Ути: Жирафите съществуват заради сафаритата!

Това е върховна селяния, категоричен е природозащитник
Обновена: 29 мар 2016 10:39 | 29 мар 2016 10:14,
267
Ути: Жирафите съществуват заради сафаритата!
Снимка: Twitter

Дивите животни съществуват благодарение на фермите на белите хора, в които други бели хора плащат, за да ловуват. Това заяви запаленият ловджия Ути Бъчваров по повод на появилите се тези дни снимки на футболиста Христо Стоичков до отстреляни от него зебра, жираф и други диви животни.

Още по темата

Според Ути проблемът е, че тези снимки попадат в медийното пространство. "Хората разсъждават така: тези прекрасни и красиви животни, които ние гледаме в зоопарковете и изведнъж Стоичков ги е разстрелял. Повечето от хората не оценяват това, че Христо Стоичков не е отишъл, просто защото някой го е поканил. Той си е платил за това", коментира кулинарът пред Нова тв.

По думите му, ако не съществуват подобен тип ферми в Африка, местното население ще изяде дивите животни. Ути Бъчваров добави още, че подобни услуги предлагат и нашите ловни стопанства.

Ути даде пример още с прасетата, които се отглеждат за месо. "Прасенцето няма никакъв шанс. Докато тези животни имат", коментира той.

Стела Райчева от Animal Rescue пък заяви, че с появилите се снимки Христо Стоичков е показал на цяла една нация колко е безчувствен.

"Това е човек, който всички обичаме. Той ни е донесъл толкова радост, колкото никой друг. Този човек има достъп до всички радости и веселия", коментира тя и обясни, че ако на лова се гледа като на спорт, трябва да се знае, че в спорта обикновено има двама души, които са съгласни да спортуват.

"В лова това не е така. Това е проява на върховна селяния", категорична бе тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
2
 
4
 
! Отговори
до 162 преди 8 години
местните другия път, до тях нищо не стига
142
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко инфо за по младите . Другари червени каскети , които сте основните писачи тук , защо не пишехте как Тодор Живков или Пенчо Кубадински избиваха животни за кеф . Те също бяха ловджии и ходеха на сафари в Африка и има снимки с ловните им трофеи . Тогава къде беше вашия морал и съвест. Ако знаете колко сте жалки ще се гръмнете .
141
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЗА МЕСТНИТЕ САФАРИТАТА СА БИЗНЕС ОТ КОЙТО ИЗКАРВАТ БАЯ ПАРИ, ТЕ ИСКАТ ПАРИ НЕ ИСКАТ ДА ЯДАТ ЖИРАФИ
140
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много разбирачи и много умници има в този сайт . За да пишеш така настървено по този въпрос , най малкото си неудовлетворен от твоя живот . Как ще живее Стоичков и как ще си харчи парите си е негова работа , а не на някакви нещастни моралисти .И аз не обичам да се избиват животни , но щом закона го позволява и има ловци си е тяхна работа , а не е работа на мрънкачи и комплексари .
139
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Долна порода са ловците. Разбирам да убиеш за да се нахраниш, или за да спасиш домашните си животни от нападение на хищници - ок, ама да си платиш луди пари за да убиеш животно, само за кефа и снимката във ФБ, трябва да си много сбъркан!!!
138
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да убиваш за да се храниш - да, но да убиваш и от това, как живота угасва в едно същество да ти става хубаво - това е изродено и гнусно! Такива хора имат изкривено самосъзнание!
137
1
 
6
 
! Отговори
Бум преди 8 години
Ловджийска кръчма. Един събрал компанията и разказва:-Отивам на лов за патки. Нацелвам голямо ято, стрелям и една падна. Кучето скочи във водата и я захапа за краката...В това време влиза негов приятел и разговорът се отклонил.-Кажи какво стана понататък?-пита млад ловец.-Да бе-сетил се оня-до къде бях стигнал?-Ами...до краката...-Че като и дигнах краката...
136
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Ути е същият комплексар като Стоичков. Повечето богаташи са такива. Като имат много пари, се смятат за богоизбрани. На тях всичко им е позволено. Има хиляди начини, човек да си изхарчи смислено парите и така, че да го помнят с добро идните поколения. Само за пример: Евлоги и Христо Георгиеви. Направили университет, в който учат и ще учат нашите деца и внуци. Това е смислена кауза, а не карането на джип с полицейски буркан, убиването и т. н. Въпрос на интелект и манталитет.
135
0
 
10
 
! Отговори
дядо Поп преди 8 години
Не се впечатлявайте. Неща са в "Ценностната система" и "Морал" , които носят в себе си. По делата им ще ги познаете.
134
1
 
10
 
! Отговори
друг мутро-адвокат преди 8 години
Ути- Ути-и-и .... Добре че всички хора с пари не бяха диваци като гИцо и тебе. От опазване на животните в Африка и маймуните щяха да са изпозастреляни.
133
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убий Ицо, спаси живот!
132
0
 
7
 
! Отговори
до 154 преди 8 години
То това е видно от километри. Да не говорим, чче половината от Малкия Ути изобщо не се подава от слоя лой.
131
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кво ся? Ицо е големия мъжага, след като е претрепал нищо неподозиращо животно с пушка, а? Ами айде да се изправи очи в очи с животното при равни условия да видим колко ще е мъж. Оцпването на гащите ще му е най-малкия проблем.
130
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ути по-добре да не ходи в Африка, че Христо селянина ще го обърка с хипопотам и ще го отстреля!
129
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега всички ще знаят че на Камата му е малък ***
128
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Там има стада от 1.5 мил. животни, но за местните е забранено да ядат. Те си отглеждадт кози и ***.
127
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи местните може да стоят гладни, за да може охранени Утевци да трепят за кеф!
126
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иначе щели да ги изядадат местните?! Ами местните така или иначе трябва да ядат нещо. Това, че Ицо е отстрелял някой жираф, не означава, че местните ще стоят гладни. Те си убият друго животно. Така че не виждам как точно ги спасяват.А и местните надали биха изяли точно жираф. А и на тях им е простено, те така се изхранват.Убийството за удоволствие си е гнусна работа.
125
0
 
9
 
! Отговори
Амон Гьот преди 8 години
Къде да си платя билет за отстрел на ***, които държавата развъжда неконтролирано?
124
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местните поне ги ядат, за да се изхранват, не за кеф.