Семейството на Тодор няма пари да погребе детето си

Ударите причинили болка на момчето, но не са го убили, твърдят експертите
16 яну 2016 10:25,
464
Семейството на Тодор няма пари да погребе детето си
Снимка: bTV

Семейството на 18-годишния Тодор, който бе убит в центъра на Враца, няма пари за погребението му.

За да се подпомогнат родителите на загиналото момче е разкрита дарителска сметка. Семейството е финансово затруднено и те трудно могат да посрещнат разходите около погребението на убития си син, пише bTV.

Сметката е отворена от българско семейство, живеещо във Франция. 

Още по темата

Семейството на ученика иска да наеме адвокат от София, а не местен, за да продължи битката в съдебна зала за смъртта на детето си.

Вчера стана ясно, че Врачанският окръжен съд пусна под домашен арест двамата братя, обвинени в умишлено убийство по хулигански подбуди.

Близки на Тодор обсадиха Съдебната палата и не искаха да пуснат Десислав и Иван Дамянови да напуснат съда. След дълго чакане обаче хората изместиха протеста си.

Междувременно случаят с убийството на младото момче се заплита все повече. 

По информация на Нова тв е имало над 20 удари върху тялото и лицето на Тодор. Но според заключението на експертите, тези удари са му причинили само болка и страдание, но не са довели до неговата смърт.

Вече има втора аутопсия от екипи от ВМА. Но към този час няма информация каква е причината за смъртта на 18-годишния Тодор от Враца.

Припомняме, че резултатите от аутопсията бяха засекретени. От прокурата твърдят, че нямат информация от патоанатомите за причината за смъртта на Тодор.

Предстои хистологична експертиза, която да докаже дали проблеми със сърцето не са причина за смъртта на момчето.

Според съдия Снежана Наумова, която е говорител на Окръжния съд във Враца, в делото има документи, които показват, че Тодор е имал сърдечни проблеми, сърдечно заболяване. 

Десислав Дамянов, един от братята, нападнали Тодор в злополучния ден, има криминална регистрация – за шофиране в нетрезво състояние.

Прокуратурата обаче е категорична – в ръцете на Тодор е имало бокс. Това твърди и неговата приятелка Грета. Боксът пада, когато Тодор се свлича на земята. Негов приятел прибира бокса и го изхвърля впоследствие.

Въпреки услията на криминалистите, този бокс още не е открит.

Всички, които биха искали да помогнат на майката и на бащата на Тодор, могат да използват следната сметка в "Прокредит банк България" ЕАД: BG41PRCB92301039643716

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
9
 
! Отговори
..... преди 8 години
Защо единия се укрива тогава бе като не са виновни тези закони важат само за бедния,беззащитен гражданин,ако беше дете на някой високопоставен чичко едва ли в момента щяха да са си вкъщи ...братя българи не ни чака нищо добро!
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** дайте няква сметка или с смс да съберем пари налисте журналисти иги разбирате работите жалко за момчето нищо че излезнало да се бие с бокса жалко и за двамата братя ече сасе отбранявали и са видяли смърт жалко и за семеиството на загиналия жалко за всички страни
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали беше мутра, баща му баровец и т.н. Какво се оказа? Лаладжии.
49
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пари за АУДИ иматпари за БЕНЗИН иматГО КАСКО ГУМИ ВИНЕТКА
48
19
 
7
 
! Отговори
към преди 8 години
тук без малко ще се започне разследване откъде-накъде отрудено семейство ще кара и а, има пари да му купи ауди. Ами ще отговоря как стават нещата в българия - събира цялата рода в продължение на цял живот пари, за да може децата да достигнат някакъв елементарен стандарт, купуват кола трета и четвърта употреба, заедно с помощта на баби, лели, дядовци и стринки, та дано поне децата ни да се почувстват че живеят в бяла страна. А на защитнинците на поничките пожелавам тези убийци да им пресекат пътя
47
21
 
7
 
! Отговори
П преди 8 години
Двамата ербапи-наречени Понички,ако са нормални хора ,сами ще поемат поне погребението. А цялата глутница от техни защитници да помислят ,че има възмездие за всичко.
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да продадат бокса и ще намерят част от парите.
45
5
 
11
 
! Отговори
5 преди 8 години
Съболезнования на близките му. Едно погребение е минимум две хиляди. Трудно някой честен човек може да извади изведнъж две хиляди в Бг. Бог да прости момчето, дано се разреши справедливо делото, макар че се съмнявам. Дано намерят успокоение родителите и близките му, въпреки всичко и въпреки всички.
44
2
 
19
 
! Отговори
Opiten gazar преди 8 години
Taka stava kato keleshi se praviat na gazari i gledat strashno i skachat da se biat s po vuzrastni maje ,tova e masova po diskoteki i navsiakde v bg, Malkite keleshi nosiat vinagi v djobovete si nojove tip peperyda ili boksove i si misliat 4e sa gangsteri ot filmite ,samo 4e niamat i 5lv v djobovete i roditelite im su6to sa gladni . Neka sega keleshite se zamisliat predi da ska4at i da nalitat na po vuzrastni maje, mnogo jasno 4e i men da me napadne niako drishlio ste se zashtitia .
43
9
 
17
 
! Отговори
Тъпото преди 8 години
Да продадат бокса и аудито .....
42
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не сме се научили да отсяваме плявата от зърното!Българинът от всичко разбира,от съдебна медицина,от правораздаване,от политика,футбол и от мн. д. неща,които знае че съществуват,но не е наясно как функционират.Съболезнования на семейството и близките,но наистина на голия си ***,за какъв чемер им е Ауди?Малката истерична ***,защо не се опита да го озапти и спре,след като вижда че срещу тях идват две сто килограмови прасета?Чест,достойнство,знае ли какво означават тези думи?
41
6
 
41
 
! Отговори
vaseto преди 8 години
ей оставете инцидента, какво четем в момента семейството няма пари за погребение даже, помагайте, виждам ауди а3 за около 3 бона на момче взела книжка вчера. От нормално семейство съм, работя откакто съм завършил училище. Първата кола си я взех когато бях на 23 години, очукана мазда за 1500 лв. Ае не преигравайте вече че почва малко да ми писва от вс. тия глупости....нямали пари даже за погребение, завалиите....
40
7
 
5
 
! Отговори
Б преди 8 години
Е сигурно всички,които защитават Поничките ,са събрали пари за погребение!
39
21
 
8
 
! Отговори
колко плоско преди 8 години
тук само трима пишат против убитото дете и защитават убийците- възрастни мъже. На всяко противно мнение има веднагически три харесвания. Колко плоско. Хора, не пишете и не спорете по форумите, няма смисъл. Промити мозъци и дървени философи са превзели мненията, както и близки на убийците и подкупните адвокати и съдии също пишат.
38
2
 
14
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Жалка постановка!!!Явно не са решили да имат медийно внимание!Не им завиждам на двамата братя! Тези хиени ще ги разкъсат!
37
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей лъжци, в Америка ходих да им работя, за да си купя същото такова ауди като на Боксчо, а той е бил 18 годишен наежен пикльо. Като сте имали 4-5 хиляди да му купите такава кола, вземете се изкъпете и спрете да лъжете, поне имайте достойнство. На всички с акъл ни е ясно, че искате да използвате глупавите хора, които ви вярват, за да изкярите някви пари от ситуацията, дарения... неколко десетки хиляди ще съберете да, спокойно ли ще ви е, че се провалихте като родители, по кръчми да ги давате
36
4
 
27
 
! Отговори
Benzin преди 8 години
До 34 Да, първо ще си заделя пари за неочаквани разходи и ще гледам да си вдигна стандарта на живот, преди да купувам на 18годишното ми дете тъкмо взело книжка ауди а3. Пределно ми е ясна психиката на 18годишните шофьори, мислят си че светът е техен. Нека момчето почива в мир, но тази целенасочена пропаганда че и чак протести ме потресе.
35
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз още преди няколко дни написах, че накрая ще го изкарат самоубийство. Май работата отива точно натам, като чета сега за заключенията на т.нар експерти
34
2
 
23
 
! Отговори
26 преди 8 години
Тези с нормалните реакции да ми обясняват реакцията на приятелката му . Чакам !
33
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пари за кола и гориво имат, но за погребение не..