ПРЕДЛОЖИ ПАК ,ДА ХОДИ ВЕЧЕ С КАРИРАНИ ДРЕХИ .
26
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Баташки2. Бат Боко е объркал номера на който го праща3. СМСа е изпратен от апаратура която може да хакне мрежата на оператора и да подмени реалния номерНай вероятен ми се струва вариант 2.това сам ли го измисли или един човек с каскет така ти каза да напишеш?
25
2
 
5
 
! Отговори
Иван преди 8 години
E то phone spoofing-a го има от години :) Тия откриха топлата вода.
24
1
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
До Оставка на Борисов,То хубаво ама какво ще промени това, след като пак ще бъде избран, Народът по-умен ли е станал ? Твърдо НьЕ !Ако се прави нещо, за което се харчат държавни пари(нашите данъци) то трябва да има смисъл!Смисъл има да се направят реални законодателни промени, които да гарантират политическа независимост и прозрачност на съдебната система, като предложените от Г-н Христо Иванов.Второ, оставка на ВСС и нов избор на ВСС, съдиите определено имат повече интелект от средно статистическия избирател(***'трял).
23
1
 
16
 
! Отговори
такива ми ти работи преди 8 години
Е, па то Цацата е пратил смс на Тиквун, а той го е препратил на Панов.
22
0
 
16
 
! Отговори
Kotela преди 8 години
Мега *** ... И се мислят за хора
21
3
 
33
 
! Отговори
Оставка на Борисов преди 8 години
МАФИЯ !!!
20
3
 
21
 
! Отговори
Баташки преди 8 години
Има 3 основни варианта за този СМС1. Лозанов го е ва;шифицирал, т.е е сложил името на борисов на друг номер2. Бат Боко е объркал номера на който го праща3. СМСа е изпратен от апаратура която може да хакне мрежата на оператора и да подмени реалния номерНай вероятен ми се струва вариант 2.
19
1
 
25
 
! Отговори
Др.Българин преди 8 години
Гл.прокурор Сотир Цацаров , като го прочел само се усмихнал-Ха-Ха-ха.Бат Бойко е на шейната.Наклона е много голям и бързо наближава пропастта.
18
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, усещате ли се изобщо в каква пародия на държава живеете вече 25г.?!? И ако през по- голямата част от този период ви клатеха доказани комунистически апаратчици, в момента ви го слага мутрата на бай Тошо ведно с най-долнопробната част от мутренския ъндърграунд.
17
2
 
31
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Лозан Панов става за министър-председател.Има топки за разлика от"смелият" Бойко Борисов.
16
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
трите папи, двете каки, едната тиква...
15
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свестен човек. Мафията около него обаче няма да му прости. Мнооого охрана ще му трябва оттук нататък.
14
4
 
33
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Г-н Лозан Панов определено е достоен човек!Че във ВСС има и дребни душици, който слугуват на политическата и мутро-олигархичната власт съмнения няма. Затова и корупцията по високите етажи на властта върлува с пълна сила.Във всеки случай дълбоко се съмнявам, че който е препратил SMS-a го е направил с добри намерения към България и народа. В контекста на новите приказки за руски газопровод през България ми намирисва на партенките на КГБ, както и предишните "изтекли" записи.
13
0
 
42
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Баце в момента по спешност е отишъл във ВСС, явно да гаси пожара :)
12
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е трудно да се следи кой кой е в политиката. Отваряш свинските медии и като видиш, че плюят по някого, значи е достоен човек и се опитва да обърка сметките на ламята. Стискам палци Лозан Панов да не се уплаши, очаквам яко да го плюят и компромати да му търсят.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tova zvuchi kato vnimavai chuvam i vijda vsichko ....tova e oktopoda /mafiyata
10
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Медийните мишки на Пеефски и Винету се активираха яко. Оплюването на Панов започна от всички страни. Дано не го удавят.