Ралица и приятелят й Боян са жертвите от мелето в Пловдив

Момичето след три седмици е имала рожден ден
24 яну 2016 17:30,
185
 Ралица и приятелят й Боян са жертвите от мелето в Пловдив
Снимка: Dnes.bg
Красивата Ралица и 21-годишният фен на Локомотив Пловдив Боян са жертвите от касапницата в Пловдив. 
 
Двамата влюбени заедно си отиват от този свят. Три седмици преди рождения си ден, Ралица губи живота си заедно с човека, който обича. 
 
"Огромна трагедия. Не мога да повярвам. Това е ужасно", каза пред Dnes.bg приятел на младежите. 
 
Той се надява тази трагедия да бъде обеца на ухото на всички младежи и да се замислят, когато сядат зад волана. 
Водачът на автомобила е имал книжка от една година. Колата била на баща му и я взел, за да повози приятелката си. Цяло чудо е, че в момента на удара, на спирката е нямало чакащи пътници. Днес на мястото на трагедията близки и приятели на младежите оставяха цветя и палиха свещи. 
Още по темата
 
„За съжаление много млади хора си отиват по този тъп начин”, разказва приятел на младежите. 
Младежът взел автомобила на баща си, за да повози своето гадже. Нещастието обаче ги настигнало на бул. „Найчо Цанов”.  
 
Двамата са пътували от район „Тракия” към Сточна гара, когато автомобилът им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.
 
„Ударът беше много силен, чух трясък и когато излязох, видях тази касапница”, разказа пред Dnes.bg  човек от района. 
 
Пожарникари извадиха телата на момчето и момичето от смачкания автомобил. На място имаше осем патрулни автомобила, екип на пожарната и аварийно-спасителен екип. Дясната лента на пътя, по който се е движил автомобила, е заледена. Вероятно колата е поднесла, а водачът е изгубил контрол и мерцедесът е изхвърчал на тротоара.
„Беше закачена колата на билборда, бяха смазани вътре.”, разказа очевидец на трагедията. 
 
Наложи се пожарникари да режат ламарините, за да извадят телата на загиналите. Части от автомобила и от спирката има в продължение на 100 метра по пътното платно. По първоначална информация шофьорът не е употребил алкохол, но се е движил със скорост над 100 км/ч. 
 
Прокуратурата образува досъдебно производство и разследва причината за трагедията, която отне живота на двама млади българи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Ирландия видях ужасен видео клип спонсориран от правителството. Завой, младежи в колата, дете в двор си играе. Колата поднася на завой , минава през оградата , отнася детето и разплаканата майка тича да вземе малкото безжизнено телце на ръце.. Минаха 10 години, като жива е пред очите ми тази "реклама". В България е нужно спешно Министерството на транспорта да действа в тази посока. 20 секунди клип са много повече от 10 000 думи.
90
0
 
21
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Бог да ги прости и слава Богу, че на спирката не е имало хора.Трябва на билбордовете през един рекламите да се редуват със снимки на подобни катастрофи с надпис на скоростта, с която са се размазали и броят на убитите!Шофиралият не е жертва, когато предизвика такава катастрофа, а убиец!Като качих децата отзад започнах да карам с поне 20 км/ч под скоростта, с която карах, когато бях на 20. Отговорността към другите се учи !
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младостта ги краси, всичките са хубави. Съболезнования за родителите и семействата, те са истинските жертви в случая.
88
1
 
36
 
! Отговори
а пък аз... преди 8 години
... най-много се дразня като почнете да мрънкате "ейй, какво хубаво момиче, ейй какво хубаво момче", видиш ли, отишли си били... значи, защото са хубави дайте да страдаме, ако бяха грозни може да си умират без да ни е жал.. малоумщина! другото в тази история е повече от ясно, няма нужда от коментар... естествения подбор понякога работи с пълна сила...
87
1
 
20
 
! Отговори
Крум ни трябва преди 8 години
Ако директно им изземат автомобилите при превишена скорост, минаване на червено, резачки, ножици и всякаквито му так тарикатлъци зад волана може и да намалим загиналите по пътищата. Бащите може и да се замислят дали да си дават автомобилите на чедата си ако се проберат пеша и с липса за десетки хиляди лева. По-добре така, отколкото позвъняването, за което всички се молим никога да не получим!
86
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя като го гледам много агресивен поглед вади жалко за момичето то не е виновно подвела се е по акъла на тоя
85
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко... колко красиви млади хора! Всички ние в тази държава сме виновни за това. Но предимно тези, които ни учат на грубост, арогантност, бездушие. А също и тези, които ни правят със смачкано самочувствие и агресивни. Всичко това ни формира като характери, да си изкарваме глупостите на пътя. Знам, че ще ми налепите купища лош рейтинг на изказването... това сте именно тези гадни хора, за които говоря.
84
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За глупостта и безумието се плаща висока цена. Карането на кола трябва да се разрешава след 25 г., статистиката показва, че преди това хормоните замъгляват мозъка.
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия от днес.бг тая цензура се научиха да я правят... след 7-8 години обяснения. Това щото програмистите им се големите специалисти... А началниците им схващат бързо.
82
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ралица и приятелят й Боян са жертвите от мелето в Пловдив"Аз пък си мислех, че те са го сътворили това меле, а те видиш ли миличките жертви били. Я веднага да си изберем някой виновен от спирката, че не е спрял колата и че е гледал безучастно, може ли такаво малодушие да стоиш на спирката и да не спреш колата да се удари, ето така си заминаха дама млади ангели, не ви е срам. Утре всички на протест срещу беззаконието в държавата, какво е това стълбове с реклами да ми слагат тези капиталисти...
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не пише в статията открит ли е метален бокс бокс в жабката на колата?
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стандарт=***И от кога смърт е нецензурна дума?Поне я заменете с 4 звездички-щото има наистина много 3-буквени думи...
79
1
 
15
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Не че нещо, но намирам за проява на лош вкус от страна на журналистите да съобщават имената на загиналите и да им изстипосват снимките. В някои държави ако няма изрично съгласие на роднините може и да ги осъдят за това. От друга страна, обаче, през призмата на нашето самосъзнание май така е най-добре. Нека да се знае - млади, красиви деца, пред които е било бъдещето са си заминали по този нелеп начин. И нека всички техни набори знаят, че "води ме в някоя квартална кръчма" всъщност води в гроба!
78
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стандарт=смърт
77
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мисля, че бащата е виновен в случая. Синът му е на 21 и се очаква на тази възраст да има нещо в главата. Не е дете. Година опит действително е много малко, но без да караш, няма как да натрупаш стаж. Обстановката е зимна, но стабилна, сняг не е валял от миналата седмица. Дори да приемем, че е изиграла някаква роля в инцидента, при удар с 50 км/ч няма да се наложи пожарникарите да режат ламарините на колата, за да те извадят.
76
0
 
22
 
! Отговори
Калина до с63 преди 8 години
"...Да се направи пътят с качеството на съзтезателна писта, за да понася скорост и няма да става толкова катастрофи..." А азз си мисля, че не случайно пътищата ни са с дупки. Те малко от малко убиват скоростта. Ние просто не сме дораснали за хубави пътища:)))
75
0
 
26
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Жалко за младите хора. Мисля, че вина имат техните близки, които са им поверили тази машина, без да им вдъхнат уважение към нейните възможности и опасностите на пътя при зимни условия. Затваряйки се в тая ламарина, затопляйки се, човек като че ли изключва какво е само на 20-30 см под задникът му!? По лед тръгне ли нанякъде каруцата -нищо не те спасява !! Молиш се Богу да имаш късмет! А той са обуславя най-вече от ниската скорост!! Немецът има приказка : " Скоростта убива " Запомнете я !!
74
1
 
48
 
! Отговори
mars преди 8 години
Все още се намират свестни момчета някъде там, но уви те са "скучни" и "неатрактивни". Това е резултата от грешния избор в живота! Жалко, че все по-често, простотията и комплексите диктуват живота на младите (пък и не само младите).
73
34
 
1
 
! Отговори
C63 AMG преди 8 години
До АтласЕй ***, сложи си такова на твоята кола. От много време правят коли които вдигат доста над 280, повечето даже са ограничени на толкова малко заради заводските гуми, които не понасят по-висока скорост. И не в колите и шофьорите е проблема, а в мизерните пътища, на всеки 5 метра имаш тотална промянва в сцепление на всяко колела по тези скапани, кърпени улици. Да се направи пътят с качеството на съзтезателна писта, за да понася скорост и няма да става толкова катастрофи.
72
11
 
14
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
А е толкова лесно да се монтира серийно във всяка кола транспордер и да се сложи на всяка клетка за GSM командер - командера изключва автоматично всеки транспордер над 50 км.ч,а извън градовете сигнала става free.Производителите трябва също да бъдат сериозно осъдени защото:-нека да ми обясни някой от тях ЗА КАКВО ПРОЙЗВЕЖДАТ АВТОМОБИЛИ който могат да вдигат 280 км.ч????

Спонсорирани публикации