Якета, шапки, ръкавици... дари топлина на човек в нужда

Кампанията "Топли сърца" събира дрехи за бездомни
8 фев 2016 12:14, Василия Пейчева
3
Якета, шапки, ръкавици... дари топлина на човек в нужда
Снимка: Facebook

Всеки има по нещо излишно в гардероба си, с което може да зарадва човек в нужда. Проектът "Топли сърца" дава възможност да сторим добрина като дарим топли зимни палта, якета, грейки, гащеризони, шапки и ръкавици за бездомни и хора в затруднено положение.

Събраните дрехи за начало ще бъдат раздавани по време на Доброволческата кухня в неделя към Храм Св. Пророк Илия, ж.к. "Дружба" 2, на бул. "Цветан Лазаров".

Там всяка неделя се хранят много хора, които ще се зарадват на топли връхни дрехи.

Вашите дарения може да изпращате до Еконт - Офис София, кв. Свобода (ул. Ген. Никола Жеков №22), Красимира Николова, 0886175966, или да донесете директно всяка неделя обяд на адреса на Храм Св.Пророк Илия в квартал Дружба, София.

Повече подробности за кампанията "Топли сърца" може да намерите тук.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Край преди 4 години
Не събирайте партакеши защото няма нищо по-евтино и излишно за бездомните от тях. Попитайте Отец Иван да ви каже, че единственото нещо от което нямат нужда са дрехите. Като се отървавате от старите си парцали не мислете че сте направили голема добрина.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кампания по домовете за сираци- тези безащитни деца умират от глад - Там трябва да се ходи и помага- парцали не се ядът
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази простотия ще има същия край като висящото кафе.казвам го от опит щото знам къде или по скоро на къде отиват събрани кафетата и млеката точно наникъде.