Семейството на Тодор няма пари да погребе детето си

Ударите причинили болка на момчето, но не са го убили, твърдят експертите
16 яну 2016 10:25,
464
Семейството на Тодор няма пари да погребе детето си
Снимка: bTV

Семейството на 18-годишния Тодор, който бе убит в центъра на Враца, няма пари за погребението му.

За да се подпомогнат родителите на загиналото момче е разкрита дарителска сметка. Семейството е финансово затруднено и те трудно могат да посрещнат разходите около погребението на убития си син, пише bTV.

Сметката е отворена от българско семейство, живеещо във Франция. 

Още по темата

Семейството на ученика иска да наеме адвокат от София, а не местен, за да продължи битката в съдебна зала за смъртта на детето си.

Вчера стана ясно, че Врачанският окръжен съд пусна под домашен арест двамата братя, обвинени в умишлено убийство по хулигански подбуди.

Близки на Тодор обсадиха Съдебната палата и не искаха да пуснат Десислав и Иван Дамянови да напуснат съда. След дълго чакане обаче хората изместиха протеста си.

Междувременно случаят с убийството на младото момче се заплита все повече. 

По информация на Нова тв е имало над 20 удари върху тялото и лицето на Тодор. Но според заключението на експертите, тези удари са му причинили само болка и страдание, но не са довели до неговата смърт.

Вече има втора аутопсия от екипи от ВМА. Но към този час няма информация каква е причината за смъртта на 18-годишния Тодор от Враца.

Припомняме, че резултатите от аутопсията бяха засекретени. От прокурата твърдят, че нямат информация от патоанатомите за причината за смъртта на Тодор.

Предстои хистологична експертиза, която да докаже дали проблеми със сърцето не са причина за смъртта на момчето.

Според съдия Снежана Наумова, която е говорител на Окръжния съд във Враца, в делото има документи, които показват, че Тодор е имал сърдечни проблеми, сърдечно заболяване. 

Десислав Дамянов, един от братята, нападнали Тодор в злополучния ден, има криминална регистрация – за шофиране в нетрезво състояние.

Прокуратурата обаче е категорична – в ръцете на Тодор е имало бокс. Това твърди и неговата приятелка Грета. Боксът пада, когато Тодор се свлича на земята. Негов приятел прибира бокса и го изхвърля впоследствие.

Въпреки услията на криминалистите, този бокс още не е открит.

Всички, които биха искали да помогнат на майката и на бащата на Тодор, могат да използват следната сметка в "Прокредит банк България" ЕАД: BG41PRCB92301039643716

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
20
 
5
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
А дали нарочно не са постъпили така Поничките,това да е един добър сценарий.Помислете-все пак са доказани престъпници с пари!
31
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като се сетя за гаврите с онова момиче от Пловдив, което заляха с боя. Какви подигравки в интернета после към нея, какво чудо.. Не се учудвам изобщо на пишещите гадории тук. Всичко е въпрос на организация на няколко човека, които да седят и да драскат денонощно из мненията без съвест и човешко отношение. Пожелавам им същите съдби, които осмиват и на които се подиграват - на тях, на децата им и на близките им. Това поведение което показват към страданията на едно семейство е нечовешко.
30
24
 
14
 
! Отговори
м да преди 8 години
Можем само да пожелаем на платените драскачи тук, на съдиите, адвокатите и патоанатомите по този случай подобна съдба. Дано са по далновидни и започнат събиране на пари за погребение на децата си отще от днес.
29
10
 
28
 
! Отговори
дрън дрън преди 8 години
Имат пари да му купят Ауди ,имат пари да го пращат на тайклондо а нямат пари да го погребат.....
28
16
 
6
 
! Отговори
:) преди 8 години
Държавата на "поничките"
27
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са ли жалки да събират пари от смърта на сина си. Като нямаш ще вземеш на заем или ще продадеш аудито, което е много по-скъпо. Как намериха пари да му купят Ауди, а няма ли за погребение. Долно е по телевизията да събираш пари за такова нещо. Долно
26
10
 
31
 
! Отговори
Benzin преди 8 години
Напълно оправдавам "поничките". И аз да бях, някакъв слаботелесен тинейджър да ми свири защо съм пресякъл на пешеходна пътека, след това да излезе и да ме удари с бокс за да се докаже на приятелката си и аз какво трябва да направя в тази ситуация? Вината е в тези горе на снимката че не са възпитали по-добре детето си. Мир на праха му.
25
31
 
16
 
! Отговори
ами да преди 8 години
Забелязвам във форумите на няколко сайта, че има ударна акция да се оплюва горкото момче и семейството му и то по ужасяващ начин. От време на време обаче, нещата утихват, явно плювачите отиват групово да ядат, та тогава започват да се трупат нормални човешки реакции и мнения. И изведнъж оплюването и офанзивата започва отново. Това плюене и отношение е поръчково, иначе няма друго обяснение.
24
5
 
28
 
! Отговори
26 преди 8 години
Защото една проста намеса още в началото е можела да го спаси . Не гледайте емоционално а рационално на случая . Ако моя приятел го бият ще направя всичко на този свят да го спася . А тя казва че са го били 30-40 минути .... За това време не успя да измисли как да му помогне така ли ?
23
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BenzinДа не искаш да кажеш ,че на осемнадесет години първо трябва да си купиш ковчег ,а после джанти за колата?
22
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДВАМА 100 КИЛОГРАМОВИ БАБАИТИ , ЕДИНИЯ ДЪРЖИ ДРУГИЯ УДРЯ И ТЕ БИЛИ НЕВИНИ, СРАМОТА , ТОВА МОМЧЕ ОТ САМОСЕБИСИ ПОЧИНА , ЗА *** ЗАКОНИ НЯМА , ДАНО БОГ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА
21
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Експертите ни казват ,че независимо от случката,момчето си е било пътник за оня свят.
20
5
 
43
 
! Отговори
26 преди 8 години
Също недоумение изпитвам от това как приятелката му е седяла в колата и е гледала как го бият .... А после крещеше , че били убийци . Ама простото гледане , автоматично те прави съучастник ... Обяснете ми моля позицията на приятелката , гледала от колата ...
19
17
 
4
 
! Отговори
тт преди 8 години
До Benzinдано ти си събрал вече пари за погребение на детето си. Събра ли вече, а! Как е, докладвай да знаем дали следваш собствените си съвети или само се чудиш как да изкараш пари с писане на глупости.
18
26
 
26
 
! Отговори
АА преди 8 години
Четох доста от коментарите- Извод: Хората са изтрещяли щом с такава омраза смятат,че Тодор е заслужил смъртта си.Ако тези Понички бяха нормални мъже ,щяха да задържат момчето ,а не да го убият,дори и да ги е нападнал с бокс.
17
9
 
32
 
! Отговори
Benzin преди 8 години
Ей това е българина, пари за погребение няма, но за ауди а3ка с хубави джанти намира.
16
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не защитавам , нито убициийте , нито убития , но от множеството коментари започвам да вярвам , че Тодор под влияние на афект е излязал от колата си да се разправя , че в действителност ги е приканвал по бързо да пресичат с бибитканията си ( има много такива шофьори на които все пешеходците са виновни ). Започвам да вярвам в това че е използвал или се е опитал да използва бокса си , защо иначе да носи такъв . Ако не е искал да се саморазправя защо не го е оставил в колата си ?
15
8
 
41
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Пресичаш си на пешеходната и те нападат със бокс.Дисциплиниран водач на МПС-няма спор.
14
21
 
10
 
! Отговори
пожелавам преди 8 години
Дано близките му не четат в интернета. Това, което се пише за убитото им дете и за мъката им, е чудовищно. Но за пари в българия се правят какви ли не неща, включително и платено писане в мнения, за да се оформи определено обществено мнение и да се промият мозъци. Пожелавам на родителите и близките му да бъдат силни и да вярват и знаят, че болшинството хора са с тях, а това във форумите не отговаря на истината.
13
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дарителска сметка за събиране на подкупи. Госпожо колкото и да лъжете и да плащате няма как осъдите невинни хора. Вече много хора които се подведоха първоначално от изкревената медийна информация влязоха в час. Има свидетели. Вие сте била там. Говори ли сте с сина си. Защо не кажете истината. Има клипчета в нета