Бъчварова: Няма с какво да успокоим блокираните шофьори

Кабинетът следи ситуацията по границата ни с Гърция
54
Бъчварова: Няма с какво да успокоим блокираните шофьори
Снимка: БТА, архив

Вицепремиерът и МВР шеф Румяна Бъчварова увери, че правителството следи ситуацията по границата ни с Гърция, която ежедневно е блокирана от стачкуващи гръцки фермери.

Още по темата

Бъчварова е разговаряла по темата и с гръцкия си колега. Тя посочи обаче, че проблем, който съществува на друга територия, не може да се реши от нашата държава.

"Опитваме да успокоим нашите шофьори, но са ни много малко аргументите за това", призна тя пред журналисти.

На въпрос има ли нужда от увеличаване на броя на полицейските служители на ГКПП "Кулата", които да следят за спазването на реда в напрегнатата ситуация, тя отговори, че професионалното ръководство ще прецени.

"Имаме готовност да го засилим, но не бихме искали да прилагаме специални мерки към нашите граждани, пострадали от ситуацията”, каза тя, цитирана от "Фокус".

Бъчварова не коментира спецакцията, при която бяха задържани четирима гранични полицаи от Свиленград вчера, като посочи, че работата продължава и ще бъде дадена информация съвместно с прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
деми преди 8 години
граничните ви полицаи заслужават линчуване.по границата ни явно е ужасно,пълна анархия.
35
0
 
1
 
! Отговори
шофьор преди 8 години
Известно е, че и Сталин не е могъл да се оправи с шофьорите.Но това, което не можа да направи държавата ни, Шофьорите го решиха. Блокадата падна!Какъв е изводът? На държавата и трябва професионален Шофьор, който умело да я води напред!
34
0
 
1
 
! Отговори
Булгар, Булгар преди 8 години
Като гледам колко минуса са ми сложили, не е чудно че навсякъде се бъзикат с нас българите. Затова и са извадили пушки гръцките ***.и. Щото ни нямат за нищо.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ли византийците блокират българските, а не турски или македонски гранични пунктове. Дали не мислят, че след като българите търпят измислени политици, ще търпят и тях.
32
1
 
4
 
! Отговори
Гръкоман преди 8 години
Бойко пак ли падна в дупката на ***?
31
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 8 години
За това правителство са изчерпани всички обидни думи! Тези не подлежат на никакви квалификации!
30
0
 
5
 
! Отговори
Вярно е преди 8 години
Според Дарвин Бъчварова е произлязла от М-ЙМУНА
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова,те не искат да ги успокоявате,а да действате.Иначе те ще вземат нещата в свои ръце и може да стане лошо.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
- Това ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА ЛИ Е на снимката?- Да, само че си е забравила шапчицата при баба и Кумчо Вълчо я поздравява със "Здравей, ... заспала".
27
2
 
15
 
! Отговори
е че то се знае преди 8 години
Има ли изобщо някой който и за миг да си е помислил че на гърците им дреме за нашите смешни дупедавци които следели ситуацията и от къде я следят от прозорците на "Дондуков" ли и какво като я следят да не би тиквата да ходи на понабие Ципрас ха-ха.
26
14
 
13
 
! Отговори
Булгар, Булгар преди 8 години
Не Ви е виновен нито Бойко, нито Бъчваровица в случая! Ами трябва всички шопи дето ходите лятото на море в Гърция, да решите в едно - тази година никакво гръцко море. Като ги ударите по джоба гадните византийци, тогава ще се усетят. Ама за жалост няма да стане, защото българина нищо свясно не може да направи заедно.
25
0
 
15
 
! Отговори
1 преди 8 години
Ми дайте им по едно розово хапче да е.а вашта мама олиг.френи.
24
5
 
18
 
! Отговори
БЕЗРОДНОТО ГРЪЦКО М преди 8 години
БЕЗРОДНОТО ГРЪЦКО *** , ДИКТАТОРА БOЙKO БЪЛГAPOУБИEЦA Е НА ГРЦКА ЗАПЛАТА , *** НИЕ СМЕ МЪРДИ , НЕ СМЕ НАРАД А *** , ЩОМ ГО ТЪРПИМЕ ОЩЕ А НЕ СМЕ ЗЕЛИ СОПИТЕ , ТА ДА ГО РАЗМАЖЕМ ГО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА !
23
1
 
18
 
! Отговори
Ади бе преди 8 години
Ами, отиди при хората и им олаби жилата. На Бойко значи можеш, а на шофьорите не, а?
22
1
 
26
 
! Отговори
от матр'яла преди 8 години
И какво се случва като кабинетът следи отблизо ситуацията? Нещо да е направил за шофьорите освен да хленчи в Брюксел?Ония банкянския ц*рвул е много ербат като трябва да громи политически противници, но е абсолютна мишка като трябва да реши международен проблем.
21
0
 
24
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
" Кабинетът следи ситуацията по границата ни с Гърция ". С чаша OUZO в ръка.
20
3
 
27
 
! Отговори
. преди 8 години
На лято българските шофьори да затворят всички гръцки граници с искания да им бъдат изплатени обезщетения заради стачката на гръцките земеделци.
19
0
 
25
 
! Отговори
смях преди 8 години
"Кабинетът следи ситуацията по границата ни с Гърция". С това изречение Бъчварова ни казва,че нищо не правят.И това ми било министър на МВР.Смехотворно.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 12Черна българска неблагодарност! Ми "следят" хората!ф Ей го, сутринта онова краварското колежанче рече, че са нап исали присмо до Брюкселократите. Цяло писмо са нарписали, не е шега това. Цяло писмо за една седмица блокагж е написало МвнР - какво неимоверно усилие и гениално решение. Ей за това не ни върви, не сме благодарни на богоизбраните, назначени от САЩ, гениални управленци, които между впрочем ние избрахме, избирайки ГЕРБРЧЕТАТА.Защо сега пискаме, ние ги избрахме. Толкоз
17
0
 
15
 
! Отговори
ШОПО преди 8 години
Епа пусни им ,*** ...Они че се успокоят...